Khamis, 29 September 2011

gambargambaran.edisi 3.



Photobucket

berikan saya sepiring satay.
maka wajah fei mao saya akan teraktif



ini namanya strategi pemasaran
bila sudah ada gadis ayu,
salah eja pun orang tidak perasan.
keh keh~



apam balik basikal pelabuhan klang
sejak 2003 lagi saya sudah perasan.
cuma sabtu lepas baru terbuka hati untuk beli.
rupanya yang selama ini saya cari,
ada dekat sahaja.


teman jamban baru.
85 gram lebih ringan dari yang lama
keh keh~



hantar 10 sampul.
4 dipulangkan semula.
pos ekspres ini.
tebal lebih sedikit pun dia mahu berkira.
apalah.


Photobucket


saya suruh ainul lipat baju.
tapi ainul tidak mahu.

75 comments

29 September 2011 8:30 PG

Komen gambar yang pertaman - rambut macho!!

Komen gambar last - Ainul dah makin besar tapi belum masa utk dia melipat baju lagi.:)

29 September 2011 8:30 PG

kenapa ainul malas?
hepppppp!!...biasa dia tuuuu...!!

29 September 2011 8:33 PG

nak komen canteek la gmba2 nih suma..:)

eh, guna dslr kah?

29 September 2011 8:33 PG

bujal...
pertama2 sekali sebelum makcik terlupa... makcik nak ucapkan ribuan terima kaseh atas cenderamatahati yang bujal kirimkan itu...
keduanya... sampai hati bujal menggunakan buruh bawah umur...

29 September 2011 8:36 PG

ainul yang kena lipat

29 September 2011 8:41 PG

Mujur dulu mak pos tupperware dalm sampul pos ekspres boleh sampai - mungkin sebab ringan kot. :)

Mak pun ada sebakul pakaian belum berlipat ni.

29 September 2011 8:42 PG

gambar last...ini kes dera..haha.

29 September 2011 8:51 PG

rambut dah pacak skang eh! dh sebiji rambut my hubby..


apa kaitan gadis dgn cuci kereta eh? x paham..eksploitasi terhadap wanita nih..harus dibasmi!


2003-2011..lama sungguh hati kamu nk terbukak ya!


cemburunya..sy mahu teman jamban kamu itu..bukan mahu teman kamu di jamban..tp sy juga mahu teman yg sama..cuma bukan utk di jamban!


kenapa pulangkan? x bolehkah kalau tebal?


ainul ikut ayahnya..x mahu lipat baju..sian ibu!

29 September 2011 8:55 PG

rambut pacak mmg stylo, cicak jatuh pun terus mati :)

29 September 2011 9:07 PG

iklan dgn wanita seksi itu tk sesuai...diskriminasi..dah la salah eja :P...tk mahu lipat tk mengapa anak saya yg dh dilipat dia terbalikkan semula...sungguh rajin dan merajinkan mak dia juga :)

29 September 2011 9:10 PG

ainu hiang di celah kain baju kalau dia nak melipat.hehe..

29 September 2011 9:15 PG

yelag bujal...

ada muka fei mao...hihi

Saya suka sangat tengok citer tu dulu. Antara drama kantonis feveret saya tu..., tak ingat tajuk dia, ingat watak fei moa tu aje..:)

Sian ainul, sampi termasuk dalam bakul kain ya...

Bilalah ada orang nak cipta mesin melipat baju kan? kalau ada saya antara orang pertama order..haha

29 September 2011 9:24 PG

nasib baik ainul taknak..

kalau dia nak..

dah tentu2 kita pinjam dia utk lipat baju kat rumah kita pulak..
kehkeh..

*bujal, barang dah sampai..tq..tq..

29 September 2011 9:28 PG

baju lagi besar dari ainul. camne dia nak lipat! hihi

29 September 2011 9:35 PG

fei mao nama manja utk bambam juge sbb dia suker angkat2 bahu

gambar gadis ayu lagi menarik dari perkataan yang ada disitu

apam balik tu mcm kat simpang empat kudrat aje

smlm dah servey tab 2 tu.. caiyok, kamu dah sambar dulu...

pos xpres mmg gitu

ainul lebih suker dok atas timbunan kain baju

29 September 2011 9:41 PG

tak baik uols... mendera anak uols yg masih kecik... kesian ainul!

