Jumaat, 9 September 2011

khamis.

semalam,

satu orang tanya saya,

arah menuju RHB Persiaran Sultan Ibrahim


satu orang tanya saya,

arah menuju Pejabat Tanah dan Daerah Petaling


satu orang tanya saya,

arah menuju Taman Sri Andalas


satu orang tanya saya,

arah menuju JKR klang


satu orang tanya saya,

arah menuju Agensi Anti Dadah Kebangsaan


satu orang tanya saya,

arah menuju Amanah Raya Berhad cawangan selangor.


satu orang tanya,

arah menuju Pejabat Ketua Pengarah Tanah dan Galian.


semalam,
.
.
.
.
.
.
semalam saya adalah sebuah  GPS.
.
.
.
.
dan semalam juga


saya bersua mesra dengan Dr. Daddy Double Z

suami- isteri -anak-beranak

semuanya comel.


108 comments

9 September 2011 8:35 PG

semalam..
ai masih di ruang kursus + hari ni last day.. ;)

9 September 2011 8:43 PG

jadik kaunter pertanyaan jek la...

9 September 2011 8:45 PG

Pastinya kamu adalah penunjuk arah yang tepat, kan? :)

Oh! kamu dah beraya dengan keluarga Dr Faiz? Mak jeles! ;-)

9 September 2011 8:48 PG

lepas nih, kamu perlu buat sign..

"setiap pertanyaan akan di kenakan 6% cukai perkhidmatan"

9 September 2011 8:57 PG

gambar! gambar! nak tengok gambar! (muat kamera tak? hihihi) >;)

9 September 2011 9:00 PG

kitorg pun tak pernah makan kat briyani king tu tahu.. sila belanja masa kitorg balik klang nanti!

9 September 2011 9:06 PG

tulah terbaca juga kat status FB tapi dah terlewat pulak.. klu tak mesti nak join sekali.

9 September 2011 9:07 PG

khamis adalah hari yg sibuk bg saya.
crap.

9 September 2011 9:07 PG

tu maknanya bujal mesra alam kannnn...

jumpa dadddy ziyyad ek?

best arrr

9 September 2011 9:09 PG

saya akan balas komen kamu secepat yang mungkin tahu!

9 September 2011 9:10 PG

@aizamia3

sarapan nasi lemak lagi tak? he~~

9 September 2011 9:11 PG

@.:nhalilah:.

da memang kerja saya~haih~~

9 September 2011 9:11 PG

khdmat gps sampi bila?

9 September 2011 9:11 PG

@kakcik

diorang ramah~he~~

9 September 2011 9:12 PG

@AYuNG

kayo pakcik! keh keh~

9 September 2011 9:12 PG

@h4ni3

boleh saja~~keh keh~

9 September 2011 9:12 PG

@rATu kEBaYA

la~~balik kerja l;ewat kah?

9 September 2011 9:13 PG

@Anisa Hang Tuah

sabtu ni enjoy!

9 September 2011 9:13 PG

@mamaNoriz

daddy ziyyad belanja bandung johor~~

9 September 2011 9:14 PG

@catherine-

ala~~majuk ke cath~~

9 September 2011 9:22 PG

comel tu keck molek kan?

9 September 2011 9:24 PG

next time buat la area shah alam pulak. saya nak join. ajak boneka dan gadis bujang lain.

tapi takmau mamak ye. takut ada perampok.

9 September 2011 9:30 PG

gps yang mempunyai suara.. caiyaok la..

eh, korang jumpa kat ner? bujal.. mu dok klang kat ner?

9 September 2011 9:30 PG

Veraya... Jgn tak veraya...:)
Nak pergi opis bujallah.... Nak veraya juga.....

9 September 2011 9:34 PG

emm mereka keluarga yg comel,buat open house ke? ke beraya ke rumah kamu? semoga persahabatan berkekalan yer :D

9 September 2011 9:39 PG

ada bg tiket tak kt semua yg tanye tue...
mesti jumpe doc nie best kan huhuhhhh

9 September 2011 9:48 PG

semalam...bujal adalah kaunter pertanyaan

9 September 2011 9:48 PG

baiknya hati. dorang ingat ko kaunter pertanyaan ke? jeles tau ko jumpa mommy ziyad. jumpat kat mana?

9 September 2011 9:51 PG

semalam, biarkan lah berlalu.

