Isnin, 22 November 2010

cerita betul 17 (fitnah)

2005

bujal menyewa sebuah apartment,

berseorangan.

setiap kali pulang dari kerja,

bujal tumpangkan seorang kakak,

yang juga jiran bujal di tingkat atas.

kemesraan kami disalah erti.

oleh mata-mata yang dengki.

sampai satu malam,

pintu rumah diketuk.

"kami AJK surau dan pejabat agama"

(kononnya)

"silakan"

jemput bujal penuh berhemah.

satu rumah digeledah.

habis kucar kacir.

tapi ternyata,

"bujal tidak bersalah"

sekarang giliran bujal.

"jumpa apa yang kamu mahu?"

"tidak"

pintu dan grill bujal kunci.

dan kunci bujal masukkan dalam seluar dalam bujal.

"sila kemas semula kediaman saya"

haha~

malam itu,

5 AJK surau.(kononnya)

jatuh air muka.

padan muka kamu semua~

12 comments

22 November 2010 11:08 PG

ha ha... elok dapat maid percuma

22 November 2010 2:12 PTG

hemm.... manusia memang tak dapat lari dari membuat kesilapan
nak plak kesilapan yg melulu tanpa usul periksa...

baik plak ayat iols kali nehh!

22 November 2010 3:15 PTG

hahaha

tak semua org alim tu ahli sufi.
titik.

22 November 2010 3:49 PTG

KOG :

he~~hati rasa puas~

milo :

makcik lupa makan ubat kah?

bon :

ehem~bujal ada minta kamu fren request kat fb tapi tak dilayan pun~~

22 November 2010 4:28 PTG

UIK? KEJAP!!!

22 November 2010 4:30 PTG

mana adaaaaaaaaaa!!

xde pun?

23 November 2010 3:40 PTG

ko patut duduk goyang-goyang-kaki-ala-ala-boss sambil meng-observe depa mengemas..

23 November 2010 3:58 PTG

dr. singa

time tu bujal pakai towel je sambil bercekak pinggan~sebijik macam jin penjaga harta ahmad albab~

24 November 2010 12:01 PTG

sensasi! bertowel dan menyembunyikan kunci!

24 November 2010 12:03 PTG

mumpir :

haha~bujal tidur pakai spender je~~

24 November 2010 4:20 PTG

best experience siott!!
padan muka org tu jadik merry-maid kejap kekeke

24 November 2010 4:25 PTG

ainon:

welcome ainon~

kalau ada french maid uniform da lama bujal suruh diorang pakai~~haha~~

Catat Ulasan