Selasa, 9 November 2010

mari termenung sebentar.



adik2~~tempat kamu bukan di situ~

10 comments

9 November 2010 10:22 PG

BETUL!

9 November 2010 10:23 PG

betul..betul..betul.. :)

9 November 2010 10:27 PG

kalau menang pun setakat jadi one hit wonder,pastu bila da terjelepuk kena ejek kawan2~diorang semua budak~~kesian~~

9 November 2010 11:06 PG

tapi... ada mak-ayah yg suker anak2 depa masuk rancangan tak berfaedah nih!
heran iols ye...
apa dalam fikiran mak-ayah jenis cam ni???
suker sangat kan... anak2 jadik retis nan hado!

9 November 2010 11:19 PG

milo

mak abah diorang frust sebab tak dapat masuk AF~

haha~

9 November 2010 12:39 PTG

idola idols permainan asing yang diterikut2..susah ni sekarang nak tak jadi pak/mak turut..

9 November 2010 12:42 PTG

mumpir

da pak,mak,adik,abang,kakak,menakan semua pun taksub jugak~

btw : selamat datang ke blog bujal mumpir~

9 November 2010 1:19 PTG

dah lama kunjung tapi nak tinggal jejak tak ter rajin nak sign in :)

9 November 2010 1:20 PTG

btw i like short n sweet posts but deep in thoughts..less is more..

9 November 2010 1:22 PTG

mumpir

tq kak~ : )

Catat Ulasan