Jumaat, 21 Oktober 2011

hibernasi.

hiatus,

untuk masa yang tidak tahu sampai bila.

boleh jadi sekejap.

boleh jadi lama.

kejang ilham.

tahap kronik.

harap maaf,

harap ampun.

terima kasih kamu semua,

rajin singgah blog saya.
.
.
.
.
.
.
ada jodoh jumpa kamu ahad nanti,

makan-makan di rumah kakcik.

50 comments

21 Oktober 2011 8:10 PG

faham..!
roger & out...!

21 Oktober 2011 8:16 PG

Mamaainul masak spagetti. Jgn lupa gambar ainul di sana tepekkan next N3

21 Oktober 2011 8:18 PG

org yang kreatif memang kadang kala bukan kehilangan idea menulis..cume perlukan rehat dan masa yg sesuai

21 Oktober 2011 8:19 PG

#ehSamaLa..

21 Oktober 2011 8:21 PG

tak dapat pergi

sob sob
:(

21 Oktober 2011 8:24 PG

Jangan kamu berhalusinasi pulak!

21 Oktober 2011 8:24 PG

hhmm takde jodoh untuk tahun ini nampaknya....

21 Oktober 2011 8:25 PG

kadang2 otak memang jemmmmm ..

21 Oktober 2011 8:36 PG

kadang-kadang senyap itu perlu untuk buat orang lain rindu.. hehe

21 Oktober 2011 8:38 PG

ah, ramailah yang akan rindu kamu bujal, ekeke

21 Oktober 2011 9:11 PG

ok bujal....roger n out :p

21 Oktober 2011 9:14 PG

ahad kay...kek akak tapawkan utk ko bawak balik umah...1/4 cukup tak???heheheheh

21 Oktober 2011 9:19 PG

:) ni kira out of idea dah ni...hehehe

xpe....rilek dulu

21 Oktober 2011 9:22 PG

oo takpe..
sgt memahami
jiwa2 blogger

21 Oktober 2011 9:31 PG

jaga diri ainul,mama ainul and papa ainul

teras sunyi pulak nanti ...

21 Oktober 2011 9:46 PG

awak... kita nak tanya pendapat awak... antara GPS dgn CSL... jawab kat entry kita bole?... ;p

21 Oktober 2011 9:53 PG

ok. jumpa nanti. wahh kondifen! :)

21 Oktober 2011 9:53 PG

rehat2 kan lah diri ye bujal..

21 Oktober 2011 10:27 PG

babaiiii..nanti datang balik yek

21 Oktober 2011 10:37 PG

pi jenjalan
pastu citerkan semula disini
:)

21 Oktober 2011 10:57 PG

berehat seketika bersama kitkat...

21 Oktober 2011 11:15 PG

klu ada rezeki jumpa kat saner, kaklong bg FM disitu je nnt eh

21 Oktober 2011 11:24 PG

masuk jamban selalu, nescaya akan keluar ilham nya nanti..~haha

21 Oktober 2011 11:25 PG

kadang2 perlu juga rest....

21 Oktober 2011 11:29 PG

ahad ni.

jom.

hang out

shopping utk deepavali.

21 Oktober 2011 1:12 PTG

rehat la tenangkan minda cuti2 dengan keluarga....

21 Oktober 2011 1:49 PTG

mmg takda jodoh nk jumpa lah kan..rumah kakcik jauhhhh..


p/s: hiatus tu apa?

21 Oktober 2011 2:06 PTG

makcik berehat sebentar.. sebab kesihatan tak mengizinkan.. huhuhu

21 Oktober 2011 2:33 PTG

nak ikut jugak. kim slm mama ainul

21 Oktober 2011 2:38 PTG

Hiks! Nanti jgn lupa smbg balik!

21 Oktober 2011 3:02 PTG

selamat...

21 Oktober 2011 3:50 PTG

sama lah kitaaaa........

21 Oktober 2011 4:31 PTG

jangan hibernasi lama-lama...

21 Oktober 2011 5:18 PTG

hibernasi = bercuti?

moga kembali dengan idea yg lebih super-duper de boom!

21 Oktober 2011 5:29 PTG

cpt kmbaliii

21 Oktober 2011 5:30 PTG

cpat kembali

21 Oktober 2011 5:34 PTG

come back soon , awak !

21 Oktober 2011 6:10 PTG

sekali sekala hibernasi apa salahnya.. hehee..

tak leh singgah lama.. takut jangkit kejang ilham tuh..

:)

21 Oktober 2011 6:21 PTG

sonoknya korg...

21 Oktober 2011 9:20 PTG

statment last tu paling kak ayu jeles................

22 Oktober 2011 1:40 PG

Sapa yang nak jumpa kamu? Makcik nak jumpa AINUL saja.. hahahahha

22 Oktober 2011 3:26 PG

tak lama mana pun..

22 Oktober 2011 12:08 PTG

Ilham kena stroke ke?

22 Oktober 2011 1:17 PTG

merintih supaya tuan blog tidak berhenti menulis. hiks.

23 Oktober 2011 12:46 PG

bye

23 Oktober 2011 2:42 PTG

Tak pe. Rehat la dulu.

23 Oktober 2011 3:32 PTG

ialah kalau dah berumur kenala berehat...

23 Oktober 2011 4:56 PTG

rehatkanlah minda dengan beramas mesra dengan blogger2 yang lain...keh keh..

24 Oktober 2011 1:37 PTG

SALAM,
DAH JUMPA SEMALAM ! BILA LAGI NAK BERTEMU? MUNGKIN, BUAT SEMENTARA NI, DI KEDAI MAMAK DAH CUKUP! BAGITAHU JE, DEKAT2 LF SAMPAI

24 Oktober 2011 11:23 PTG

tunggu entry kamu ttg gathering......

tak sabarnya

Catat Ulasan