Khamis, 15 Disember 2011

maaf.selepas ini saya akan jarang kemaskini blog.

dalam bilik kami,

perkakas yang paling misterius adalah alat kawalan jauh televisyen.

suka sangat ghaib secara tiba-tiba.

bila benda itu ghaib,

haruslah saya berasa berang.

takkan lah saya kena bangun dari pembaringan dan tekan punat televisyen secara manual?

itu "ridikiles" (ridiculous)

dan berang itu,

biasanya membawa kepada kebodohan.

misalnya :

menyuruh anak berumur 1 tahun 5 bulan menggeledah sekeliling cari benda itu.

kebodohan pula,

kadang-kadang mendatangkan keberhasilan.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ainul rapat ke arah saya,

"nah"

seraya dia menghulur benda itu yang entah muncul dari mana.

anak dara saya,
.
.
.
.
.
.
.
sudah boleh diharap.

keh keh~


"kiss!!"

65 comments

15 Disember 2011 10:10 PG

alah dia yang sorokkan, mesti la dia yang jumpa, heh heh

15 Disember 2011 10:10 PG

apa kaitan nya alat kawalan jauh dgn kemaskini belog wahai bujal? :)

15 Disember 2011 10:10 PG

julung² kalinya di sini... :D

15 Disember 2011 10:10 PG

moncongnya.. hahaha

15 Disember 2011 10:10 PG

Misterius sudah terjawab ☺☺

15 Disember 2011 10:11 PG

ada kaitan ke tajuk dgn citer ni?...:)

15 Disember 2011 10:14 PG

cayang ainul...

hehehe... ainul sorok remote kat celah pampers ye... ;p

15 Disember 2011 10:14 PG

kekekeekek..malas ek?

15 Disember 2011 10:30 PG

KISS !!

kat ainul

15 Disember 2011 10:31 PG

kenapa nak jarang kemas kini!!!!!!!!!!!!!1

alaaaaaaaaaaa

15 Disember 2011 10:31 PG

ainul yg sorok lah tu...

lenkali carik sendiri hoccay
jangan mengkuli kan anak!
keh keh keh

15 Disember 2011 10:35 PG

suwetnya.. =) hehehe..
perkara ghaib itu juga sentiasa berlaku dalam rumah ku.. huhu

15 Disember 2011 10:37 PG

tajuk..
tak boleh blahhh...





adik ainul nanti boy or girl?

15 Disember 2011 10:38 PG

:) dah besar ye...tapi camne ni?? tajuk lain serita lain...hehehe

15 Disember 2011 10:39 PG

ainul ahli silap mata.

apa pasal lepas ni dah jarang update?

15 Disember 2011 10:44 PG

Hahahaha!

Ainul tahu di mana kedudukan remote tu sbb dia yg sorokkan.

Tp nape bujal akan jarang update blog pasni? Betul ke?

15 Disember 2011 10:44 PG

kemainn ainul

15 Disember 2011 10:47 PG

haha..sama mcm sy! tp risya sudah besar mmg ptt kena suruh carik!


eh mulut tu pon sama!

15 Disember 2011 10:47 PG

hahahahaha, sama jer muncung dia ngan apak dia..

15 Disember 2011 10:50 PG

kat umah , remote astro dan remote tibi selalu hilang ....

15 Disember 2011 10:55 PG

dia sorokkan tu sebab dia nak tengok channel 613. kah.

*gambar tu comel!

15 Disember 2011 10:58 PG

Kamu jangan pula jadi macam seorang suami yang sanggup membelasah isterinya semata2 kerana tidak berjumpa alat pengecas telefon bimbit itu!

15 Disember 2011 11:08 PG

ko tekan je punat tb tu ngn ibu jari kaki. sambil baring pon voleyyyyy.....

15 Disember 2011 11:11 PG

Yang sebenarnya Ainul yg simpan sebab itu bila suruh cari cepat je dia dapat. Dah makin cerdik nak jadi kakak...

15 Disember 2011 11:18 PG

bibir mungil bak angelina jolie!

15 Disember 2011 11:22 PG

BUJAL

agaknya anak pun x larat dgr bapak dia mengomel..tolong carik

hahahaa..

15 Disember 2011 11:24 PG

jarang update belog sebab nak cari remote tv ke? kih kih..comelnya kak long ainul ye..bln berapa ainul nak dpt adik?

15 Disember 2011 11:31 PG

pas ni suh ainul basuh pinggan pulak...hahaha...

