Khamis, 29 Disember 2011

gambargambaran.edisi mini.-celah-celah.

celah tilam,

celah bantal,

celah kerusi,

celah meja,

celah kangkang,

celah ketiak,

celah peha.


mana-mana celah pun boleh!

~ainul athirah~
1 tahun 5 bulan 12 hari.

55 comments

29 Disember 2011 4:36 PTG

Assalamualaikum Bujal

budak2 ...tak banyak fikir...he he

Wassalam

29 Disember 2011 4:42 PTG

Untungnya Ainul, semua yang dibuat dirakam oleh abahnya yang penyayang. :)

29 Disember 2011 4:44 PTG

kalau kat celah2 tu nyaman je...

29 Disember 2011 4:45 PTG

amboiii...anak dara tidur ternganga...untie kena pertimbangkan nak buat jadi menantu ni

29 Disember 2011 4:48 PTG

comel macam gua la bro bujal

29 Disember 2011 5:08 PTG

celah kuku?

29 Disember 2011 5:09 PTG

Bru tau nama Ainul yg sbnr!

=p

29 Disember 2011 5:10 PTG

Nampak macam dah besar... best tgk budak2 tido

29 Disember 2011 5:20 PTG

ainul..comelnya..

29 Disember 2011 5:22 PTG

haha. ini ke puisinye?

29 Disember 2011 5:26 PTG

mereka memang begitu.
mencari celah untuk beradu.
terasa selamat berada di situ....

29 Disember 2011 5:34 PTG

syok aa tido

29 Disember 2011 5:37 PTG

macam bapak dia ke?

29 Disember 2011 5:45 PTG

sweetnye abah ainul nie..
bapa penyayang:)

29 Disember 2011 5:53 PTG

kalau dah faham...mesti dia nyesal habis...kui kui kui

29 Disember 2011 6:39 PTG

Kalu nanti tambah lagi 3, baru lengkap pakej! Celah kiri kanan tangan dan kaki!

29 Disember 2011 7:02 PTG

mohon banyak lagi gambar
comel

29 Disember 2011 7:17 PTG

kecik2 dptlah mencelah.

hehe,comel btl

29 Disember 2011 7:18 PTG

hehe, ainul main celah-celah je ya. Sama macam Arif anak saya sebenarnya..:)

29 Disember 2011 7:57 PTG

Alolorh...
comeinya dia tidur...
ada rupa abahnya kot....

29 Disember 2011 8:01 PTG

tomeinyaaaaa

pandai dia cari celah ya...
tak lama lagi dapat adik, sure ainul selit2 kat tempat lain.. heheh

29 Disember 2011 9:53 PTG

selagi boleh celah... karang dah umur 9-10 tahun... takmo dah... ;p

29 Disember 2011 10:56 PTG

org tua pun pandai mencelah bawah meja membuta!

30 Disember 2011 10:17 PG

Mana2 celah pun OK..janji selesa..kan.. hehehe

30 Disember 2011 10:24 PG

berapa banyak celah daaaaaaaa.....

30 Disember 2011 11:27 PG

ni ikut genetik sape ni? sila ngaku..hehe

30 Disember 2011 11:31 PG

mana-mana pun boleh lena....senang jaga ainul ni..

30 Disember 2011 1:00 PTG

mesti kuat bersilat ni masa tido,tapi ttp cute...

30 Disember 2011 1:07 PTG

bukan kate budak kecik..owang besau pun suke menyelit kat celah2 tu....huhuhuhuhuhu....

30 Disember 2011 1:28 PTG

celah mana sekalipun mmg dia x kira dah..hehe

30 Disember 2011 1:41 PTG

asal boleh!!yeaahh..

30 Disember 2011 2:34 PTG

hee...comel!

30 Disember 2011 2:36 PTG

oyooooo lain mcm je celah yg ini? haha

30 Disember 2011 5:08 PTG

anak2 - tulus...

di mana2 sama saja bagi nya...

30 Disember 2011 8:43 PTG

sempoi jadi budak2...

30 Disember 2011 9:25 PTG

cute lah entri ini bujal..

irizz lak 1 tahun 6 bulan~

30 Disember 2011 9:36 PTG

mulut ternganga tu agak2 kuar air liur basi selalu tak? hahaha..

30 Disember 2011 9:46 PTG

comel je.. :)
kalau ai.. tak payah letak atas tilam sebaliknya badan en. suami yang jadi posisi paling baik untuk anak.. hikhikhik..

30 Disember 2011 11:55 PTG

macam hang jugak kot.

31 Disember 2011 1:38 PTG

lena sungguh tidurnya...pasti keletihan main!!...

31 Disember 2011 8:10 PTG

SALAM,
SELAMAT TAHUN BARU. MENDOAKAN KITA SEMUA SENTIASA DLM PERLINDUNGAN ALLAH.

1 Januari 2012 9:18 PG

comel mcm abam

1 Januari 2012 6:03 PTG

itu boleh difahami kerana bukankah dari situ dia keluar ?

1 Januari 2012 6:15 PTG

ainul ainul. comel!

2 Januari 2012 4:43 PTG

adik Ainul,
sebaya laa.... :-)

2 Januari 2012 7:11 PTG

mama nya tidor celah mana?

3 Januari 2012 11:21 PG

banyaknya celah.....

3 Januari 2012 5:44 PTG

kiut. cuba kita yg tua ni buat gitu ... "Buruk". Hihi.

3 Januari 2012 8:54 PTG

bujal,

bagi email kamu, saya nak tanya something.. hehehe

4 Januari 2012 8:09 PG

asalkan ada tempat menepek situlah dia leanding..manjanyer nampak dia bujal...selamat tahun baru 2012=)

4 Januari 2012 10:19 PG

heheh...memacam ragam...ragam anak buat kita tersenyum

4 Januari 2012 1:40 PTG

syok nya nmpak dia tidur!

5 Januari 2012 4:35 PTG

maybe ainul ingat tu bantal peluk kot..heheh

6 Januari 2012 5:39 PTG

cantik nama ainul athirah..hehe..

10 Januari 2012 9:43 PG

celah situ pun jadi yek?

hehehe...

tgk dia tido kat situ..nyenyak bebenor

Catat Ulasan