Selasa, 25 Oktober 2011

mahu cerita juga.

baiklah,

sekarang giliran saya.

jumpa-jumpa makan-makan mesra-mesra di rumah  mak,

memang meriah.

tapi ketahuilah,

yang sebenarnya saya ada rasa terkilan.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tidak dapat rasa semua makanan.

saya rasa rugi.

dan satu lagi,

saya sebenarnya seorang pemalu.

keh keh~

bukan kesan khas.

saya memang tinggi sedikit.

(juga besar)

keh keh~

118 comments

25 Oktober 2011 9:14 PG

cop!

25 Oktober 2011 9:15 PG

oh. saya ohsem. no 1 setelah sekian lama. hahah!

25 Oktober 2011 9:15 PG

saya terkilan sebab tak dapat dukung ainul. geram tahu???

25 Oktober 2011 9:15 PG

Mak juga tak sempat nak beramah mesra bersama kamu lama2. :(

25 Oktober 2011 9:16 PG

Di rumah Dato' LF (andainya jadi), mak nak makan spegeti kamu puas2, tahu? ;-)

25 Oktober 2011 9:16 PG

uncle gedek tetap kontrol macho dia!


hehehe

syok ek kumpul cam ni ;)

25 Oktober 2011 9:17 PG

mana gambar dari 'kamera' kamu?

25 Oktober 2011 9:20 PG

uncle gedek!..hehehe..besarnya kamu..ingatkan uncle besar n tinggi..tp kamu lagi la la la...

25 Oktober 2011 9:21 PG

tuan blogger ni beruang yg comel rupernye muahahaha

:D

25 Oktober 2011 9:21 PG

a'ah tinggi..:)~

25 Oktober 2011 9:26 PG

kamu pemalu ???

kikikikiiii...

25 Oktober 2011 9:29 PG

tu bukan tinggi sikit.. ;)
apa-apapun ai jeles sebab tak dapat pergi.. huhuhu...

25 Oktober 2011 9:30 PG

ooooooooooo [hysterical]
jumpa uncle gedek????????

25 Oktober 2011 9:42 PG

seronoknya..jeles! hehe

25 Oktober 2011 9:47 PG

memang terserlah kebesarannya. keh3

25 Oktober 2011 9:55 PG

saya melihat ada uncle gedek di tengah2 dan beliau lebih rendah dari abg bujal. :)

tapi uncle tetap hensem.

25 Oktober 2011 9:55 PG

suka tengok gambar nih!!sebab...

si ayah yang mendukung anak2..mama sedang makan-makan...:)

i like....keh keh..

25 Oktober 2011 10:02 PG

orang pemalu fesyen rambut dia memang cenggitu ke ?

25 Oktober 2011 10:09 PG

pemalu ke?? xmacam pemalu pun...hehehe

25 Oktober 2011 10:10 PG

rugi la tak dapat join

klu tidak mesti dah ada gambar kenangan ngan uolsss

eh, betul la, kamu mmg tinggi dan besar.. upssss... kaklong lagi besar. hehehe

tercari2 kaklong tak?

25 Oktober 2011 10:12 PG

ketalu namanyer ni,
(ketawa malu)....hehehe~~~

25 Oktober 2011 10:32 PG

ohh...semuanya cool...kamu sudah dpt FM bujal? semua kwn2 sudah dpt tauu...

25 Oktober 2011 10:33 PG

bagus...

orang mesti ingatkan pakcik bujang, sebab pakcik sorang je tak dokong budak...

25 Oktober 2011 10:37 PG

ko mmg besau...

25 Oktober 2011 10:37 PG

anda tinggi banyak juga sebenarnye.dan besar sedikit.keh3

25 Oktober 2011 10:43 PG

ingatkan terkilan apa tadi..

25 Oktober 2011 10:56 PG

Ouh, iri hati betul. Hopefully ada peluang dpt jumpa kwn2 blogger satu hari t...

=D

25 Oktober 2011 10:59 PG

uncle gedek x senyum gak...hehe

25 Oktober 2011 11:01 PG

adalah jeles tak dapat pergi.. huhuhu

25 Oktober 2011 11:22 PG

ada yang gelarkan kamu Giant tak?

25 Oktober 2011 11:29 PG

comelnye. comelnye
macam teddy bear lah

25 Oktober 2011 11:50 PG

1- hahaha..aku suka komen pakcik Gedek.

2- Yup, kau memang pemalu..Hahaha

3- Aku pun terkilan, tak dapat makan semua jenis makanan..haha

25 Oktober 2011 11:55 PG

tingginya bujal..tp muka nmpk kurus dgn potongan rambut pacak2..

25 Oktober 2011 12:34 PTG

besar manakah ke'malua'an kamu..~hihihi~

25 Oktober 2011 12:42 PTG

SALAM,
NAK, NAK ! NANTI BAWAK LAGI SEMASA JUMPA DI BBB. KENA BUAT LEBIH2 SIKIT. RASANYA AKAN DATANG LAGI RAMAI

25 Oktober 2011 12:43 PTG

daddy zz kurang beberape cm dr kamu..tu yg nampak cute..kamu pun namapk gagah spt suria baja hitam...keh...keh..keh....
syok nye dpt makan 2.....
tp yg tgh tu...compom..gua cakap...ade senyuman di balik keseriusan muke pakcik gedek...keh...keh..keh......

