Isnin, 5 Disember 2011

tampalan anti klimaks.

larut malam,

saya pandu kereta sendirian.

berhenti dekat lampu isyarat.

kerling kereta sebelah.

nampak asap berkepul.

saya toleh terus.

kereta sebelah dalam ada dua gadis.

yang duduk sebelah pemandu itu,

lawa,

pakai cermin mata hitam.

sedang asyik.

merokok rakus.

saya senyum.

lampu hijau.

saya pandu,

kemudian saya sambung senyum lagi.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
malam buta,

apa jadahnya pakai cermin mata hitam?

keh keh~

58 comments

5 Disember 2011 8:13 PG

buang tebiat

5 Disember 2011 8:14 PG

eh 1st

5 Disember 2011 8:16 PG

Biar nampak bongok, janji bergaya.

Kesian.

5 Disember 2011 8:18 PG

dia sakit mata... pasal tu kena cover... karang jangkit...
hehehe...

5 Disember 2011 8:18 PG

Mungkin dia tak tahan silau lampu. :)

5 Disember 2011 8:49 PG

ha...ha...ha... mate die juling

5 Disember 2011 8:53 PG

konpius.

5 Disember 2011 9:00 PG

silau lampu kereta depan hehe

5 Disember 2011 9:10 PG

sakit mata daaaa.......

5 Disember 2011 9:10 PG

mungkin dia buta?

5 Disember 2011 9:11 PG

lebih terang kut pakai spek hitam waktu malam? ataupon malu sbb merokok

5 Disember 2011 9:30 PG

kah kah.

suka komen remy.



.

5 Disember 2011 9:30 PG

stail Jamal Abdillah

5 Disember 2011 9:46 PG

bunian tu.

style memang gitu.

5 Disember 2011 9:48 PG

bujal, dia penyakit silau takleh tengok cahaya lampu & juga cahaya api rokok.

5 Disember 2011 9:49 PG

Hahahahahahahahaahah!

Pagi sy jadk ceria dgn entri bujal! Terima kasih ya?

5 Disember 2011 9:50 PG

protection. nanti asap rokok masuk mata. bahaya. :P

5 Disember 2011 9:50 PG

itu style la. kawan aku kata spek hitam tu buat pandangan lebih clear walau pun waktu malam.

5 Disember 2011 9:55 PG

hahaha
tu je makcik nak komen

5 Disember 2011 10:01 PG

Hahahaha...dia skit mata kot.

5 Disember 2011 10:01 PG

nampak lebih bergaya, pemandangan lebih nyata sbb cermin hitam tu trasparent sebenarnya, semua benda boleh nampak kot...hihi

5 Disember 2011 10:02 PG

nk kaver mata rabak......bukan rokok biasa.....ganja tu.....

5 Disember 2011 10:31 PG

pernah tgk citer Setem?

5 Disember 2011 10:42 PG

tu sebab estigmatism tinggi kot.. tau apa estigmatism???

5 Disember 2011 10:52 PG

Bujal...
Pakcik pernah buat..
Kisahnya bermula dia hilang spek waktu mandi air terjun, nak balik terpaksa pakai spek hitam yg ada power... Jika tidak mcmana nak drive balik...
Itylah masa mandi tak sedau hengat....

5 Disember 2011 11:10 PG

mata juling kot.

5 Disember 2011 11:15 PG

urban katanya. kah3

5 Disember 2011 11:16 PG

entah2 dia tidur kot..hehe.

5 Disember 2011 11:24 PG

sakit mata. silau kalau tgk lampu traffic light.tu pasal kena pakai spek. lain kali jgn sibuk skodeng awek dlm kereta..hahahaha

5 Disember 2011 11:25 PG

Night Vision glasses, kot?

5 Disember 2011 11:33 PG

STAIL!kekekeke....

5 Disember 2011 11:42 PG

mungkin mata dia juling atau sebab dia baru balik dari uptown beli kacamata hitam tu kot.hehe

5 Disember 2011 11:57 PG

dia terlupa kot kata dah malam.

5 Disember 2011 12:03 PTG

stylo bro..stylo....dia dah mati2 pikir dia yg palingggggg ...entah lah tak tau apa ayat yg sesuai...

5 Disember 2011 12:40 PTG

cuba pakai di tempat lampu neon.
jalan nampak lebih clear.
saya pernah cuba. hehe

5 Disember 2011 12:51 PTG

dah beli...rugi kalo x pakai....keh..keh..keh......

5 Disember 2011 1:39 PTG

atoi!! dier posa memlm kots? so nk menjaga mata dr melihat 'jejaka' hensem dalam keta di sebelah, dier pon mengenakan 'rayband'...

5 Disember 2011 1:50 PTG

baru lah feeling Kl.agaknya la...

5 Disember 2011 1:52 PTG

silau cahaya bulan gamakye...

5 Disember 2011 2:00 PTG

ketumbit ok.. tak macho aa, isap rokok tapi ada ketumbit, bak kata rempit "apa celuppp"

5 Disember 2011 2:27 PTG

orang kalau baru lepas hisap ganja kan abang, mata mereka lain macam sikit

jadi abang tahu sekarang

5 Disember 2011 2:32 PTG

cik ina ada pelik sikit , time malam org berkaca mata hitam :)

5 Disember 2011 2:36 PTG

kahkahkah

mata dia sebaliknye kot

5 Disember 2011 2:46 PTG

hahahaaaaa...buta kah?

5 Disember 2011 2:56 PTG

mata dia merah kot...keh3x

5 Disember 2011 3:47 PTG

what WHAT what the stylo one :D hehe.

5 Disember 2011 4:11 PTG

urban
kah kah kah

5 Disember 2011 7:48 PTG

tiru azmeer kot..haha!

5 Disember 2011 8:18 PTG

juling?

5 Disember 2011 10:40 PTG

dh bergaya habis..baju,make up stylo,rambut apatah lagi..di bibir tk usah kata tp mata 'tembel' hancuslah awakk kalau tk cover...

kamu main heli smpai patah bilah kipas? mesti kamu merempit diruangan udara..hiks... :)

5 Disember 2011 10:45 PTG

mata dia tak tahan silau kot.. =}

6 Disember 2011 3:14 PG

Haha tak nak orang kenal kot dia hisap rokok..

6 Disember 2011 8:05 PG

dia baru buang katarak..takut silau dia kena pakai spek hitam tu..

6 Disember 2011 9:29 PG

hahaha.. masa baca ayat cermin mata hitam tuh, saya patah balik kat atas tgk bait larut malam.. da gelak2.. sekali ending mcm sangkaan saya.. hahahahaha..

btul2.. terlebih sudah minah tuh..

6 Disember 2011 12:29 PTG

boleh nampak ke..?

6 Disember 2011 2:50 PTG

ok, tang ni aku gelak.. hahahahaha lawak..


dia baru buat operation buang katarak kot haha

7 Disember 2011 10:42 PG

dua orang gadis ???
apakejadahnya duduk dua orang satu kerusi...??

7 Disember 2011 8:24 PTG

Perasan lawa?

Catat Ulasan