Isnin, 31 Oktober 2011

punca saya kaki bangku.

keputusan semasa ketika itu 0-0

waktu makin suntuk.

bola dilorongkan cantik,

saya sambar,

saya rembat.

penjaga gol kayu.

bola melepasi jangkauan.

GOL.

konon-konon saya mahu meraikan.

tapi pasukan lawan kemuka bantahan.

gol saya tidak sah.

atas alasan *curi ayam.

saya merajuk.

kemudian saya keluar padang.

kemas beg dan terus balik.
.
.
.
.
.
.
.
.
bola sepak darjah empat.

main tiada pengadil pun sibuk mahu menguatkuasakan sistem "fair play"

ceh~







*curi ayam = off side.

64 comments

31 Oktober 2011 8:07 PG

choppp..

31 Oktober 2011 8:08 PG

itu jerrr..
kuat sungguh kamu merajuk yer!

31 Oktober 2011 8:10 PG

hahaha. dah lama tu. kembalilah ke padang. :p

31 Oktober 2011 8:12 PG

itu bukan kaki bangku, itu bakat terpendam sampai mampus namanya

31 Oktober 2011 8:13 PG

Cepat merajuk masa anak-anak...

31 Oktober 2011 8:14 PG

kalau ke padang sekarang masih nk merajuk lagi tak bila kena kad merah hehehe

31 Oktober 2011 8:15 PG

Sekurang2nya kamu faham apa itu permainan yang bersih. :)

31 Oktober 2011 8:16 PG

pasal tu merajuk?
hahahaha... mengada...

31 Oktober 2011 8:17 PG

merajuk??
haha...patut cepat tuA..:)
keh2~~

31 Oktober 2011 8:20 PG

alah, macam taktau, saja carik alasan keluar padang awal sebab nak beli eskrem kannn?

31 Oktober 2011 8:46 PG

skang dah tak main bola ker?

31 Oktober 2011 8:46 PG

yey... negeri sembilan menang!!!
err.. maap. komen terkeluar dari tajuk.

31 Oktober 2011 8:53 PG

mereka tak pujuk kamu???

31 Oktober 2011 8:54 PG

eii eii kuat merajuk ~hihik


p/s: maaf lama x singgah. sy cuti:)

31 Oktober 2011 8:55 PG

curi ayam= off side????

tak penah dgr istilah ni. haha

31 Oktober 2011 9:01 PG

main ragbi bhaaii

31 Oktober 2011 9:11 PG

:) main ape sekarang....

main chess ke??

31 Oktober 2011 9:14 PG

Issshh kuat merajuk rupanya... macam 'Baim Si Dumok'. Jgn menurun perangai kuat merajuk tu kat Ainul udah.

31 Oktober 2011 9:17 PG

:P
kelakar la.cikgu tak jadi pengadil ke?

31 Oktober 2011 9:24 PG

mari kembali beraksi..
yuk!

31 Oktober 2011 9:46 PG

curi ayam? la...

31 Oktober 2011 9:49 PG

suke merajuk yee...

sekarang mcm tu jugak ke...

31 Oktober 2011 9:50 PG

tak minat bola. muahahaha

p/s : Syrena wat contest dalam blog aku, sile join kalau free

31 Oktober 2011 9:59 PG

Jika tidak sure dah jd mcm nasri...-manchester city punya pemain..
(itu jer nama yg makcik kenal...)

31 Oktober 2011 10:03 PG

kuat merajuk juga ye hehe...

31 Oktober 2011 10:22 PG

merajok mengharapkan orang pujok?

31 Oktober 2011 10:42 PG

curi ayam - sebab main kaki ayam bukan kaki bangku.

(dah tukar tagline komen yea?)

31 Oktober 2011 10:56 PG

sampai skrg merajuk tak nak main bola yek?

alasan yg boleh diterima pakai..

syabas!

muahaha...

31 Oktober 2011 11:02 PG

leeerrr....
alah bujal, tak pandai main bola sepak pun takpe, janji pandai main golf...(eh, tetiba plakkk...ekekekek)

31 Oktober 2011 11:15 PG

alasannn...hahaha....

31 Oktober 2011 11:40 PG

keh keh
lama tu sentap!!

31 Oktober 2011 11:43 PG

dulu sek rendah, posisi defend ngn keeper mmg khas reserve utk aku..
hehehe
dah masing2 sibuk jadi mid n striker kan
nasib laa

31 Oktober 2011 11:53 PG

kalau aku dah lama ada yang makan rumput padang bola.

