Rabu, 21 September 2011

gambargambaran.edisi 2.

Photobucket

kalau mahu tahu apa maksud perkataan "gebus"
sila tatap lengan anak dr daddy double Z


Photobucket

sebelah kiri saya punya,
yang kanan sepupu punya.
apa yang menarik?
cuba tenung dalam-dalam.

Photobucket

bukan adik ainul.
cucu sepupu saya.
maksudnya saya sekarang juga sudah bergelar datuk.
dan ainul bergelar makcik.
keh keh~

Photobucket

saya syak pak long ada baca tampalan saya yang terdahulu.
lalu pak long insaf dan membaiki kesilapan.

Photobucket

ya saya kecanduan teknologi.
gajet yang kanan sekali telah merevolusikan cara saya membuang masa ketika dalam jamban.

Photobucket

pejabat saya banyak kamera litar tertutup.
jadi keberangkalian untuk berlaku pemerkosaan hampir tiada.
(bila masa saya ada buat tampalan berbau erotik?)
keh keh~


101 comments

21 September 2011 8:30 PG

Aku nak chai 8614 tu boleh?
:p

21 September 2011 8:31 PG

tak dapat tengok gambar... tak tau apa nak cite... :(

21 September 2011 8:32 PG

Kereta tu kembar tak seiras ya?

Eh! kamu nak datang ke rumah mak tak nanti (kalau jadi la...)

21 September 2011 8:35 PG

bnyknya cerita..mahu komen yg mana yerr..


lengan baby gebus rs nk gigit..


no plet kereta itu sama kan?


sy sdg baca kisah pak long yg terdahulu..


mungkin takda kisah erotik..tp mungkin kamu ada tulis perkataan perkosa hahah..


oh ya anak sy ada ramai makcik yg berusia muda darinya..ini gara-gara bapa sy anak sulung maka sy menjadi cucu sulung..maka ramailah makcik sy yg beranak kecil seusia/lebih muda dr anak sy ~panjangnya komen ini


sy sedang mengidam galaxy tab dan kamera kecil yg pintar..


bujal, jgn berlama-lama dalam jamban yaa

21 September 2011 8:37 PG

Kereta tu bernombor plat yg sama! Heheheheh...

=D

21 September 2011 8:37 PG

adik ainul bila keluar....

21 September 2011 8:38 PG

Gua 'kena raba'

21 September 2011 8:46 PG

bujal,

gua nak try layan angry bird dalam jamban nnt.. mampukah? hehehehe

21 September 2011 8:57 PG

Banyak gambar tapi kakak suka gambar baby tidur dgn dua anak dlm rangkulan bujal tu... comel lah...

21 September 2011 8:59 PG

brp lamala memerun dlm jamban tuuu

21 September 2011 9:07 PG

lengan itu memang sgt gebus, nombor plat satu wvh satu wuh..bujal pencinta gadjet...mahu baca kisah pak long...yeaa

21 September 2011 9:12 PG

kita nampak no. plat tu sama...8614

21 September 2011 9:16 PG

perghh...byknya gajettt..

21 September 2011 9:22 PG

kecik2 dah jadi makcik ainul ya??..hehe

yang menarik, no plat kete sama 8614, satu WVH satu lagi WUH, bezanya V dan U saja kan...

pandai pilih no plat ya...:)

21 September 2011 9:22 PG

@Remy

belikan aku punya besar rm2~

keh keh~

21 September 2011 9:25 PG

@ejaMaria

sebab saya blog problem nak upload gambar~sori~~

21 September 2011 9:25 PG

@kakcik

insyaallah kalau tak bertindih dengan apa2 urusan saya datang rumah mak~

21 September 2011 9:26 PG

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

saya pun tengah bercadang nak guna galaxy tab plak~he~~

*da jadi nenek belum?

21 September 2011 9:26 PG

@Mommy Fara

beza kat huruf U dengan V je~he~~

21 September 2011 9:27 PG

@ikatankasihku

insyaallah hujung bulan 3 nanti~doakan semua selamat~~

21 September 2011 9:27 PG

@ORLANDO AHMAD

hoih? siapa yang gersang sangat tu?