25 Oktober 2011 1:01 PTG

Apasal gambar satu nie je. Ini kakak dan nampak kat blog dr. faiz. Memang bujal nampak lebih besar dari mereka.

25 Oktober 2011 1:03 PTG

tersembur den..baca komen uncle gedek :D

bujal ..mmmg kamu lain dari dalam maya

1) hemsem ...salah 1 sbb itu mama ainul suka kamu :)

2) pendiam tu..tak nakal mcm dlm blog

3) pemalu..

sila percaya...mmg lain..jgn maree
:P

25 Oktober 2011 1:19 PTG

besar gila ...mamaainol besar mana pulak...hehe

25 Oktober 2011 1:21 PTG

ainul terlentuk2 nampaknya tu, kenyang sangatkah??

Ada potensi jadi tinggi macam abahnya kan..

saya lagi rugi, tak dpt turut serta, apa lagi jamah makanannya...huhu

25 Oktober 2011 1:51 PTG

kamu tak menapau kah?

haha

sy tapau smpai tghari tadi pun duk makan lg pengat dr hanie....marvellous!

25 Oktober 2011 2:04 PTG

ainul melekat!!!!!!!!!

25 Oktober 2011 2:04 PTG

tengok gambo uols tu kan
teringat giant dalam cerita doraemon
hiks

25 Oktober 2011 2:26 PTG

terserlah ke'mithali'an bujal pd petang itu..

sebenarnya takut nak tegor bujal sbb nampak serius diluar.. :)

25 Oktober 2011 2:43 PTG

bujal...
ko mmg beso...hehehhe
tapi macho...hahahhaha
eh, baju ainul muat tak???

25 Oktober 2011 2:55 PTG

betul2 tinggi nih...


.

25 Oktober 2011 3:31 PTG

rambut tetap pacak ek..dah tak belah tepi dah.

25 Oktober 2011 3:34 PTG

jangan putus asa Dek...
ko tunjukkan next gathering..
minus 15 kg tau!!

yu go Bro!!

25 Oktober 2011 4:01 PTG

waaa bestnye dpt jumpe blogger :)

25 Oktober 2011 4:13 PTG

sama tinggi dengan khemah....kekeke....

25 Oktober 2011 4:18 PTG

@gadisBunga

cop jugak!

25 Oktober 2011 4:19 PTG

@gadisBunga

keh keh~syabas~~

25 Oktober 2011 4:19 PTG

@gadisBunga

kalau kamu nak tau~kekadang bila dia angin,dengan mak dia pun taknak~

25 Oktober 2011 4:19 PTG

@kakcik

he~~dapat jumpa pun da ok~

25 Oktober 2011 4:20 PTG

@kakcik

kalau jadi saya akan bawak lebih sikit~he~~

25 Oktober 2011 4:20 PTG

@mamaNoriz

tapi uncle memang ramah~dia soft spoken~~

25 Oktober 2011 4:21 PTG

@kakcik

he~~simpanan peribadi~

25 Oktober 2011 4:21 PTG

3 cute daddies!!!!

25 Oktober 2011 4:21 PTG

@Khairul Antasha

keh keh~~besar kan?

25 Oktober 2011 4:21 PTG

@Asrul "iLham" Sany

teddy bear besar~keh keh~

25 Oktober 2011 4:21 PTG

@My Azie

183cm~~keh keh~

25 Oktober 2011 4:22 PTG

@ejaMaria

sikit la~keh keh~

25 Oktober 2011 4:22 PTG

@aizamia3

next ghatering kita jumpa~he~~

25 Oktober 2011 4:22 PTG

@tupaimerah

jeles tak? he~~

25 Oktober 2011 4:23 PTG

@~izan~

jom la join next ghatering~

25 Oktober 2011 4:23 PTG

@~najwa~

tapi comel kan? he~~

25 Oktober 2011 4:24 PTG

@catherine-

saya tidak hensem kah?

psst~~ghost writer ada sekali tahu~keh keh~

25 Oktober 2011 4:25 PTG

@lieynanilaz

keh keh~~kononnya abah contoh~

25 Oktober 2011 4:25 PTG

@al-lavendari

keh keh~~malu tapi trendy katanya~~

25 Oktober 2011 4:25 PTG

@azam

pemalu la sikit~he~~

25 Oktober 2011 4:26 PTG

@NM02

serius saya tercari2 kaklong~~

25 Oktober 2011 4:26 PTG

@ikatankasihku

next time punya jumpa saya tak malu kot~keh keh~

25 Oktober 2011 4:27 PTG

@gedek!

podah~~keh keh~

25 Oktober 2011 4:27 PTG

@jedi

tapi tidak lah merbahaya~keh keh~

25 Oktober 2011 4:27 PTG

@aleen aiden

tapi comel kan? keh keh~

25 Oktober 2011 4:28 PTG

@Zie

keh keh~~saya makan saja tahu!

