Khamis, 5 Mei 2011

....

dua hari duduk berseorangan.

tanpa kak nor.

saya betul rasa.



































sunyi.
.
.
.
majikan,

sila berikan saya pasangan kerja yang baru.

68 comments

5 Mei 2011 7:50 PG

Moga dapat pasangan baru secepat mungkin.

Kak Nor retired ke pindah?...

5 Mei 2011 7:54 PG

@Kakzakie

kontrak dia da habis kak~~

5 Mei 2011 7:56 PG

sayalah ganti kak nor, bolehhhh?

5 Mei 2011 8:08 PG

suruh la majikan sambung kontrak kak nor ^^

5 Mei 2011 8:21 PG

@DeLancrettLurpak

x mo~saya nak aweks~hahaha~~

5 Mei 2011 8:22 PG

@Cik Cempaka

dalam pertimbangan katanya~~

5 Mei 2011 8:27 PG

Mintak pengganti yang macam Maria Ozawa....

Lalala

5 Mei 2011 8:30 PG

@gedek!

saya suka yang bertudung 3gp~

5 Mei 2011 8:31 PG

kak nor selalu bawakkan awak makanan ye?

5 Mei 2011 8:32 PG

@kucingorengemok

tak~~dia partner gossip saya~~

5 Mei 2011 8:32 PG

barang yg lepas usah di kenang

5 Mei 2011 8:34 PG

eszol tgh tanam anggur ni


meh la

5 Mei 2011 8:36 PG

nanti dapat partner nama md nor ye...

5 Mei 2011 8:40 PG

@Abang Zam

tak ble bang~~paryut dalam~~haha~~

5 Mei 2011 8:40 PG

@eszol raar

don want man-boobs~~~

5 Mei 2011 8:41 PG

@gadisBunga

saya nak siti nor~~haha~~

5 Mei 2011 8:52 PG

bujal...
kalau sunyi harap singgah ke rumah doktor yang garang tu...
makcik dah tersilap komen....
mana tahu boleh buat bujal ketawa....
- akibat bangun awal subuh2 dan banyak makan....
bila dah baca baru bujal faham....

5 Mei 2011 9:19 PG

@Ibu n Abah

ohoi makcik~~~hahahahaha~~

*nasib baik dr tak marah~~

dah lama gossip bersama mistilah rindu..moga pasangan baru nnt menyenangkan spt kak nor kamu..

5 Mei 2011 9:40 PG

klo sy yg ganti, bujal mahu?lol

5 Mei 2011 9:42 PG

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

haih~~susah nak cari pengganti kaknor sebenarnya~~

5 Mei 2011 9:42 PG

kesian..

Sunyi...

Majikan..

Tolong

Geng saya Ini

Carikan Pengganti Kak Nor.....

PLEASEEEEEEEE........

5 Mei 2011 9:43 PG

@eiffel

*sedang menyeka air liur yang meleleh~~

haha~~

5 Mei 2011 9:44 PG

@Eye_nee

saya da penat merintih depan pintu majikan~haha~~

5 Mei 2011 9:49 PG

heheheh..csian bujal...sunyi dan bosan ye..

meh le layan blog...heheheh

5 Mei 2011 10:41 PG

mengada la bujal!


hihi~~

5 Mei 2011 10:43 PG

@cikceriacorner

ye~~tengah layan blog la ni~~tapi rasa sunyi jugak~haih~~

5 Mei 2011 10:43 PG

@NAJ HEBAT

naj~saya sepi tahu!

5 Mei 2011 11:11 PG

CA mahu ...... buat part time ... bleh keee

5 Mei 2011 11:56 PG

Saya perempuan. Ok? (u18)

5 Mei 2011 12:14 PTG

meh la aku ganti...

he he.


.

5 Mei 2011 12:16 PTG

@Chik Att

sanggup ke berulang dari penang ke selangor?he~~

5 Mei 2011 12:16 PTG

@Raihana Izzati

x mo~nanti orang cakap saya pedo~haha~~

5 Mei 2011 12:16 PTG

@tasekM

boleh jugak!hihi~

5 Mei 2011 12:48 PTG

Cadangan saya lagi best dari pakcik Gedek. Sila hantar Babyrina sebagai pengganti.

