Selasa, 10 Januari 2012

oh hai~

saya tengok orang bonceng motosikal seperti kegilaan,
saya marah.
kemudian saya teringat,
dulu saya pun pernah macam itu.
terus saya kurang marah.

saya layan pelanggan buta arah terpinga-pinga muka kalut cakap serabut,
saya jengkel.
kemudian saya teringat,
dulu saya pun pernah macam itu.
terus saya kurang jengkel.

saya hadap budak kecil banyak cakap terus-menerus.
saya penat.
kemudian saya teringat,
emak saya cakap saya kecil pun macam itu.
terus saya kurang penat.

saya tengok kawan-kawan saya ada blog.
saya cemburu.
kemudian saya teringat,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
rupanya saya ada blog sendiri,

keh keh~~

2 minggu gersang ilham~~

55 comments

10 Januari 2012 8:06 PG

hai dik...
:)

10 Januari 2012 8:07 PG

gersang ilham...
jgn gersang kasih sayang sudah!
wink wink...~

10 Januari 2012 8:12 PG

terbaca perkataan Gersang terus teringat lagu "MASIH AKU TERASA" dari kumpulan Gersang...!!!

10 Januari 2012 8:12 PG

gersang?.. dulu masa sekolah ada satu group budak2 gelar diorg kump gersang.. hahaha..

hai bujal...

10 Januari 2012 8:13 PG

miahaahahahahaa.....padan ar tak kunjung2 niii... :D

10 Januari 2012 8:17 PG

2 minggu pecah r ekod tu bujal..ni betul2 gersang ni

10 Januari 2012 8:24 PG

Akhirnya kamu muncul juga. Mak suka. :)

10 Januari 2012 8:30 PG

kekadang kita sering lupa...kita juga seperti mereka...hehehehe

10 Januari 2012 8:33 PG

ala... sesekali cuti rehat apa salahnya... ;p

10 Januari 2012 9:02 PG

melayu mudah lupa..keh keh keh...

10 Januari 2012 9:07 PG

bila idea dah tak gersang, bolehlah update blog, biar takde rasa cemburu tu.. he..he..

10 Januari 2012 9:10 PG

sila carik ilham..

10 Januari 2012 9:11 PG

akak pun tgh kering idea tak tahu nak update apa ni...hehe

10 Januari 2012 9:19 PG

hahhaaa...tiba2 ilham pun datang.

10 Januari 2012 9:21 PG

selamat bergersangan~~haha

10 Januari 2012 9:30 PG

alasan terbaek kihkihkih

10 Januari 2012 9:30 PG

lama sungguh cari ilham ye

10 Januari 2012 9:34 PG

lama beteii abam bujal kita hiatus ._.

10 Januari 2012 9:34 PG

sudah ada ilham..teruskan berblog yerr..

10 Januari 2012 9:35 PG

bahasa puitis.. gersang ilham.. hehehehe.. ai likeeeee~

10 Januari 2012 9:39 PG

welkam bek dek!!!

10 Januari 2012 9:40 PG

kegersangan melanda...nasib baik cepat pulih....

10 Januari 2012 9:41 PG

tulah kan...
yg kita kata kat org lain tu lah yg berbalik semula pada kita kan?

selamat kembali bujal!
akak pun busy bebenor.. jarang update blog dah

10 Januari 2012 9:48 PG

nasib baik kau terus kegersangan! hahaha...

welkam bek bro!

10 Januari 2012 9:49 PG

untunglah dah gersang
abang ni tak gersang gersang lagi ni

10 Januari 2012 9:52 PG

patutlahh.....:)

10 Januari 2012 9:52 PG

gersang? Jwpn kpd soalan "Ke mana Bujal X menghilang"

10 Januari 2012 9:55 PG

rindunya nk jln2 kt blog kenkawan mcm dulu :(

10 Januari 2012 9:57 PG

gersang sungguh blog ko ni... [nak jugak cakap perkataan gersang]

10 Januari 2012 10:01 PG

Welcome back en bujal..

kalau dh 2 minggu, tu bkn gersang .. tp dh tahap tandus dh ni..

Windu wooo dgn penulisan kamooo...

10 Januari 2012 10:04 PG

saya pon ada blog rupanya.
kih3

10 Januari 2012 10:13 PG

pi bertapa cari ilham rupanya...

10 Januari 2012 10:42 PG

takpe, lama2 tak tulis kawan2 rindu

10 Januari 2012 11:06 PG

bujal..
kemanakah gerangan tuanhamba menghilang?

10 Januari 2012 11:29 PG

Lain kali kalau gersang, tulis pantun.

takpun letak gambar kucing. hahaa

10 Januari 2012 11:31 PG

2 minggu gersang ilham ...kejadah apa tu...mandi bunga pun ok gak ni...hehe

10 Januari 2012 12:02 PTG

hamboi abam bujal kegersangan nampak. keh3

10 Januari 2012 12:36 PTG

tahu xpe.punyalah asek refresh blog awok.
tak ada2 jugak.

10 Januari 2012 12:40 PTG

hehehe...takpelah lama2 menghilang ramai yg cari tandanya ramai peminat blog ni

10 Januari 2012 1:06 PTG

saya nak membawak ke 2bulan juga ni gersang ilham.heh

10 Januari 2012 1:19 PTG

wah abe bujal gi bertapa cari ilham rupanya...pasni leh menuntut ilmu bertapa dengan abe bujal hikhik...

10 Januari 2012 2:13 PTG

hai bujal...
patut lama menghilang
cari bahan rupanya... :D

10 Januari 2012 3:06 PTG

hehe... panjang nak sampai ke point tu.. =)

10 Januari 2012 3:08 PTG

kekurangan idea eh

10 Januari 2012 3:10 PTG

sebenarnya bila dah lama
tak menulis mesti rasa malaskan :)

10 Januari 2012 3:17 PTG

betullah Bujal..
tiap kali tak online mesti sebab takde idea.. lepas tu tengok orang ada je idea untuk dikongsi bersama.. tapi.. dalam tak sedar dah siap pun satu entry.. hikhikhik..

10 Januari 2012 4:25 PTG

kalau idea saya tiada juga saya tidak update...sebab tak tahu mahu merapu apa..hahaha...

10 Januari 2012 4:46 PTG

cerita pasal anak bro pun cute jugak rasanya..

10 Januari 2012 5:19 PTG

terima kasih kerana mengingatkan saya bahawa saya juga ada blog sendiri. hehe :)

10 Januari 2012 5:24 PTG

hai

10 Januari 2012 9:07 PTG

apa yang anda lalui pada masa lalu turut terlihat pada masa kini...just follow the flow of life btw...:)

10 Januari 2012 10:48 PTG

Ingat nak marah juga, tapi teringat diri sendiri pun penah gak tak update blog lama, so saya tak jadi nak marah...

Cuma rasa nak mamah!

11 Januari 2012 12:29 PG

2 minggu klik matcham2 tak ada dalam dunia blog..
sedih oooooooooooo

bujal ko tak rindu kat kakak ko yang sorang nie ker?"

12 Januari 2012 4:29 PTG

huhu nak sangat2 idea2 mcm gersang ilham?perkataan baru..

15 Januari 2012 1:22 PG

oh hai bujal..

gersang ilham tidak mengapa :P

Catat Ulasan