Isnin, 9 Mei 2011

sarka lembut.

bangun pagi :

*mengeluh.

pakai baju :

*mengeluh.

sarapan :

*mengeluh.

masuk kereta :

*mengeluh.

dalam pejabat :

*mengeluh.

sampai rumah :

*mengeluh.

masuk tidur :

*mengeluh.

terasa keadaan diri amat tahi?
.
.
.
.
.
.
.
.
mengeluh lagi?

senyum lah sikit sayang.

cium dan peluk :

XOXOXO

~hihi~




*tampalan hari ini adalah ulang siar.tampalan sebenar berada di sini.


79 comments

9 Mei 2011 8:21 PG

Kamu pangil pakcik sayang?

*terharu*

(ciom & pelok? Kamu nampak penumbok ni...?)

9 Mei 2011 8:28 PG

@gedek!

kamon pakcik~~~

*mucung2 mulut mintak cium~

haha~~

kebelakangan ini asyik mengeluh gara² kepanasan dunia melampau..

9 Mei 2011 8:35 PG

ayat2 last tu jiwang di pagi hari :p

9 Mei 2011 8:41 PG

Kakak tahu siapa yg kata ayat terakhir itu kalau bukan mama ainul...

9 Mei 2011 8:58 PG

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

dan kemudian air cond bilik saya pun cari pasal~nghhh~~~~

9 Mei 2011 8:58 PG

@My Azie

suka tak?hihi~

9 Mei 2011 8:59 PG

@Kakzakie

haha~~betul kot~~

9 Mei 2011 9:01 PG

Sejahtera atasmu, anakku.

9 Mei 2011 9:09 PG

@kakcik

sejahtera ke atas makcik juga~

9 Mei 2011 9:15 PG

tersentuh tgok gmbr tue...

9 Mei 2011 9:16 PG

@nurayunni

tapi dia tetap senyum kan? kan?

9 Mei 2011 9:21 PG

kannnnnnnnnn...

































tak nk mengeluh dah la...

(dah bujal pun mengeluh tasek makan space... kikiki...)



.

9 Mei 2011 9:23 PG

@tasekM

ai redha yu~~~

*kesat air mata.

9 Mei 2011 9:27 PG

ulang siar knp ni bujal?

9 Mei 2011 9:27 PG

istiqfar...

tapi cuaca panas... huhuhuuu...

9 Mei 2011 9:27 PG

@eszol raar

biasa ah~~sebu ilham~haha~~

9 Mei 2011 9:28 PG

@ejaMaria

seb baik kat ofis ada ekon kan?

9 Mei 2011 9:28 PG

dah lama saya nak cakap kat kamu Bujal X, jgn mengeluh
tapi kamu dah sedar diri cepat
bagus la

9 Mei 2011 9:29 PG

@alien

*sambil membilang butiran tasbih.

9 Mei 2011 9:47 PG

Time layan marathon wayang, kamu mengeluh tak?

~hei, bila lagi nak buat marathon ni? haha

9 Mei 2011 9:50 PG

*mengeluh*

takde org nk peluk & cium

*mengeluh lagi*

lagi..dan lagi.. haihhhhhhh

9 Mei 2011 9:51 PG

@Daddy Ziyyad

dalam perancangan~sebelum hujung bulan ni mungkin akan tercapai~~

9 Mei 2011 9:51 PG

sedar atau tidak kita memang selalu mengeluh :(
ayuh! senyum! be grateful now!!!

9 Mei 2011 9:52 PG

@Khairul Antasha

*mengeluh.

meh sini saya peluk.

*muka terpaksa.haha~~

9 Mei 2011 9:53 PG

@tupaimerah

(n ___ n)

senyum lebar tu~haha~~

9 Mei 2011 9:58 PG

mengeluh adalah sifat negatif.

9 Mei 2011 10:02 PG

@SyidaGorjes

sekali sekala takpe kot~~he~~

9 Mei 2011 10:15 PG

bujal...
insaf tgk gambar tu....
dah taknak mengeluh mintak apa2 dah....
(sebaik keluar dari rumah bujal... makcik sure lupa...)

9 Mei 2011 10:16 PG

@Ibu n Abah

he~~saya pun selalu lupa makcik~~

9 Mei 2011 10:43 PG

iols mengeluh sbb orang yg tak tau buat keja!

hiks

9 Mei 2011 10:57 PG

makcik tak suka orang mengeluh tau.belum jadi perempuan lagi. hal-hal kecik jangan mengeluh.tak baik tau.

9 Mei 2011 11:10 PG

mengeluh betul ni...

9 Mei 2011 11:22 PG

insap >.<

9 Mei 2011 11:47 PG

Tanpa anggota yg lengkap....pernahkah dia mengeluh...senyumnya cukup tulus..

ahhh....mengeluh juga walaupun cukup anggota....tak bersyukur...

hmmmmm..insaf.....

masih mengeluh....