Kalau semalan jadi gps, hari ni kau cuba jadi PDA pulak. PDA yg ada GPS.

9 September 2011 9:53 PG

Banyakknya ganjaran dapat semalam. Bersyukur pahala dapat tak susah kan..

Jumpa Dadday Ziyyad & Family mesti best kan...:)

9 September 2011 9:54 PG

- layanan bujal pada semua yg menanya mesti yg plg mesra sambil tersenyum manis kan kan...

9 September 2011 9:57 PG

hehehehehe

9 September 2011 10:07 PG

kamu comel tak?

9 September 2011 10:09 PG

GPS = GUA PUN SESAT !

9 September 2011 10:12 PG

Nampak sangat muka kau muka ke arah jalan yang benar.

9 September 2011 10:12 PG

Bukan setakat GPS...tp dah mcm kaunter balai polis pun ade. Seme menanya jalan...Heheheh....

Err, ape perasaan Bujal?

9 September 2011 10:25 PG

muka suci.. :D

suka komen remy.. hehe.. muka ke arah jalan yang benar...

9 September 2011 10:29 PG

arah nak pergi ke uitm puncak alam dari sri andalas?

9 September 2011 10:30 PG

wah...cam kaunter pertanyaan gitu.. hikhik

dr. daddy double z tanya ape pulak bujal?

9 September 2011 11:01 PG

hari ini?

9 September 2011 11:01 PG

tolong orang dpt pahala tau

9 September 2011 11:05 PG

orang pemes la selalu macam tu bujal. kehkehkeh

9 September 2011 11:29 PG

Bujal = GPS...makchik sungguh Bangga..BUJAL X dah ada X factornya..sekarang boleh lah dikenali sebagai BUJAL GPS...

9 September 2011 11:42 PG

err bang..nak tumpang tanya boleh?

kaunter pertanyaan kat mana?keh keh keh.

9 September 2011 11:46 PG

byk pahala yg bujal dpt sbb tolong orang :)

9 September 2011 11:48 PG

bujal, nak tanya, macam mana nak balik rumah?? haha...

9 September 2011 11:49 PG

makan free ke semalam .....

9 September 2011 12:06 PTG

bujal = papago

9 September 2011 12:11 PTG

sebab bujal keja kat kaunter pertanyaan....

muka GPS dah. (Guna-Pun-Sesat)

9 September 2011 12:26 PTG

yu pun comei bujal.

aum.

err... bulih ke nk mengaum nih...?

hehe.

:p


.

9 September 2011 12:31 PTG

hai bujal :)..

semalam aje sy x sempat ke blog kamu..cuma sy selalu komen terlewat sehari..

jgn merajuk ya..nah duit raya tee hee..


semalam mungkin wajah kamu namapk suci maka sesuai dijadikan tmpt pertanyaan..

9 September 2011 12:35 PTG

saya tak tahu tempat2 yang disebutkan diatas... ngaaa..

9 September 2011 1:18 PTG

aku teringin nak jumpa anak2 si faiz tu...

9 September 2011 1:27 PTG

dia kata ko ada 3 lagi kekosongan...

9 September 2011 2:38 PTG

Kamu patotnya kenakan bayaran untok setiap satu kidmat...

(smalam sapa belanja sapa?)

9 September 2011 3:52 PTG

bagus jumpe gini. merapatkan silaturahim :}

9 September 2011 6:03 PTG

muka blh percaya, & frenly juga..

sbb tu org brani tnye..hehe

9 September 2011 10:27 PTG

saya pun nak tanya, tapi tak yah GPS.....bila pulak peluang makcik jumpa bujal?

9 September 2011 11:10 PTG

Eksyen ler tu kan? kan? elehhhh... makcik tak cemburu pun.

Makcik tak rela tau jadi Kaunter Pertanyaan macam tuh! hahaha

9 September 2011 11:23 PTG

bujal,jom ikut akak ke mana aje dlm keta, tp dok dlm keta je jgn turun sbb GPS mcm ni spesel hehe

10 September 2011 2:11 PG

tumpang tanya, jalan nak pergi sungai putus, klang dari seksyen 16, shah alam macam mana? :D

10 September 2011 10:08 PTG

ehh sy sesat nk tya boleh.?

11 September 2011 2:31 PG

hii
cempaka tanya,uncel bujal raya di mana?

11 September 2011 10:45 PTG

bestnye bergather-gather!




jom jumpa?

