Rabu, 28 Disember 2011

sabarudin II.

malam semalam,

kesabaran saya tercabar,

selama ini saya tidak lah pernah marah sampai begitu,

tapi bila berdepan dengan kebodohan,

dan selepas itu diperbodohkan pula,

haruslah saya berasa berang.
.
.
.
.
.
.
.
Dhia & zikir,

kamu berdua tidak tahu guna telefon bimbit kah?

jadahnya??



*salinan kepada : tukang buat skrip/tukang buat drama.

59 comments

28 Disember 2011 8:48 PG

hehehe
sy tak tgk tntang dhia

28 Disember 2011 8:55 PG

ewahh, layan jugak!
haha~~

28 Disember 2011 8:58 PG

bodoh sangat ke citer tu? keh3

28 Disember 2011 9:02 PG

yg dhia pun seminggu laki dah sedar pun tak tau.
tidak melawatkah...?
kalau aku...
aku tidor sepital.


.

28 Disember 2011 9:05 PG

byk cite yg da terlalu ikut sgt indon nye stail...heheheh

mula la wat menda yg x logik...

28 Disember 2011 9:09 PG

tengok gitu2 jer..

28 Disember 2011 9:12 PG

gila aa ko bro, tengok drama sampai buat entri kat blog! new-found respect sama lu... hahaha

28 Disember 2011 9:14 PG

hahahaha..ingatkan bengang sebab apa tadi..;)

28 Disember 2011 9:28 PG

samalah, aku tengok 2 minit je, lepas tu terus gi basuh kereta.

musim mati lak tu, lepas satu satu mati.

teruk skrip dia. teruk baiya..

28 Disember 2011 9:37 PG

Hehehehe...layan gak citer nih erk. memang geram ah tgk citer nih smalam.

28 Disember 2011 9:38 PG

saya tak pernah tengok. tapi takpe, apa saja update saya baca je. :D

28 Disember 2011 9:40 PG

Ok... pakcik ketinggalan bas...

28 Disember 2011 9:50 PG

alasan tak boleh pakai kan tak dapat contact.

28 Disember 2011 9:57 PG

berdebor-debor jugak aku nunggu tentang DHia petang karang. entoh apa lagi jenis trolling yang diorang nak buat.

28 Disember 2011 9:59 PG

kahkahkah

di layan cerita melayu ini la jadinya

28 Disember 2011 10:00 PG

haha layan jugak ekk.mmg bengang habis!bodoh betullah kan..pastu si zikir n dhia tu dah tau si perempuan sihir tu jahat kenapa p percaya sgt cakap dia.sy pun berang nie!haha..

28 Disember 2011 10:06 PG

hahahahaha malas dah nak layan. drama overload. tengok ending jek la nt.

28 Disember 2011 10:07 PG

Euuuw!

28 Disember 2011 10:07 PG

erkss...layan gak ke??

28 Disember 2011 10:17 PG

konfius japp.. ohh pasal citer tu ke.. hehhee.. tu la kan orang kita punya skrip.. maleh nak komen :)

28 Disember 2011 10:41 PG

tak faham...

layan drama kaaa

28 Disember 2011 10:50 PG

tak folo la cite ni bujal...pyh la tv3 ni buat time mgrib..xdan nak tgk..blk keje dh kul 7, nk mndi smyg masak lg..tau2 kul 8 dah

tp tunang sy layan! dia pun sama la mcm bujal, emo terlebih..haha

28 Disember 2011 10:51 PG

Hahahhaa...adeh walaupun terasa bodoh kerana diperbodohkan terasa jugak nak tengok sampai habis dan nak jugak tahu endingnya.

Kalau nak ikutkan banyak yang tak logiknya, makin tengok makin sakit hati.

28 Disember 2011 10:53 PG

hahahaha... kita plak yg sakit hati tgk cite tu kan.. ape ke bangang nya DHia percaya kat makmertua dia yg selama ni kuat kencing dia? Pasal fon bolehkan si zikir tu cek miskol ke hape.. emo emo.. grrr...

28 Disember 2011 11:05 PG

hahaha..lek lek bujal..nanti kita tengok ek apa jadi...hehe

28 Disember 2011 11:05 PG

ehheheh..da drama namanye..mcm tula...heheh

28 Disember 2011 11:12 PG

saya pun bengang ni. bengang gile.
kat facebook orang cerita pasal zikirdhia.
kat twitter orang cerita pasal zikirdhia.
kat blog pun orang cerita pasal zikirdhia???

