Isnin, 15 November 2010

senarai 5 kegemaran bujal.(makan)

bujal = makan = obses = obes

ke-satu

nasi kandar.
obses meter : 8
lokasi asyik : nasi kandar shariff~gelugor~pulau pinang~
bujal pernah ketagih.pernah naik keretapi,pastu naik feri,pastu naik bas,pastu berjalan kaki semata2 nak makan nasi kandar shariff.hilang akal.



ke-dua

nugget.
obses meter : 8
jenama asyik : marina binti samsudin
pernah makan nugget dengan nasi? nugget masak merah? nasi goreng nugget?nugget masak kicap?rojak nugget? mi kari nugget? nugget! nugget! NUGGET!!


ke-tiga

soto.
obses meter :7
lokasi asyik : soto sungai buloh jeram.selangor.ahad sahaja.
soto sungai buloh.kegemaran bujal sejak 20 tahun yang lepas.cukup cakap.
(padahal nak promosi~sebab soto tu abang ipar yang punya~)
tapi sriyes sedap~



ke-empat

putu bambu
lokasi asyik : pasar malam berhampiran.
obses meter : 7
uuuhhh~~~ahh~~malas nak cakap~~


ke-lima

angin
lokasi asyik : satu bumi.
obses meter : ikut ketebalan poket.
haha~bujal suka makan angin~siut kan perangai bujal~

8 comments

15 November 2010 4:48 PTG

first .terima kasih kerana jaja produk satu company akak.

second : kita serupa minat putu bambu, tapi bukan yang pasar malam jual,tapi tauke jual putu mayam punya tau.

15 November 2010 4:49 PTG

kak ina

sila poskan nugget marina~bujal nak yang ada cheddar cheese inside~ble?

haha~

16 November 2010 9:12 PG

yep - sot sg buloh - jeram memang sedap lahhhhh!

putubambu pun iols suker
dan iols ada kawan nick putubambu
hehehehe

16 November 2010 9:16 PG

milo

bujaL ada kawan nama putu mayam~mereka bersaudarakah?

16 November 2010 10:36 PG

putu bambu tu nampak sgt menggoda iman.


.

16 November 2010 10:40 PG

tasek

ceh~lemah iman kamu makcik~kalau kamu nampak bujal secara live tentu kamu pingsan~

16 November 2010 2:23 PTG

putumayam???
kawan porem iols pun ada nama putumayam

harus lah bersaudara
saudara seagama

hiks

9 Mac 2011 11:39 PTG

saya suka semua makanan diatas..tapi nugget marina tak pernah try lagi la, serius sedap ke ni?

Catat Ulasan