Rabu, 7 Disember 2011

retrospektif.

sebenarnya,

saya sendiri rasa,

bujal masa dahulu lebih menghiburkan.

selak-selak koleksi arkib,

saya gelak sendiri.

betul gila syok sendiri saya ini.

KOLEKSI SYOK SENDIRI GELAK SENDIRI.





TAMPALAN YANG BUAT SAYA DAPAT RAMAI KAWAN



ini sebenarnya,

tampalan gersang ilham.

keh keh~



*terima kasih kamu semua.

66 comments

7 Disember 2011 9:41 PG

pertama !

7 Disember 2011 9:41 PG

HIKHIKHIK...layaaannnn....:D

7 Disember 2011 9:42 PG

kitar semula ialah saranan kerajaan, so mari kitar semula, termasuk entri! haha

7 Disember 2011 9:52 PG

hehe..ms itu sy jatuh hati dgn blog kamu sbb entri lucu kamulah..

tp sy sedih sbb kamu x ramah dgn sy ms itu..jd lps itu sy cuma jd silent reader hinggalah kamu dtg beramah mesra ke blog sy juga :)

7 Disember 2011 9:53 PG

tak pernah dapat pertama. tapi dah dapat jadi kawan bujal dalam FB.
thanks Bujal

7 Disember 2011 9:53 PG

Walaupun gersang ilham, kamu masih mampu menghiburkan. :)

7 Disember 2011 9:54 PG

bujal, yang entri trima kasey tu kan kamu kata kamu pekerja ambik gambar pasport.

sebab tu la gambar pasport kamu banyak. keh keh keh

7 Disember 2011 9:55 PG

ihihi.

kita semua ada that one masterpiece yang made it all happen.

ala bujal, kau sentiasa kelakar di mata aku.

7 Disember 2011 9:55 PG

bila dah lama menulis, kadang2 idea tu tak datang. Apa pun betul, bujal tetap menghiburkan bab kata kakcik di atas..:)

7 Disember 2011 9:58 PG

bravo!!!! :p

7 Disember 2011 9:59 PG

dan sekarang bujal dah femes, tak sangka boleh teringat kan aku. menunggu adek ainul yang akan tiba, mungkin sama birthday dengan aku.

7 Disember 2011 10:05 PG

Layan jer....

7 Disember 2011 10:08 PG

Koleksi syok sendiri kamu makchik baca lagi...makchik gelak..bukan sedikit gelak makchik....banyak sgt gelaknya...gelak yg bukan paksaan...makchik mahu teruskan membaca...mahu gelak sahaja hari ini....

7 Disember 2011 10:10 PG

skrng pon dh rmai kwn kan.

hikk

7 Disember 2011 10:11 PG

best apa dah koleksi... ;p
org lain pun tumpang gembira...

7 Disember 2011 10:12 PG

sama-sama dik...

7 Disember 2011 10:13 PG

itu adalah dilema blogger yang popular.

7 Disember 2011 10:18 PG

dah lebih setahun ekau jadi blogger fofular! wuhuu!

7 Disember 2011 10:21 PG

orang retro memang cam ni....modal lama² kehabisan agaknya

7 Disember 2011 10:25 PG

entri palinmg klokaor bg aku adalah bile ko letak gambar bini ko yg pakai tudung berjanggut tue..ko kata pesen terbaru hahahahahhaaa

7 Disember 2011 10:25 PG

aku tetap singgah...dan baca...

7 Disember 2011 10:32 PG

saya baru mengenali bujal..eloklah saya baca tampalan2 tu utk tentukan betul tak bujal ni dulu SS..hahaha..

7 Disember 2011 10:37 PG

dulu, kini dan selamanya..

ahaksss~

7 Disember 2011 10:40 PG

dulu..
masa jaman awak letak gambor lawa-lawa..
kog first folo awak kan...
lepas tu saya..
tapi saya dilit..

7 Disember 2011 10:40 PG

br follow bujal..tp siyes, entry mmg syiok.. :)

7 Disember 2011 10:45 PG

ahha~
hari2 ngadap blog idea pun ilang

7 Disember 2011 11:06 PG

sama-sama abam bujal! ;p

7 Disember 2011 11:10 PG

Suka bujal!

Bujal, sy tak pandai guna google+. Adeh!

7 Disember 2011 11:19 PG

Mengimbau nostalgia lalu. Tapi mampu membuat kita senyum lebih baik.:)

7 Disember 2011 11:20 PG

gersang ilham lagikah?
xpe, walaupun sy dah baca, sy nak g baca lagi lah...

7 Disember 2011 11:34 PG

bro bujal dah pemes. wiwit

7 Disember 2011 11:42 PG

kira macam flashback lah nih..haha

7 Disember 2011 11:44 PG

kadang2 entri ni ada kaitan juga dgn emosi kita saat menaip.betul kan bujal?