28 Disember 2011 11:19 PG

hahahha

28 Disember 2011 11:26 PG

makchik pon semalam..tetiba makchik guna kan perkataan yg sgt kurangsopan...tak ada logika...tp makchik tetap nntkan sambungannya hari ini....

28 Disember 2011 11:37 PG

ahahahahaaaaaaaaaaa!!

ko pu terjebak !!

Khamis ni last...
kita tengok siapa yang kenaaaa

28 Disember 2011 11:44 PG

haha..emo kan tengok cerita macam ni..agaknya tujuan dia memang saja nak bagi penonton emo :P

28 Disember 2011 12:20 PTG

geram jerk!!...

28 Disember 2011 12:26 PTG

hahahaha..itulah drama melayu..semoga wanita wanita diluar sana tidak seperti Dhia.. grrrrrrrr

28 Disember 2011 1:09 PTG

sbb itu sy x suka tgk drama mcm itu..suami sy yg rajin layan..sy biarkan dia kegeraman seorang diri semalam sementara sy mentertawakannya haha

28 Disember 2011 1:11 PTG

Sabar2.. tak tgk laa drama tuh..:)

28 Disember 2011 1:30 PTG

saya tunggu kamu skrip yg tertulis nama kamu di akhir drama..

28 Disember 2011 2:02 PTG

giler kentang!!

siap diblogkan...

hahahhahah!!!!

28 Disember 2011 2:06 PTG

dh mcm sinetron indonesia...

28 Disember 2011 2:14 PTG

huh! harus berang juga!
bikin sakit jiwa lah dhia & zikir episod smlm...

28 Disember 2011 2:53 PTG

hahaha..lagi satu tambah, kamu tatau update fesbuk ke???? dhia leh update kt fb n zikir leh baca kat fb kannn..
aduhaiiii~
phone mahal2.. x kan x de fb.. x logik sgt tauuuu~

*sakit jantung tgk*

28 Disember 2011 3:44 PTG

hahaha...x sangka kamu layan juga cite ni....1 malaysia marahkan kebodohan mereka kamu tahu....

28 Disember 2011 4:52 PTG

bujalllllllllllllllllllllllll

kak mula2 pernah tgk..
skrang tak tau apa jadi..
maklumlah.
kak buzy

kalau inilah jadinya, mmg tak rugi tak layan sampai habis..

28 Disember 2011 5:38 PTG

hahahahhaha lawak lak..chill..emo terlebih ni

28 Disember 2011 5:46 PTG

kamu layan tentang dhia???

ahaks!

28 Disember 2011 5:55 PTG

janganlah mareee...sekali sekala diperbodohkan....lagi pun baru dapat hadiah mamaainul kasi kan..

28 Disember 2011 6:07 PTG

selamat... sbb saya tak pernah layan cerita ni...

28 Disember 2011 8:35 PTG

tak logikkan..lagi satu..kalau x dpt call hp..takkanlah dia tak tau no telefon pejabat suami..pastu..takkanlah suaminya tak call dia langsung..serius..rasa diperbodohkan..lagi satu..my husband ckp ni lah satu2 nya drama yg paling ramai orang mati..huhu..

28 Disember 2011 10:17 PTG

cerita cina 8TV lagi best! (>.<)

29 Disember 2011 8:53 PG

episot akhir2 ni baru nak tengok

29 Disember 2011 9:26 PG

cheh... pasal tu je bengang... buat penat otak je... ;p

29 Disember 2011 9:57 PG

ko layan citer tu Bujal?? hahahhaa

29 Disember 2011 10:27 PG

tak dan aku nk tgk...ada kuliah magrib kat surau..wakil kt wife je tgk....

29 Disember 2011 11:01 PG

tukang buat skrip macam tak dapat je salinan ni.. (",)

29 Disember 2011 11:26 PG

hahahha.. ingat kat fb jek org dok komen.. hang pun komen sama.. siap s.k lagi tu... nasib baik aku tak tgk.. tp hari ni nak tgk la.. ending kan??

29 Disember 2011 1:34 PTG

sama la jugak..bila dah terjebak kena la habiskan tengok sirinya tuu...

30 Disember 2011 9:46 PTG

ada ketika nampak macam ada yang tak kena tapi itulah drama..

4 Januari 2012 8:10 PG

akupun rasa mcm bodoh jer nengok citer2..tapi ako suke plak nengok.hahaha..paling mencik mak mertua jahat2 tak dapat pembalasan

4 Januari 2012 1:22 PTG

@zulfikar hazri

saya lansung tak pernah tengok cita ni :p

Catat Ulasan