Isnin, 30 Januari 2012

makan saya tahu.

samada kamu konsisten,

atau lakukan penambahbaikan,

insyaallah,

dengan izin tuhan maha agung.

pelanggan setia,

kamu berjaya.
.
.
.
.
.
.
.
uncle bob cuma tunduk.

mungkin diserang rasa bersalah.

manakala saya cuma mengeluh,

dan mengharapkan yang terbaik pada masa hadapan.

makin lama makin kecil

selalu goreng terlebih garing

salut tepung pun makin kedekut.

39 comments

30 Januari 2012 8:46 PG

huhuhhu...mgkn kerana harga brg makin naik?

30 Januari 2012 8:52 PG

Hai bujal..
Lama tak dgr cerita...
-FM nak makcik poskan yer....
Tak sempat2 nak ke pos laju...

30 Januari 2012 8:58 PG

tau tak pe... kat putrajaya pun same... harga dh jadi RM 5.80... sy lbh suka beli milik persaingan beliau iaitu Ali Fried Chicken.. lg murah dan sdp...

30 Januari 2012 9:24 PG

kat ne ni bujal?kat jengka takde....heheheheh

30 Januari 2012 9:32 PG

Bujal, Uncle Bob punye crispy chicken mmg tak best! Tak sdp pun. Try XXL Crispy Chicken kat Shihlin Ikano! Halal dan paling penting, TERBAIK!!!!!!!!

30 Januari 2012 9:38 PG

Nanti pelanggan beralih ke Uncle Best baru dia tahu .... ngeeeee

30 Januari 2012 9:45 PG

x penah try pon, forst time dengor nie, uncle bob. dekat mana ada bujal?

30 Januari 2012 10:02 PG

uncle bob takde kat Lumut ni. hmmmm~~

30 Januari 2012 10:02 PG

anak ayam kot tu..

30 Januari 2012 10:02 PG

Yg spicy sedap dan rangup... semua dah mahal bujal:(

30 Januari 2012 10:04 PG

adalah 2x beli...tu pun rasa jemu dah...huhuhuhu!

30 Januari 2012 10:23 PG

tayah beli dah pasneh~

30 Januari 2012 10:31 PG

oihhhh....1t time tau pasal uncle bob ini...

kesian haku~~

30 Januari 2012 10:33 PG

tak pernah tahu pun benda ni... huhu..

30 Januari 2012 10:42 PG

pernah makan, tapi banyak sangat msg.. takut rambut botak hehehe

30 Januari 2012 10:54 PG

masa mula2 dulu, KC slalu beli. skrg tak lagi sbb dia tak jaga kualiti.

30 Januari 2012 10:58 PG

Biasa lah tu. Memula jer jaga kualiti, bila dah femes, kualiti ntah ke mana.

30 Januari 2012 11:07 PG

awak je nyamor jadi uncle bob

30 Januari 2012 11:12 PG

nak wat camne..gamoknya sebab sume brang naik rega

30 Januari 2012 11:25 PG

ada mcm2 brand skrg ni...saingan makin sengit..kalau nak terus berada di no 1..kenalah kekalkan kualiti kan..hehehe..

30 Januari 2012 11:52 PG

kalau dulu besor pinggan..skrg dh besor piring cawan air hangat!

30 Januari 2012 12:00 PTG

uncle Bob? apasal aku tak pernah dgr ha? kat mana jual?

30 Januari 2012 12:35 PTG

dah tak beli...
biar la dia...

30 Januari 2012 12:47 PTG

makin lama makin kecik ya,
tubuh kita jer tak kecik2.. hahahha

30 Januari 2012 1:00 PTG

eh sedap nih kan.. tu yg org still beli gaks.. huhuu

30 Januari 2012 1:04 PTG

makan makanan ibu lagi bagus tahu

30 Januari 2012 1:11 PTG

ooo... tak pernah makan uncle bob T.T

30 Januari 2012 1:15 PTG

banyak wak aji tu.. goreng ayam sendiri kat umah lagi sedap! ;)

30 Januari 2012 1:21 PTG

suruh mama ainul salutkan tepong byk2..hihihi

30 Januari 2012 1:58 PTG

kfc adalah tidak sihat.

30 Januari 2012 3:31 PTG

dah byk ayam goreng yg mcm ni...tapi nama lain-lain....cer bujal try kat tmpt lain lak...hehe....

30 Januari 2012 3:44 PTG

terliur lak tgk ayam goreng

30 Januari 2012 5:25 PTG

first time tgk..mmg makchik ni kureng sikit pasal makanan segera ni...

30 Januari 2012 5:55 PTG

harga pulak makin mahal....

30 Januari 2012 5:57 PTG

setuju!!!! dah la mahal nak mampuihhhh

30 Januari 2012 6:20 PTG

aku reti beli kat kfc jaaa~

30 Januari 2012 8:57 PTG

bujal..sis lum pernah mkn jenama ni

sis nak blk terus ke tanah air. ada nak kirim apa2 tak?nnt bg tau eh.sis blk april nnt

31 Januari 2012 12:12 PTG

kat pasar tani putrajaya mmg laku uncle bobnie..dulu masa memula intro mmg sodap..tapi mmg la nie sumpah aku tak suka.tak sedap!

baik beli kat pakcik kepala penuh uban yang jual ayam mcm nie jugak!mmg berbaloi.nama tah tak ingat.hargapun maintain 5.50 tak naek lagi.

2 Februari 2012 9:45 PG

tak pernah cuba, tapi kalau cuba tak sedap, confirm itu yang pertama dan terakhir ai akan beli..

Catat Ulasan