5 Mei 2011 12:53 PTG

semoga bujal mendapat pasangan baru yang lebih vogue serta kebaboom dari kak nor.

5 Mei 2011 12:57 PTG

sian... bole tumpang sedih je la... :)

5 Mei 2011 1:07 PTG

alololololo...so touching :)

5 Mei 2011 2:01 PTG

DZ : bujal kenal ke sapa babyrina tu??? dah lepas zaman heols lahhhh!~
hahahaha

5 Mei 2011 2:01 PTG

bujal : makcik apply keja situ boleh tak??? jadik partner bujal lah!

heheheheh

5 Mei 2011 2:41 PTG

syyy jangan cakap ngan sesapa tau, dalam kubur pun sorang.makcik suka wat keja sorang.he he he

5 Mei 2011 2:58 PTG

@Daddy Ziyyad

babyrian da tua la~haha~~

5 Mei 2011 2:58 PTG

@SyidaGorjes

saya nak kaknor~~

5 Mei 2011 2:59 PTG

@ejaMaria

meh la sini durian musang king sebijik dua~haha~~

5 Mei 2011 2:59 PTG

@makdara TERdiva

amat tacing kan? kan?

5 Mei 2011 3:00 PTG

@miloais

err~~sapa tu?

*pura2 naif~haha~~

5 Mei 2011 3:00 PTG

@miloais

saya nak aweks!!!haha~~

5 Mei 2011 3:01 PTG

@Cik Ina minat Do do Cheng

tak wonderpets la makcik ni~~haha~~

5 Mei 2011 3:27 PTG

boleh apply ni.. hikhikhik.. pastu duduk saje layan bw.. kihkihkih.. confirm belum sempat daftar masuk.. 'maaf anda tidak layan atas jawatan ini'

5 Mei 2011 3:32 PTG

mcm nak apply je... agak2 dpt x? leh layan blog dua org.. :p

5 Mei 2011 3:39 PTG

@aizamia3

bagus~kita bw sama2~haha~~

5 Mei 2011 3:40 PTG

@Khairul Antasha

pc ada sebijik je la~haha~~

5 Mei 2011 3:46 PTG

alahai..sedihnya panda sekor tu..eh..bujal ke tu? dari belakang mcm samalah..hahaha..

5 Mei 2011 4:25 PTG

ala..sian betui tgk panda tu

sebjik bujal...huhu

5 Mei 2011 5:20 PTG

rakan sebelah meja kamu tu dulu kije as ape?

Mutiara nak aply la :P

5 Mei 2011 6:05 PTG

comel kawan baru tu..true betul

5 Mei 2011 9:33 PTG

bujal.. nak kak ayu jadi pengantinya...
hehehehhe.. LARI!!!

5 Mei 2011 11:41 PTG

boleh konsentrasi buat kerja tanpa teman. kehkehkeh

6 Mei 2011 1:15 PG

kak siti masih ada lagi tuh.

ajak dia borak sama.

6 Mei 2011 8:15 PG

@Dee

saya kalau tak pakai kostum pun orang ingat saya beruang jugak~haha~~

6 Mei 2011 8:15 PG

@Ati Masrif

haha~~sian saya dengan panda tu~~

6 Mei 2011 8:16 PG

@Mutiara Bernilai

sama macam saya~~pegawai khidmat pelanggan~~meh la apply~~

6 Mei 2011 8:16 PG

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

sangat kiut kan? kan?

6 Mei 2011 8:17 PG

@Citarasa Rinduan

haha~~jangan lupa bawak kuali sekali~~ble jadi chef tempat saya~~

6 Mei 2011 8:17 PG

@KHRLHSYM

aku takde ape nak kosentret~haha~~

6 Mei 2011 8:17 PG

@ghost writer

borak dengan angin je la~haih~

6 Mei 2011 8:29 PG

hehehe... kita buat sama2.. pastu bos pun naik pening dgn kerenah kite..

9 Mei 2011 6:53 PTG

comel sangat nii

Catat Ulasan