21 September 2011 9:27 PG

@NM02

keh keh~~janagn sampai khayal sudah~~

21 September 2011 9:27 PG

woitttt!!! bila masa kamu tangkap gambar anak pakcik??? tak sedar pun...hahahaha


pejadah byk gile tisu jamban atas meja kau? hahahahaha

21 September 2011 9:28 PG

@Kakzakie
anak daddy tu gebus kan? he~~

21 September 2011 9:28 PG

@Kazaztan Team

keh keh~~selagi tak setel main game~~jangan harap nak kluar~

21 September 2011 9:29 PG

@Maya Mayana

keh keh~~saya da ketagih~~

21 September 2011 9:29 PG

@PUTUBAMBU

huruf plet dia pun lebih kurang~he~~

21 September 2011 9:30 PG

@amirah

keh keh~~ada 4-5 bijik lagi yang tak masuk tu~he~~

21 September 2011 9:30 PG

no keter beli tuuuuu

21 September 2011 9:31 PG

@~ yus ~

kebetulan je~~tak pilih pun masa beli tu~he~~

21 September 2011 9:32 PG

Mewahnya......

21 September 2011 9:32 PG

@Daddy Ziyyad

keh keh~~tu bukan tisu la~~kertas no.giliran~

21 September 2011 9:33 PG

@pB

tak la~~kebetulan no plet kitorang lebih kurang sama~he~~

21 September 2011 9:33 PG

@Ibu n Abah

eleh~~makcik pun guna ipad2 apa~~he~~

21 September 2011 10:02 PG

aku dah email...tengs...

21 September 2011 10:05 PG

huruf tak sama...tp bunyi nya sama, kan?

21 September 2011 10:09 PG

keta saya pun dua2 plat sama,huruf je lain hehe...

21 September 2011 10:10 PG

banyak nyer gajet kamu...makchik juga kecanduan gajet....tp yg paling kanan itu masih belum makchik kedapatan.......mahu saja pecahkan tabung ayam dirumah...

21 September 2011 10:11 PG

patut la gambo 1st tu tak nampak rupa ainul. huhuhu~

21 September 2011 10:13 PG

gejet kedua dari kanan untuk mencari jamban?

21 September 2011 10:14 PG

kalau mahu tahu apa maksud perkataan "cukur bantal"
sila tatap kepala anak dr daddy double Z
kehkehkeh!!!

21 September 2011 10:21 PG

semua pic photobucket ko tue aku tak leh tatap kerana telah di blocked di opis huhuhuhhhh

21 September 2011 10:29 PG

celebrating generation Y with all the tablets and gadgets

21 September 2011 10:34 PG

mesti makin laju proses di jamban kan sbb ada bunyi game...hahaha

21 September 2011 10:51 PG

atok sihat?

kehkehkeh~~

21 September 2011 10:55 PG

no platnya sama....no beli ke?? beli no kete xpe, jgn beli no lain...hehe

21 September 2011 11:12 PG

entri paling seksi

21 September 2011 11:58 PG

comelnya..tu ank awok eh..nk gigit leh x

21 September 2011 12:14 PTG

plat no.kereta yang sebelah kiri itu patut ditahan JPJ... terlalu rapat

Saya akan lapor!!!
Sebab rakan saya pernah kena!

21 September 2011 12:42 PTG

dasyatt ko bujal..

bawa sampai ke dalam jamban :)

21 September 2011 12:46 PTG

dia cari 'pemerkosan' bukan 'pemerkosaan' .. ada beza tu !

apa bezanya .. ntah.

21 September 2011 1:21 PTG

ayok..byknya gajet..persamaan..plat no samalah hehehe..

21 September 2011 1:29 PTG

dasat laaaaa gajet lu bujal.

21 September 2011 2:13 PTG

hanya mampu membayangkan tanpa mampu dapat melihat apakah disebaliknya sebab takleh nengok gambar2 itu kat office ni..

21 September 2011 2:56 PTG

- ainul xde sepit rambut mcm cucu sepupu tu?

21 September 2011 3:01 PTG

kereta tu ada nbo plat yg sama?

21 September 2011 3:15 PTG

no pelet same....

spageti ade bebola daging tak???


heheheheheh

21 September 2011 3:33 PTG

ntah tak tahu nak komen apa...ada banyak gambar pulak kali ini...hehe

21 September 2011 3:48 PTG

@wahida

akan dihantar secepat mungkin~tunggu~~~

21 September 2011 3:48 PTG

@Aku Ibu Muda

keh keh~~betul!