SELAMAT HARI RAYA bujal!

kem salam mamaainul yer.

12 September 2011 8:19 PG

@kaklong

kecik tu tak la sangat~molek tu ye~haha~~

12 September 2011 8:19 PG

@gadisBunga

sampai seru nanti kita bergeder geder~~keh keh~

12 September 2011 8:20 PG

@NM02

jumpa kat andalas~~saya duk kat port jklang~~meh la datang~keh keh~

12 September 2011 8:21 PG

@Maya Mayana

takde la~~jumpa gitu2 je~he~~

12 September 2011 8:21 PG

@Ibu n Abah

bawak kuih raya sekali~keh keh~

12 September 2011 8:22 PG

@sahromnasrudin

orang belanja kita memang best~keh keh~

12 September 2011 8:22 PG

@Aku Ibu Muda

sebenarnya tiap hari pun sama~keh keh~

12 September 2011 8:23 PG

@Cik Ina Do do Cheng

jumpa kat andalass nun~~kemain rajin daddy datang dari nilai~

12 September 2011 8:23 PG

@PK

aku syak jadi ipad2 lebih menghiburkan~keh keh~

12 September 2011 8:24 PG

@Kakzakie

best~~he~~

12 September 2011 8:24 PG

@AI

manis la jugak~keh keh~

12 September 2011 8:24 PG

@Daddy Ziyyad

keh keh~~

12 September 2011 8:25 PG

@ORLANDO AHMAD

amat comel.

12 September 2011 8:25 PG

@al-lavendari

keh keh~~

12 September 2011 8:26 PG

@Remy

muka aku ada rupa gps kot?

12 September 2011 8:26 PG

@Mommy Fara

perasaan saya normal~keh keh~~

12 September 2011 8:27 PG

@Khairul Antasha

keh keh~

12 September 2011 8:27 PG

@Clarky Afif

nak ikut tol ke jalan dalam?

12 September 2011 8:27 PG

@PUTUBAMBU

dia tanya arah menuju ke jalan yang benar~keh keh~~

12 September 2011 8:28 PG

@alien

hari ni rilek je~keh keh~~

12 September 2011 8:28 PG

@pB

insyaallah~~

12 September 2011 8:29 PG

@Wadi AR

pemes la sangat~keh keh~

12 September 2011 8:29 PG

@Eye_nee

tak mahu! keh keh~~

12 September 2011 8:30 PG

@Pena Marhaen

*menjeling.

12 September 2011 8:30 PG

@makdara TERdiva

insyaallah~~

12 September 2011 8:30 PG

@aanie

meh bagi alamat~keh keh~~

12 September 2011 8:31 PG

@intan.maisarah

saya guna garmin~keh keh~

12 September 2011 8:31 PG

@eLL

saya akur~haigh~

12 September 2011 8:31 PG

@tasekM

kemain ngaum!

12 September 2011 8:32 PG

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

saya hari2 muka suci~keh keh~

12 September 2011 8:32 PG

@@Fr!^n@

cer google~keh keh~

12 September 2011 8:33 PG

@wahida

putih melepak anak diorang~keh keh~

12 September 2011 8:33 PG

@DrSinga

keh keh~~betul la tu~~

12 September 2011 8:33 PG

@gedek!

orang gaji besar belanja~keh keh~

12 September 2011 8:34 PG

@Fatin Mraz

insyaallah~~

12 September 2011 8:35 PG

@Tasha

alhamdulillah dapat muka frenly~keh keh~

12 September 2011 8:35 PG

@makcikkantin

saya di pejabat tanah klang menanti kehadiran makcik~~

12 September 2011 8:36 PG

@azieazah

saya dibayar untuk menjawab pertanyaan~keh keh~

12 September 2011 8:36 PG

@~izan~

saya duk atas bumbung je la~~angin kuat~keh keh~

12 September 2011 8:36 PG

@hanaahmad

guna kenderaan sendiri atau keretapi?

12 September 2011 8:37 PG

@Miscellaneous Smiles

mana mau pigi?

12 September 2011 8:37 PG

@Cempaka R.Minta

kat kuala selangor je cempaka~~

12 September 2011 8:37 PG

@BonekadalamChermin

meh ar turun shah alam~~

12 September 2011 8:40 PG

@Chik Att

minum je~~daddy blanja~he~~

Catat Ulasan