7 Disember 2011 11:47 PG

sekurang-kurangnya kita ada kenangan boleh ditinggalkan untuk anak2.. hikhikhik...

7 Disember 2011 11:51 PG

hihi...baca ni saja pun dh senyum =)

7 Disember 2011 12:06 PTG

suka entri kamu, selalunya lucu, dan sinis...hiks

7 Disember 2011 12:28 PTG

buatlah blook. ade hardcopy punya koleksi. hahaha

7 Disember 2011 12:31 PTG

ini entry mengimbas kenangan lalu!!

saya suka baca...:)

7 Disember 2011 12:42 PTG

memang ada kalanya kita kontang ilham.
hidup perlu diteruskan :)

7 Disember 2011 12:43 PTG

mohon gelakkan entri saya abam. hiks

7 Disember 2011 12:50 PTG

dari mule gua dah tau lu memang syok sendiri..keh..keh..keh....
tapi entry lu mmng kelakar sangat....keh..keh..keh....

7 Disember 2011 1:06 PTG

bujal kelakar apa...
dari dulu hingga kini...

7 Disember 2011 1:44 PTG

kadang bila baca semula entry lama yg dahulu ..mmg boleh buat kita gelak sorang2

7 Disember 2011 2:45 PTG

Nak kena amik masa nih baca koleksi syok sendiri gelak sendiri, sbb baru jer follow blog bujal ☺☺

7 Disember 2011 2:52 PTG

tapi bujal dulu rambot belah tepi...?

7 Disember 2011 3:13 PTG

btl btl btl kalau dah idak ado idea..haruslah dikitar semula entri lam=)

nak g tgk gak mane entri leh wat ako gelak=)

7 Disember 2011 3:26 PTG

saya suka bujal kerana beliau kacak.

7 Disember 2011 4:28 PTG

@Daddy Ziyyad

hoih!

7 Disember 2011 4:29 PTG

wah! Bujal dah buat juga lah...:)

7 Disember 2011 4:29 PTG

kire okla kan kalu gersang ilham, kalu gersang tang lain? ish ish

7 Disember 2011 4:30 PTG

@~ yus ~

keh keh~~seram sejuk jugak masa buat tadi~sebab lupa nak save template lama~~seb baik jadi~

7 Disember 2011 4:36 PTG

@bujal X
eh boleh guna fungsi pop-up window rupanya ya benda ni. Akak baca tadi, dia suruh buat yang kotak komen kat bawah tu. kalau mcm tu nak ubah jd pop-up jugalah kat blog saya...hehe.

Saya pula belajar dari bujal ni..:)

7 Disember 2011 5:46 PTG

salunya gitulah simpan lelama pastu baca balik mesti gelak heheeh


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/www-11-wild-captured.html

7 Disember 2011 5:55 PTG

ILham pun boleh gersang eh...? ekeke

7 Disember 2011 8:18 PTG

Memang best kan layan citer citer lama. Sengih ler sensorang.

7 Disember 2011 9:12 PTG

saya perhatikan blog kamu dr kamu sertai sarkarsis...mula2 saya takut mahu jd kwn kamu..haha

tp skrg saya tahu kamu peramah dan lucu orgnya

8 Disember 2011 12:48 PG

byk point kat sini sebenarnya..

selain kitar semula.. saya nampak erti menghargai suatu yang telah berlalu..

eceh.. ayat jiwang lak pagi2 buta nih..

frankly, entri yang buat saya folo sini adalah satu entri yang kelakar..ada satu gambar yang tak kene mengena kat situ..itu yg buat lawak.. hoho

8 Disember 2011 4:19 PG

ok aku dah pergi baca semua link yang kau bagi.

seronok malam-malam ni main klik dan undur.

:)

8 Disember 2011 4:21 PG

satu lagi, aku syok la kat komen box kau. ajar boleh?

8 Disember 2011 10:48 PG

@Zulfikar Hazri

Nanti aku hantar link kat blog kamu..

8 Disember 2011 10:54 PG

KC pun rasa entry dulu2 ada sense of humor. skrg lbh serius. sudah terlebih hormon "tua" kah? haha

8 Disember 2011 12:23 PTG

kenapa sekarang serius weh?

8 Disember 2011 2:54 PTG

sekrang dah insaf sket ke..keh keh

8 Disember 2011 3:14 PTG

memang terhibur bila singgah sini.. hehehe..

8 Disember 2011 11:59 PTG

simple n mendalam

9 Disember 2011 12:54 PTG

apa yang penting diri sendiri terhibur,pada cik ina blog ko simple tapi menghiburkan.

Catat Ulasan