Jumaat, 19 November 2010

cerita betul (trima kasey)

seperti yang bujal pernah maklumkan,

bujal pernah bekerja sebagai seorang jurugambar pasport.

satu hari.

datang seorang figura.

"pasport photo?"

"yes sir,please have a seat"

bujal sedikit teruja.

5 minit selepas,

siap.

"alamak brader,the blue blackground not fully visible lah  ..can use ah?"

"don worry sir,sure can use"

"wokey"

heh~

sebenarnya kalau bujal snap sepuluh kali pun belum tentu boleh nampak latar biru.

itu kerana,

beliau adalah seorang :


"TRIMA KASEY!!"

8 comments

19 November 2010 9:33 PG

minat giler ngan trima kasey forever.

off record : ko kerja ngan pejabat tanah klang ye?

19 November 2010 9:43 PG

ye kak~~ada sebarang pertanyaan sila emel ke bujal.x@gmail.com~

19 November 2010 10:45 PG

awak tak rasa nak pegang² rambut dia ke? kalau saya, mesti saya dah mintak izin nak 'sentuh skiiiitt je uncle!' haha.

soalan dulu pun lom jawab- takde orang nak jual kebun durian harga diskaun ke?

19 November 2010 11:01 PG

KOG

bujal da pegang la~~gebu~~

*ladang khinzir ada.mahu?haha~

19 November 2010 12:37 PTG

kutu ..kalau termasuk pun tobat nasuha tak mo masuk lagi!!

19 November 2010 2:22 PTG

dr singa

rambut dia wangi la makcik~bau macam cotton candy~

19 November 2010 4:09 PTG

ni kalo anak aku jumpe sure dia melalak2 lari.. jenis penakut benda berbulu2.. ekekekke

sori ek uncle trime kaseyyy.. tp en.suami suke gile...

19 November 2010 4:10 PTG

nhalilah :

eleh~~geli dengan bulu2 kunun~~haha~

Catat Ulasan