29 September 2011 9:45 PG

rambut boleh kalahkan
david becham malaysia ni

sabar bujal..umur 6 tahun
dah boleh ajar lipat baju..hehe

29 September 2011 9:48 PG

wah
machonya

29 September 2011 9:58 PG

2 gambar yg menarik perhatian saya.

Samsung Galaxy Tab: saya baru sahaja menjahit pouch bag untuk Tab ini semalam, permintaan pelanggan...tapi rasa geram sebab tak ada 'model' nak peragakan.

Sampul Pos Ekspress: ohhh....nama sy ada di situ :(

29 September 2011 9:59 PG

Lama ate tak ber online, tgk2 fei mao tambah encem.. tumpang seri isteri ek? Suka tgk gambo ainul..mcm muka org 'buat derkk aja'.

29 September 2011 10:05 PG

amboi rambut!
letak belon meletop!!!

[geramnya kat si ainullllll!!!!!!!!!]

29 September 2011 10:06 PG

sib baik ainul tak tido dlm bakul tu... ;p

29 September 2011 10:11 PG

teringat Fei Mao yang bahunya terhenjut2 itu.. drama tu memang best.. ;)

ah.. ainul.. suka tengok kamu.. ;) bilalah agaknya boleh ketemu..

29 September 2011 10:17 PG

boleh katakan selalu jugak lalu depan org jual apam balik tu.. tapi tak sempat nak singgah.. lagipun susah nak dapat parking.

29 September 2011 10:39 PG

apam balik tu enak di makan waktu minum petang. pasti wajah bertukar menjadi anuar zain. tiada lagi wajah fei mao.

;p~

29 September 2011 11:11 PG

Ainul yg petit!

Bujal amik gamba guna tab tu ke? Cool la! Edit gamba pki ape lak? Cool lagi sekali.

Dan rambut bujal...cool gile!

29 September 2011 11:23 PG

@Kakzakie

dia suka menyepah je~keh keh~~

29 September 2011 11:24 PG

@kaklong

keh keh~jangan babab anak saya~~

29 September 2011 11:25 PG

@AYuNG

dslr? tak mampu kak~~saya guna kamera henpon je~keh keh~

29 September 2011 11:26 PG

@Ibu n Abah

buruh tu dapat gaji hapa~~susu~~keh keh~~

29 September 2011 11:26 PG

mahu teman jamban itu!!!!


~fei mau rambut pacak....huu~

29 September 2011 11:26 PG

@Dr. Ben

anak saya fleksibel~keh keh~

29 September 2011 11:27 PG

@kakcik

nak ainul tolong lipatkan? he~~

*dia punya syarat tebal tak ble lebih 3 mm~haih~

29 September 2011 11:27 PG

@lieynanilaz

hoih~manada~he~~

29 September 2011 11:28 PG

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

ui~~kemain rajin komen semua gambar~he~~

29 September 2011 11:28 PG

@ikatankasihku

hari2 saya makan cicak~keh keh~~

29 September 2011 11:28 PG

@Maya Mayana

keh keh~~anak saya kekadang camtu jugak~~

29 September 2011 11:29 PG

@~izan~

besar baju dari dia~he~~

29 September 2011 11:29 PG

@PUTUBAMBU

hamboi~~amik kesempatan nampak? keh keh~~

29 September 2011 11:30 PG

@aliaaroslan

kesudahannya dia yang kena lipat~keh keh~

29 September 2011 11:30 PG

@NM02

apam balik tu depan lagi dari simpang kudrat~~betul2 da dekat pelabuhan~he~~

29 September 2011 11:31 PG

@miloais

keh keh~~tak sampai hati nak dera la~~

29 September 2011 11:31 PG

@Ati Masrif

keh keh~~sapa david beckham malaysia?

29 September 2011 11:32 PG

@Anisa Hang Tuah

*malu~

29 September 2011 11:32 PG

@Aku Ibu Muda

jahit lebih la~~bagi saya satu~he~~

29 September 2011 11:32 PG

aku nampak sampul tu tertera alamat umah aku...yg kiri sekali tu...hehe...