25 Oktober 2011 4:28 PTG

@Fara

next time kat bandar baru bangi! jom join!

25 Oktober 2011 4:29 PTG

@amirah

tapi lepas tu dia senyum jugak~keh keh~

25 Oktober 2011 4:29 PTG

@rATu kEBaYA

jom la join next punya~

25 Oktober 2011 4:30 PTG

@norh

belum ada lagi~keh keh~

25 Oktober 2011 4:30 PTG

@Abang Zam

rasa nak peluk tak? keh keh~

25 Oktober 2011 4:30 PTG

@Daddy Ziyyad

next time aku ingat nak tinggal anak~nak balun cukup2~keh keh~

25 Oktober 2011 4:31 PTG

@Dee

sedang mengkuruskan badan~keh keh~

25 Oktober 2011 4:31 PTG

@kaklong

tak terukur! keh keh~

25 Oktober 2011 4:32 PTG

@luahfikiran

insyaallah saya bawak lebih~

25 Oktober 2011 4:32 PTG

@Hantu Kak Limah

dia gambar je muka camtu~kalau tak senyum sokmo~keh keh~

25 Oktober 2011 4:33 PTG

@Kakzakie

satu cukuplah~he~~

25 Oktober 2011 4:33 PTG

@Ati Masrif

keh keh~~banyak sangat perempuan~~sebab tu malu sikit~he~~

25 Oktober 2011 4:34 PTG

@Daddylicious

bini saya petite~keh keh~

25 Oktober 2011 4:34 PTG

@~ yus ~

ainul ikut rangka saya kot~he~~takpe kak~next time join la~~

25 Oktober 2011 4:35 PTG

@Aku Ibu Muda

saya tapau nasi lemak je~~he~~

25 Oktober 2011 4:35 PTG

@MasZuber

anak abah~~keh keh~

25 Oktober 2011 4:35 PTG

@miloais

keh keh~~ingat giant takpe~~jangan ingat beruang~

25 Oktober 2011 4:36 PTG

@makdara TERdiva

mdt pun tak banyak cakap jugak lah~he~~

25 Oktober 2011 4:36 PTG

@azian

baju tu muat~~tq kak~~

25 Oktober 2011 4:36 PTG

@tasekM

6 kaki lebih sikit je kak~~

25 Oktober 2011 4:37 PTG

@ghost writer

he~~belah tepi no more~

25 Oktober 2011 4:37 PTG

@DrSinga

orait!

*ada jugak orang yang cari kakak tahu!he~~

25 Oktober 2011 4:38 PTG

@EZAN IDMA

jom la join sama next gathering~~

25 Oktober 2011 4:38 PTG

@aanie

sikit lagi! keh keh~

25 Oktober 2011 4:39 PTG

@Fitri Senin

yang tengah tu bujang katanya~keh keh~

25 Oktober 2011 4:40 PTG

@Maya Mayana

tak dapat lagi kak~hu~~

25 Oktober 2011 4:44 PTG

ainul sangat manja okay..

bujal, nak resipi spaghetti plissssss

25 Oktober 2011 5:05 PTG

Memang tinggi....

25 Oktober 2011 5:05 PTG

Memang tinggi....

25 Oktober 2011 7:25 PTG

tentang makanan, kau pemalu?
tipu.

ni pertama kali aku nampak uncle senyum.

25 Oktober 2011 9:40 PTG

awal awal sy dpt juga dukung ainul

:)

awk ni mmg pemalu
penat sy kejar nk amek otograf!

hahaha

25 Oktober 2011 10:53 PTG

bro bujal taff

25 Oktober 2011 11:16 PTG

mmg tinggi orgnye..hampir2 nk tergoda dibuatnye...tp dh asyik berkepit dgn anak terus cancelllll....huhuhu....kak ain gurau jer tau...

26 Oktober 2011 12:08 PG

tinggi banyak! haha

26 Oktober 2011 2:14 PG

kamu yg pergi rasa terkilan
saya tak pergi apatah lagi..

hehee

27 Oktober 2011 11:52 PG

Makchik selalu pikir gedek itu tinggi tp kamu lebih giant...Giant supermarket itu adakah perniagaan kuarga kamu...tp kamu nmpak sgt manis sekali dlm gambar ini...MANIS????????...makchik tidak jumpa ayat yg sesuai..

27 Oktober 2011 12:29 PTG

nok, ko mmg tinggi...layak jadik model...kehkeh...

27 Oktober 2011 2:54 PTG

tak sangka ko tinggi cam tu bila dikelilingi lelaki yang rendah, gedek ngan doc baca mampos cik ina.kui kui

28 Oktober 2011 6:35 PTG

eleh, kamu jengket, kihkihkih...

29 Oktober 2011 5:40 PTG

rambut tu yang paling mahal

29 Oktober 2011 6:26 PTG

pemalu + pemalu = patut la kita tak bertegur sapa. Tapi saya tau siapa awak dari mereka2.

UncleGedek single but not available. Hihi.

1 November 2011 3:22 PTG

wow ada uncle gedek!

Catat Ulasan