31 Oktober 2011 11:53 PG

kita sama-sama kaki bangku

31 Oktober 2011 11:54 PG

MDT pulak padangfobia..1 badan keras kalau disuruh bersukan..

tp kalau bab lain..laju jerr..hehe

31 Oktober 2011 12:03 PTG

alasan~~~

31 Oktober 2011 12:04 PTG

saya pu kaki bangku gak coz saya main bola jaring jerk tak pernah main bola sepak...ekekekee...

31 Oktober 2011 12:15 PTG

Kita pun sama jugak.
Suka main bola tapi kurang pandai.
Jadi selalu pilih jadi goalkeeper.
Tapi bila mata dah rabun,
tak tahu nak main posisi mana lagi dah.
Itu yang merajuk sampai sekarang.

31 Oktober 2011 12:35 PTG

Skang ni kuat merajuk lagi ker?...hehehehe...

31 Oktober 2011 12:53 PTG

Hahahahhaa..kamu duduk saja kat kotak penalti pihak lawan (tanpa berlari lari), itu dinamakan Super Offside, maka wajar di batalkan gol kamu..hahaha

Yeahaaaaaaaaaaaaaa..team pakcik menang Piala malaysia..hahaha

31 Oktober 2011 12:58 PTG

ini bukan kaki bangku ini kaki batu...apa barang..badan jer besar pangai cam pompuan...sikit2 majuk...

31 Oktober 2011 1:15 PTG

buleh geng ngan bujang aniq...kuat merajuk!

31 Oktober 2011 2:13 PTG

saya dulu main hoki.ada satu kali pemain yg betul2 didepan saya rembat kencang bola tu.sayang,bola terkena kaki saya.sakit die bukan kepalang.saya keluar padang,dan menangis.keh3

31 Oktober 2011 2:39 PTG

Apalagi Bujal...dah 'curi ayam' tu, kasi sembelih bt ayam golek jelah! Hahahahaha!

31 Oktober 2011 3:00 PTG

kaki bangkupun ok gak per... tak kisahlerkan... tapi suka elok untuk kesihatan...

31 Oktober 2011 3:04 PTG

keh..keh..keh...
itu dulu...
kalo nk gambarkan skang...
gua nak cakap...
perut bangku buleh....
keh..keh...keh....
gua gurau jerk ni...
jgn merajuk pulak...keh..keh..keh...

31 Oktober 2011 3:23 PTG

mesti keciwa kan?

31 Oktober 2011 3:42 PTG

ok..

alasan mmg kukuh!


hahahahha...

31 Oktober 2011 4:51 PTG

dari dulu hingga kini
kak ati tak reti cara permainan
bola sepak ni..

bujal ..kamu mmhg sensitip ke :)

31 Oktober 2011 5:42 PTG

sangat sensitif.. kalau main dam ular macam mana agaknya..

31 Oktober 2011 5:49 PTG

jom kita main lompat getah zero-point...

31 Oktober 2011 5:57 PTG

alasan diterima
hehehe
XD

31 Oktober 2011 6:39 PTG

curi ayam , sepak songket , apa lagi ayat2 yg selalu guna masa main bola kecil2 dulu ? ha ha ha .

31 Oktober 2011 6:39 PTG

haha...tiba2 curi ayam...itu namanya sakit hati!

31 Oktober 2011 7:04 PTG

ingt apa lar curi ayam tadi.. off side ghupernya! hehehe

31 Oktober 2011 7:23 PTG

kehkeh pengalaman ngeri la ni

31 Oktober 2011 10:59 PTG

tingat pengalaman main futsal.. bola tampar pipi.. terus stop sampai sekarang.. 6 thn dah.. rasa rindu lak..

31 Oktober 2011 11:48 PTG

lama nya merajok.. darjah 4 tuh..
hehee.. bila nak kembali ke padang?

1 November 2011 12:15 PG

sape nak tolong pujuk ni..hehehe

1 November 2011 3:02 PG

kemain comel. keh3

1 November 2011 4:32 PG

main la permaianan lain yg lebih jantan sket.

hahah

1 November 2011 10:55 PG

pada pandangan cik ina secara rambang, bujal bukan pengemar bolasepak. betul ke?

1 November 2011 3:21 PTG

sebab tu je??
hahahahaahahahah kamu nih..

2 November 2011 1:24 PG

ahah! ayat 'sour grape'...

Catat Ulasan