Jumaat, 2 Disember 2011

gambargambaran.edisi mini.

ini blogbeginsatforty versi analog.

keh keh~


49 comments

2 Disember 2011 2:39 PTG

Wah! Biar betul? Sy sendiri tak terkumpul byk nie. Tiba2 terpk, klu dikumpul pun mgkn sebanyak nie gak.

2 Disember 2011 2:40 PTG

tp yg analog ni bosan la..latarbelakang sama jer...karpet merah...

2 Disember 2011 2:44 PTG

rajin mengumpulnya semua... ^_^"

2 Disember 2011 2:46 PTG

banyak nye!

2 Disember 2011 2:49 PTG

sy juga ada, tp x sebanyak ini...
saya tewas..keh2~~

2 Disember 2011 2:54 PTG

nak satu abg bujal
nak buat letak belakang almari.

kihkihkih

2 Disember 2011 2:56 PTG

Banyaknya gambar 'pasport' kamu! ambil setiap hari ke? :)

2 Disember 2011 2:58 PTG

tak terpikir pun nak simpan slalu...ruginye rase...

2 Disember 2011 2:59 PTG

tak aci lah woi..ko keja JPN..hahaha

2 Disember 2011 3:00 PTG

kacaknya semmua
tomey~

2 Disember 2011 3:00 PTG

banyaknye, semua disimpan ke.
kagummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

2 Disember 2011 3:01 PTG

koleksi!

2 Disember 2011 3:06 PTG

saya like

2 Disember 2011 3:07 PTG

nampak beza tak gambar semalam dengan hari ini?...

2 Disember 2011 3:18 PTG

ni semua gambar bujal ke..fuhhh..cayalah..kalah uncle gedek..

2 Disember 2011 3:23 PTG

dh blh wat contest yg berbunyi "Sila susun gambar ini mengikut tahun ianya di ambil"...

2 Disember 2011 3:29 PTG

wah! hobby yg bagus kumpul banyak2 dan susun ikut umur baru nampak peredaran dan perubahan especially style rambut..hehehehe

2 Disember 2011 3:29 PTG

wah!(kagumnya)

rajin kamu kumpul gambar passport yer...;)

2 Disember 2011 3:37 PTG

dah nak 40 ker? 30 pun belumkan.. hehehe...

2 Disember 2011 3:42 PTG

versi parah, perasan hensem.. kehkehkeh..

2 Disember 2011 4:00 PTG

apasal gmbr tgh kesat peluh pun ada? kekeke...

2 Disember 2011 4:27 PTG

terbaek lah bujal!!! boleh simpan sampai anak cucu nanti.

2 Disember 2011 4:44 PTG

tak terfikir nak kumpul.. hikhikhik..

2 Disember 2011 5:13 PTG

mesti sikat sentiasa terselit dalam poket belakang seluor ni... kagum sungguh!

2 Disember 2011 5:30 PTG

saye tak de bnyk cam ni...wah2~~~

2 Disember 2011 5:48 PTG

tiap2 tahun kah?
setahun 2xkah?

2 Disember 2011 7:32 PTG

ni dah boleh lawan pak cik gedek nie

2 Disember 2011 9:20 PTG

wow kagum...

2 Disember 2011 10:44 PTG

umang aiiii!!
banyak nye collection kamu.
kamu mmg cermat orangnya

2 Disember 2011 10:56 PTG

selain gadget kamu obses dgn gambar paspot ye bujal? itu koleksi dr tahun berapakah? kamu sudah 40 kah?


sorry lama tk ronda2 cni...busy naaa

2 Disember 2011 11:10 PTG

Tak tau nak pilih jejaka mana satu... Nampak semua sama jer...?

3 Disember 2011 12:13 PG

yg gmbar pegang hp tu yg tak tahan.mcm iklan tabib haha

3 Disember 2011 12:45 PG

semuanya kamu kah
wah...
menarik...menarik...
XD

3 Disember 2011 3:07 PG

style jugak ni. teringin juga nak buat koleksi cmni.

3 Disember 2011 8:29 PG

giler banyakkk!

3 Disember 2011 10:56 PG

cuma tak ada tulis "wanted" kat bawah gambar !

3 Disember 2011 1:46 PTG

bila nampak gambar kamu ini..saya terfikir anda nerd dengan gaya rambut sebegitu...nasib anda tak pakai spekk...larikk...:)

3 Disember 2011 6:42 PTG

wow!! berapa dah kos semua nih en bujal?

4 Disember 2011 8:16 PG

mak aih..gmbr2 lama aku semua entah kemana dah

4 Disember 2011 12:01 PTG

byk gila gambar!

4 Disember 2011 12:32 PTG

ahahahahahahaha.

blogbeginsatforty versi bujal.

5 Disember 2011 11:23 PG

gambar barisan ke tujuh....

gambar ke dua dari kiri...

tak boleh terima....!

(kamu pon banyak baju hitam!)

5 Disember 2011 1:40 PTG

tudia mata uncle sungguh cekap! sy nk gelak ajer sambil rasa kagum....hahahahahhahaha

5 Disember 2011 2:36 PTG

gambor ala perampok pon ade!

5 Disember 2011 5:37 PTG

Berapa tahun kumpul ni?

6 Disember 2011 9:30 PG

hehehe.. rajin simpan.. saya nye da lesap...

6 Disember 2011 2:51 PTG

hensem la abang bujal ni...


dating jom.. haha

7 Disember 2011 10:43 PG

wa suka gambor yang senget senget badan tu!!!!

7 Disember 2011 3:20 PTG

ni gambar2 curik ker??hehe..sekali tgk mcm gambar org2 nak mintak kejer..

hikhik muka matcham2 ado..

dasyat ko nie..aku tak pernahpun terpikir nak kumpul

Catat Ulasan