Khamis, 4 November 2010

cerita betul 6

pada petang itu cuma kami berdua.

bujal sedang tergelak seorang diri. (tengah tengok tv la~)

uwekkkk~~uwekkk~~(nak susu,nak susu!)

ye la~~(sambil menyumbat puting susu ke mulut mulus anak kecil itu)

UWEKK!!!~~UWEKKK!!!~~UWEKKK!!!

apo kono??

puting botol susu tersumbat di lubang hidung anak kecil yang tidak berdosa itu.

~~ayo~~sori ainul~~abah janji tak menyusukan kamu sambil tengok tv lagi~~(nasib baik mamaainul takde time tu~)

abah saya memang clumsy gila!nasib baik saya tak lemas ketika itu - ainul athirah.3 bulan 17 hari.ketika ditemubual buletin utama.

12 comments

4 November 2010 9:55 PG

kau kejaaaammm!!

eh tapi aku pun ada cerita lebih kurang gini dengan ah poh :)

4 November 2010 9:57 PG

KOG~ceh~~2X5 kamu~~

4 November 2010 10:51 PG

Tak boleh terima berita yang budak mati lemas masa minum susulah.ibu ayah, pengasuh yang kejam.

4 November 2010 10:55 PG

kak ina~sebab tu my baby girl diasuh secara eksklusif oleh atuk dia sendiri~atuk dia takut nak letak kat nursery~

4 November 2010 11:28 PG

Aduhai... sampai hati abah! :(

4 November 2010 11:33 PG

kakcik~ampun~~janji tak buat lagi~~he~~

4 November 2010 11:57 PG

hahaha

chomel!

4 November 2010 12:00 PTG

bon~comel macam abah dia!

4 November 2010 3:24 PTG

hahahhahah... sian kamu ainul kena sumbat puting kat lobang idung..

4 November 2010 3:56 PTG

nhalilah~saya tak perasan kak~masa memula tepat kat mulut~tak tau macamana tetiba masuk lubang idung plak~~

8 November 2010 2:08 PTG

so comelllll.. :) bapak dia comel x?

8 November 2010 3:55 PTG

MDT

bapak dia? of kos la~~hahahaha~~

Catat Ulasan