29 September 2011 11:32 PG

@Ann Huda (Ate)

ensem la sangat~keh keh~~

29 September 2011 11:33 PG

@tupaimerah

da try da~~tak meletup pun~keh keh~

29 September 2011 11:33 PG

@ejaMaria

kekadang dia lelap jugak~keh keh~

29 September 2011 11:34 PG

@aizamia3

sekali sekala datang la port klang~he~~

29 September 2011 11:34 PG

@rATu kEBaYA

saya kebetulan dapat~he~~sedap makcik! gebu walaupun da sejuk~

29 September 2011 11:34 PG

@catherine-

tapi fei mao leboh maskulin dan comel??

29 September 2011 11:35 PG

@Mommy Fara

ambik guna tab,edit guna apps pic say pro.he~~

29 September 2011 11:36 PG

@~najwa~

keh keh~~beli sindiri~~

29 September 2011 11:36 PG

@wahida

saya tumpang sekali kaklong NM02 punya barang dalam envelop akak~~sama ofis kan?

29 September 2011 11:51 PG

muka fei mao??...hahaha...!! ainul, jom tolong lipat baju kat rumah auntie jugak..huhu...

29 September 2011 12:35 PTG

lipat ainul tu..
lipat

29 September 2011 12:49 PTG

bujal :tetibe memang makcik teringat tentang budak fei mao tu...kat sini kembar die ek.......seb baik posisi dagu masih tegak...keh..keh..keh.....
makcik suke tengok gaye ainul yg macam big boss tu.....hua..hua..hua....

29 September 2011 1:03 PTG

sAMSUNG GALAXY TAB ITU BUAT MAKCHIK RASA OH BILAKAH AKAN CUKUP HAUL DUIT MAKCHIK DIDALAM TABUNG AYAM...BUKAN KER MAMAAINUL SURUH KAMU YG LIPAT KAIN...SAJA KAMU SALAHKAN AINUL SELEPAS MAMAAINUL MENGUNCI PINTU BILIK DISAAT HUJAN DAN KEDINGINAN MALAM MENUSUK KETULANG SUMSUM KAMU...

29 September 2011 1:13 PTG

peh gambar last tu , memang gangster !

29 September 2011 1:49 PTG

rambut Lu sama ngan rambut Gua

29 September 2011 1:54 PTG

Rambut kita sama dan serupa rasanya macam kena 'copy paste' jer...

haha!

29 September 2011 2:05 PTG

wah, hebat tul teman jamban....betul la, gambar awek tu buat sy baca dgn betul....

29 September 2011 2:15 PTG

ainon tu kepenatan lipat bj ke kepenatan sipahkan bj???

29 September 2011 2:33 PTG

amboi..rambut pacak kemain..

29 September 2011 2:37 PTG

kesian ainul kena campak dalam bakul baju.. huhu~

29 September 2011 2:38 PTG

rambut pacak tak hand some

29 September 2011 3:30 PTG

gambor gambor yang awak ambik makin cantik lah Muhammad Firdaus!!!

4 cucuk sate je kah??

29 September 2011 4:09 PTG

eh! sama corak la kain batik tu!

haha!

29 September 2011 5:30 PTG

hepi sokmo dpt makan ek!

amboi, beli tabb baru lagi!!!!
yg lama mana?
jual la kat sya...hehehe

ainul nk masuk dlm kain tuuu

29 September 2011 6:42 PTG

yang selama ini dicari itu selalu ada dan dekat sahaja tahu.. kita sahaja yg selalu x perasan.. hehee~
relevankah komen nih..

nway, suke tgk gambargambaran dari kamu.

29 September 2011 10:27 PTG

depan RHB tu ye, apam balik dia memang sedap. bab lipat kain memang cik ina liat.

30 September 2011 1:34 PG

Eh?

mana pegi belah tepi tu...?

30 September 2011 11:17 PG

ainul protes! haha comel gila

cer kamu duduk buat gaya gitu, tengok comel tak

30 September 2011 12:07 PTG

ehh..awak pun org pelabuhan kelang ke? saya hari2 lalu kat dpn rhb tu tapi x sempat nak singgah sbb kejar train nak balik umah :)

Catat Ulasan