9 Mei 2011 11:48 PG

wa rase wa dah komen en3 nih,dah tu manenye?ke wa komen dlm mimpi?keh3

9 Mei 2011 12:22 PTG

ops! terlebih sudah! :P

*bersyukurlah kita kerana masih bernafas pagi ni dan masih mampu menaip entri & memberi komen disini :)

9 Mei 2011 12:27 PTG

huwaa.. saya pun kadang2 suka mengeluh.. nak kene kurangkan mengeluh dan lebihkan berterimakasih dan bersyukur.

9 Mei 2011 12:29 PTG

@miloais

sound terus la~~mengeluh apa dapat~haha~~

9 Mei 2011 12:29 PTG

@merahitujambu

haih~~~

haha~

9 Mei 2011 12:30 PTG

@Fyqa

insap tahu~jangan hisap~haha~

9 Mei 2011 12:30 PTG

@Eye_nee

senyum dia nampak innocent sangat kan~~

9 Mei 2011 12:31 PTG

@aleen aiden

ke kamu deja vu?he~~

9 Mei 2011 12:31 PTG

@makdara TERdiva

yay~~masih ble taip2~~he~~

9 Mei 2011 12:31 PTG

@Cik Ina minat Do do Cheng

mak saya tak bagi mengeluh~he~~

9 Mei 2011 12:32 PTG

@Lady of Leisure

he~~tq 4 the visit~~saya tengah explore blog akak~~banyak makan2 sedap~he~~

9 Mei 2011 12:57 PTG

sifat azali ...tiada yang sempurna....
hahahahaha...cium kamu...peluk kamu....(membayangkan Arjun Rampal )kekekekekekeke..

9 Mei 2011 1:15 PTG

mengeluh pun takpe,

tp jgn berpanjangan. :)

9 Mei 2011 1:30 PTG

ni ulang tayang ni. mana aci! kehkehkeh

9 Mei 2011 2:10 PTG

@Hantu Kak Limah

bayangkan acappan boleh? haha~~

9 Mei 2011 2:11 PTG

@MasZuber

he~~mengeluh sekejap~haih~

9 Mei 2011 2:12 PTG

@KHRLHSYM

he~~nak kongsi dengan pembaca kat sini plak~~

*padahal takde idea~haha~

9 Mei 2011 2:39 PTG

manusia mmg suka mengeluh...

huh..dah membuang pun ngeluh gak :)

9 Mei 2011 2:47 PTG

@Ati Masrif

itu mengeluh lega kak~~he~~

9 Mei 2011 3:26 PTG

tak baik mengeluh...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
komplen jek..! huhu

9 Mei 2011 3:44 PTG

@PUTUBAMBU

mentang2 la saya jaga kaunter komplen~he~~

9 Mei 2011 3:56 PTG

tak elok mengeluh

9 Mei 2011 3:58 PTG

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

aku mengeluh berjadual~haha~~

9 Mei 2011 4:16 PTG

alolo....x terkata...ehee

9 Mei 2011 4:18 PTG

sesekali mengeluh, apa salahnya kan?

tapi n3 di atas nampaknya selalu sgt mengeluh tu...not gud!!

9 Mei 2011 4:20 PTG

@lieynanilaz

tampalan untuk buat termenung~he~~

9 Mei 2011 4:21 PTG

@wahida

entri kat atas khusus untuk orang yang rasa hidup dia terlalu down sangat~he~~

9 Mei 2011 4:22 PTG

riso laki sy dgr awk pggil sy syg...

9 Mei 2011 4:23 PTG

@- GC -

habisla saya kantoi~haha~~

9 Mei 2011 4:48 PTG

comelnyaaaa















budak yg dalam gambar tu!

9 Mei 2011 4:49 PTG

@h4ni3

ingatkan saya~haha~~

9 Mei 2011 6:22 PTG

pergh..tacing

9 Mei 2011 9:13 PTG

komen gua bukan kat sini...ada kat sinun..

9 Mei 2011 11:16 PTG

terdiam bila melihat foto itu..




*tak mahu mengeluh lagi selepas ini.

9 Mei 2011 11:27 PTG

terima kasih bujal...

mmg entery ini mengingatkan kak ayu kepada keistimewaan diri.

uitss... tamo mengeluh yer..
tak elok.. tuhan tak suka

9 Mei 2011 11:53 PTG

bersyukurkan .....

10 Mei 2011 7:53 PG

@copycat

haha~~tacing kejap je la~~

10 Mei 2011 7:53 PG

@ghost writer

ya~~dan pakcik komen sambil senyum sebab kena paksa~haha~~

10 Mei 2011 7:54 PG

@Pena Marhaen

sekali sekala mengeluh its ok~haha~~

10 Mei 2011 7:54 PG

@Citarasa Rinduan

he~~sekarang mari belanja saya makan~~

10 Mei 2011 7:55 PG

@Bigdaddyz

alhamdulillah~~~

10 Mei 2011 9:45 PG

muuahhhhh...........

dah..
jangan mengeluh!

10 Mei 2011 1:37 PTG

bersyukurlah yang kita masih mampu menaip di sini berbanding adik yang makan guna kaki itu..

10 Mei 2011 9:46 PTG

mak saya marah kalau mengeluh..huhu..tp gambar last tu so touching..bersyukurlah..

Catat Ulasan