Selasa, 30 November 2010

papan kenyataan bil.6/2010

berkuatkuasa ini hari,

1."header" baru.
~kalau kamu berkata rekabentuk "header" itu buruk,maka itu hak kamu.tapi pada saya,kamu hanya lah seorang yang buta seni jika tidak dapat menghayati keindahan "header " tersebut.

2.bahasa kebangsaan.
~mandatori.penggunaan bahasa rojak hanya akan digunakan bila perlu.penyusunan ayat dan perkataan akan mengikut piawaian Dewan Bahasa dan Puaka Pustaka.tetapi sebagai menghormati kebebasan bersuara,ruangan komen itu hak kamu semua.berbahasa lah sesuka hati kamu.

3.kemaskini
~sekurang-kurangnya 2 kali sehari.kecuali hujung minggu.sabtu dan ahad itu giliran saya dan keluarga untuk bercanda.

4.kata ganti diri
~Bujal akan diganti kepada "saya".tiada motif.suka-suka.

ada bantahan dari pihak kamu?

17 comments

30 November 2010 12:02 PTG

kalau cakap berbujal-bujal, bunyi macam siti nurhaliza pulak... keh keh

30 November 2010 12:03 PTG

KOG

itulah pasal sbenarnya~haha~

30 November 2010 12:14 PTG

wah! ade pembaharuan nampaknye!
bravo! bravo!

30 November 2010 12:17 PTG

MDT :

cantik tak?

30 November 2010 12:29 PTG

header tu mmg buat aku rasa nk karate ko je bujal.



.

30 November 2010 12:30 PTG

tasek :

kurang asem,buta seni kamu~
sebotol keringat tumpah untuk menjayakan header itu tahu~

30 November 2010 1:00 PTG

terpulang kepada citarasa masing2...
setiap orang ada citarasa dan keinginan masing2, bukan???
bak pepatah orang inggeris ~ "beauty lies in the eyes of beholder"

kalau itu cantik di mata bujal... maka cantik lah ia..

[aisehhhh...! tetiba jah iols berbahasa baku...! hik hik hik]

30 November 2010 1:06 PTG

milo :

citarasa? saya lebih suka citrawarna~haha~

30 November 2010 1:17 PTG

ada improvement.ko pandai bujal letak gambar baju merah tu jadi profile , makcik tak boleh nak imagine muka ko, sebab muka lelaki baju merah ni dah sebati ngan jiwa makcik.

30 November 2010 1:19 PTG

kak ina :

jangan tegur kalau jumpa orang muka macamtu plak~tu bukan bujal~

30 November 2010 1:50 PTG

ok la niiiii
boneka pun takda header sampai sekarang!!!

kahkahkah

30 November 2010 2:02 PTG

bon

saya tahu kamu bakat banyak.he..

1 Disember 2010 9:02 PG

ala-ala manja gediks kalau ber'bujal-bujal'

1 Disember 2010 9:04 PG

dr singa :

gediks~~

1 Disember 2010 9:19 PG

tiada bantahan, yang arif!

1 Disember 2010 9:26 PG

alia :

saya ikut blog kamu & terima kasih daun keladi.~

14 Januari 2011 9:39 PTG

cantikkk..I loikeee..

Catat Ulasan