15 Disember 2011 11:49 PG

haha budak2 mmg suka cari barang tersembunyi :D

15 Disember 2011 12:14 PTG

die nak tgk katon la tu..sorok xnak kasi ayah die pasang bola =P

15 Disember 2011 12:34 PTG

haha...comel mulut ainul...
buli anak yerr...:)

15 Disember 2011 12:52 PTG

tunggu ainul masuk umur 3 tahun, nescaya dia boleh masakkan kamu nasi beriani gam!!

15 Disember 2011 12:57 PTG

pandai anak kau bujal. anak aku dah besar panjang pun tak boleh buat apa2

15 Disember 2011 1:19 PTG

kak aina.

dalam bilik diharamkan TV hanya untuk beradu...:)

nampak sgt papa ainul sayangkan lemak2nya...heheheee...

15 Disember 2011 1:34 PTG

kesian ainul..
bujal dera dia.. hikhik

(semestinya dia yg sorokkan tu..)

*comel muncung kiss ainul

15 Disember 2011 1:48 PTG

ala comelnya...
ainul yang comel ok...
bapaknya comot... hakhakhak..

15 Disember 2011 1:53 PTG

e geram tgk mulut ainul...
comel!!!

sama mcm anak sy...kita bebel2 nanti dia bwk dtg...rupanya dia buat main...(:

15 Disember 2011 1:57 PTG

tajuk lain isi lain ....hmmm pening

15 Disember 2011 2:28 PTG

apa kaitan entry ngan muncung tu hehehehe

http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/cabang-yang-tak-mungkin-tersimpul.html

15 Disember 2011 2:36 PTG

budak mmg suka mian dgn
benda tu

awatlak jarang update blog?

15 Disember 2011 2:40 PTG

beli aje remote control tu 2-3 biji lagi. Kat pasar malam pun ada jual. Kalau rajin pergi Lorong Hj Taib lagi murah benda tu.

15 Disember 2011 2:44 PTG

Dah mintak bomoh tengok-tengokkan..?

15 Disember 2011 2:59 PTG

ingat tivi je ada remote.. kiss pun ada remote gak ehh..lagi jauh jarak, lagi panjang ler muncung gamaknya ye bujal... :)

15 Disember 2011 3:00 PTG

bibir anak sama sejibik bibir ayah dia hahahaa

15 Disember 2011 3:02 PTG

kekeke..syok kan bila anak dah boleh diharap...boleh disuruh ke sana ke mari...haha...

15 Disember 2011 4:05 PTG

auww...seksinya bibir ainul!

15 Disember 2011 4:12 PTG

oo remote tu selalu main sorok2 yer hehe

15 Disember 2011 5:14 PTG

tu tandanya ainul dah besar :)

15 Disember 2011 5:31 PTG

alahai, cutenya muncung yg belakang tu... Muncung org depan tu rasa mcm nak ikat dgn reben je!

15 Disember 2011 6:33 PTG

sama ajer muncung kamu berdua..anak bapak lah katakan

15 Disember 2011 8:08 PTG

muncung sama !

15 Disember 2011 9:32 PTG

anak dara saya juga!
=P

15 Disember 2011 9:37 PTG

Kenapa Jarang kemas Kini??? Nak kemas bila pulak?

15 Disember 2011 11:19 PTG

anak dara kamo mmg sgt comel dan boleh diharap...:)

16 Disember 2011 12:34 PG

kita sama
hahaha
XD

16 Disember 2011 2:10 PG

nsb bek anak dara tu paham ayah dia mls..keh3

16 Disember 2011 2:28 PG

wah, mulut sepesen la :)haha

16 Disember 2011 2:29 PG

lupa nak cakap, salam kenal bro bujal. free2, jmput singgah blog.

16 Disember 2011 3:53 PG

layan astro lar,Jal.

16 Disember 2011 4:18 PG

muncung ko ngan ainul lebih kurang sama : )

16 Disember 2011 9:14 PG

muncong yang sama....hehehehe

19 Disember 2011 11:37 PG

sekcilahtuh muncung=(haha..eh anak kitapun suka sorok remote

19 Disember 2011 11:19 PTG

ohh ainul kamu jgn manjakan bapa kamu sgt ha...sesekali kamu tarik muncung 14 tahu?

hehe..ainul dh pandai cakap yea? berapa pth perkataan yg dia tahu?good girl ainul :)

20 Disember 2011 2:39 PTG

die nak tgok cartoon network tu, x kasi ayah die tukar channel lain..hihi

Catat Ulasan