21 September 2011 3:49 PTG

@~izan~

nombor beli la tu~he~~

21 September 2011 3:49 PTG

@Eye_nee

ATM kan ada? keh kegh~

21 September 2011 3:49 PTG

@gadisBunga

tembam kan?

21 September 2011 3:50 PTG

@DrSinga

keh keh~~betul~

21 September 2011 3:50 PTG

@kakngah

takpe~~jangan bila da besar masih " cukur bantal" da la~~keh keh~

21 September 2011 3:51 PTG

@sahromnasrudin

aiseh~~sori bang~~

21 September 2011 3:51 PTG

@Dr. Ben

he~~budak sekarang bertuah~

21 September 2011 3:51 PTG

@mamaNoriz

makin feeling~keh keh~~

21 September 2011 3:52 PTG

@Khairul Antasha

sihat cu~keh keh~~

21 September 2011 3:52 PTG

@aanie

tak beli pun~kebetulan sama~~keh keh~

21 September 2011 3:52 PTG

@merahitujambu

jangan lah~keh keh~

21 September 2011 3:53 PTG

@NaeBlog

keh keh~~da standby plet kerta lama dalam but~~

21 September 2011 3:53 PTG

@Ati Masrif

keh keh~~melayan perasaan~~

21 September 2011 3:53 PTG

@al-lavendari

saya pura2 tak nampak walaupun kurang satu huruf~keh keh~~

21 September 2011 3:54 PTG

@Dee

keh keh~~kebetulan sama~~

21 September 2011 3:55 PTG

@Wadi AR

tu belum lagi saya keluarkan yang lain~keh keh~

21 September 2011 3:55 PTG

@aizamia3

takpe~~nanti balik rumah ble try lagi sekali~~

21 September 2011 3:55 PTG

@AI

ainul pantang kalau ada benda atas kepala~he~~

21 September 2011 3:56 PTG

@Peah Glemer

nombor je yang sma~huruf lebih kurang je~he~~

21 September 2011 3:56 PTG

@azian

uih~~nak bebola daging kah? nanti saya tengok bajet~he~~

21 September 2011 3:57 PTG

@Bigdaddyz

takpe~~komen slow2~keh keh~~

21 September 2011 4:40 PTG

wah ! adakah saya tertinggal sesuatu ?

21 September 2011 4:54 PTG

woho, banyaknya gajet!
makin sembelit, makin best pegang gajet yang besor tu, haha!

21 September 2011 5:17 PTG

sekarang nak masuk jamban pun rasa syiok semacham.

21 September 2011 10:47 PTG

plat dua2 kete mcm dah janji...kot yer pun xkan lam jamban bujal..

21 September 2011 11:01 PTG

bila layan semua pic bujal..
dah rasa ala2 photografer pula..
sungguh..
gebussssssssssssssss

22 September 2011 12:35 PG

siapalah yan telah memperkosa kesucian blog ko tu. cis dezum mmmm dah cik ina dah tumbuk dia.

22 September 2011 1:52 PG

nombor kereta sama! :)

22 September 2011 8:51 PG

kereta kamu lagi segak....

22 September 2011 12:01 PTG

WVH WUH wuwuwuuu~

23 September 2011 8:39 PG

@HEROICzero

kamu terlepas novel porno dalam blog saya.rugi.rugi.

23 September 2011 8:40 PG

@~najwa~

boleh mengurangkan rasa sakit sembelit~keh keh~

23 September 2011 8:40 PG

@cek chun

keh keh~~

23 September 2011 8:41 PG

@Fatin Mraz

tak janji tapi kebetulan~he~~

23 September 2011 8:42 PG

@Citarasa Rinduan

keh keh~~tak minat pun ambik2 gambar ni~~

23 September 2011 8:42 PG

@Cik Ina Do Do Cheng

entah siapa ntah~keh keh~

23 September 2011 8:42 PG

@hanaahmad

huruf pun lebih kurang!

23 September 2011 8:43 PG

@gedek!

seksi sebab pakai skirt~keh keh~

23 September 2011 8:43 PG

@catherine-

wuuuuu~~~~keh keh~

29 September 2011 8:39 PTG

fuiyoo...keta agak baru la jugak.....pegi kedai kuning cepatttt...hahaha~~

5 Disember 2011 1:44 PTG

atoi! sy br tau 'keta' itu bersaudara rupernyer...hihihihi

Catat Ulasan