Selasa, 18 Oktober 2011

kronologi.

tengok-tengok

kenal-kenal.

kawan-kawan.

rapat-rapat.

cinta-cinta.

pasang-surut

cinta-cinta.

makin-dalam.

makin-serius.

pinang-pinang.

tunang-tunang.

akad-nikah.

anak-anak.

cucu-cucu.

cicit-cicit.

piut-miut.

bahagia-bahagia.

sayang-sayang

kekal-setia

bila-bila.



kahwin itu seronok tahu!

keh keh~

61 comments

18 Oktober 2011 8:50 PG

seronok tang mana tu ??~heh~

18 Oktober 2011 8:51 PG

wah! 1st!

18 Oktober 2011 8:52 PG

seronoknya bila kamu boleh saling menerima kelebihan dan kekurangan pasangan kamu seadanya. :)

18 Oktober 2011 8:59 PG

abang jonni,
boleh tuntut 'ilmu kahwin itu seronok'sama en. bujal hoccay!!
kehkehkeh!!!

tahniah bon-bon & abang jonni!
selamat berkahwin!

18 Oktober 2011 9:00 PG

selamat kawen.


.

18 Oktober 2011 9:02 PG

aiyoooo ammma, appa...
mau kawennn jugakkkkk! :)

hehe~~gatai!

18 Oktober 2011 9:03 PG

ko pegi ke bujal?

18 Oktober 2011 9:03 PG

bestt ooo kawennnn ...

18 Oktober 2011 9:04 PG

jangan main kawin2.

18 Oktober 2011 9:05 PG

gitu rupanya abang jonni tu

ingatkan bertoncet gak :)

18 Oktober 2011 9:06 PG

klu nak dua ronok boleh tak????

18 Oktober 2011 9:06 PG

blogspot menemukan mereka berdua. :-)

18 Oktober 2011 9:13 PG

wah! wah!

okay taktau nak cakap apa
hahaha

TERIMA KASEYYYYY!!!

jemput, jemput.


:D

18 Oktober 2011 9:20 PG

siot bujal....

kamu kreatif...!

18 Oktober 2011 9:23 PG

tahniah2

18 Oktober 2011 9:24 PG

:) memang seronok....

itulah perkongsian hidup namanya.
Allah jadikan kita berpasangan

18 Oktober 2011 9:31 PG

yang penting berjumpa semula di syurga

18 Oktober 2011 9:32 PG

Akan menangislah syaitan bila pada tarikh ini ada penyatuan dua insan menjadi halal....

18 Oktober 2011 9:32 PG

iye la sronottt...

kawen itu tanggungjawab... ingat! ;p

18 Oktober 2011 9:34 PG

seronok sbb ada teman utk ketawa dan bergaduh hehe

18 Oktober 2011 9:42 PG

Tahniah buat mereka...ada part yg seronok, ada juga part yg tk berapa nk seronok...yg pnting terima seadanya sgl dugaan yg mendtg bersama2...

18 Oktober 2011 9:47 PG

seronok bila di kurniakan anak~~~

18 Oktober 2011 9:55 PG

wuuhu,,,
kawen dah bole pegang-pegang

semoga berbahagia

18 Oktober 2011 9:56 PG

seronottttt tahu...

18 Oktober 2011 10:02 PG

ada satu masa dulu cina hantar paper kerumah kami dimelaka...
pernah tanya...
' doktor, kawin tu best ka??'
lepas kawin dia terus tak jual paper lagi...
maknanya best sangatlah tuuuu....

18 Oktober 2011 10:02 PG

seronok sampai tekelip kelip mata..

hehehe

18 Oktober 2011 10:09 PG

seronok sebab yang haram dah jadi halal...:)

18 Oktober 2011 10:12 PG

seronok kah? hurmmmm

18 Oktober 2011 10:13 PG

bujal, pi turunkan ilmu banyak2 kat pengantin baru tu.. hehe

18 Oktober 2011 10:16 PG

OMG!
bonbon dengan abang jonni???????????

[hysterical]

18 Oktober 2011 10:22 PG

ko bila lagi...

18 Oktober 2011 10:46 PG

seronok eh..x sbr nih nk kawin

18 Oktober 2011 11:05 PG

awwh. ;) catatan ini gila shuwitttt.

dan abang jonni sudah mahu kahwin? yayy.

18 Oktober 2011 11:13 PG

untunglah dapat kahwin
hahaha

18 Oktober 2011 11:14 PG

nak kawennnnnn!!!! hue hue hue

18 Oktober 2011 11:35 PG

selamat memikul tanggungjwb buat mereka...

18 Oktober 2011 11:38 PG

tambah seronok bila ada anak....

18 Oktober 2011 11:47 PG

saya perncaya bahawa kahwin itu seronok .

piut miut ?

18 Oktober 2011 11:57 PG

Seronok tp bukan sekadar seronok semata. Hiks~

18 Oktober 2011 12:04 PTG

makin-dalam...

makin-serius???

hehehehe

18 Oktober 2011 12:11 PTG

ramai tol orang nak kawen skunk ek...

rindu kat wifey aku. tetibe

;-)p

18 Oktober 2011 12:46 PTG

mane tak seronok....
bujal siap nk masuk 2 generasi lagi...
keh...keh...keh.....

18 Oktober 2011 12:53 PTG

so sweet !! tahniah =)

18 Oktober 2011 2:05 PTG

ntah tak faham...haha

18 Oktober 2011 2:32 PTG

entry ni tak nak komen boleh?

18 Oktober 2011 2:46 PTG

herm.. herm.. herm.. tah niah lah

18 Oktober 2011 3:03 PTG

Bujal tak de cite yang lebih menarik dari cite ni ke?kwang kwang kwang

18 Oktober 2011 3:26 PTG

memng seronok :)

18 Oktober 2011 4:21 PTG

owhh... BDC dah nak kawen...
best banget
eheheheheh

18 Oktober 2011 4:33 PTG

seronok bila kita pandai menjaganya...tahniahlah pada yg dah sampai seru tu

18 Oktober 2011 4:48 PTG

tahniah :)

18 Oktober 2011 4:57 PTG

kawen tu seronok ke?

18 Oktober 2011 5:36 PTG

geng blogger kawin ek?

alhamduliilah

tahniah!

18 Oktober 2011 5:48 PTG

tumpang seronok tenguk org seronok..dan tumpang sedih juga bila lihat org sedih..
diri kita?

18 Oktober 2011 6:34 PTG

heheh..kahwin seronok ek! :P

18 Oktober 2011 8:11 PTG

besok gak aku nak kawen!!!!

18 Oktober 2011 8:18 PTG

masing dok kate kawen tu best.

best!

18 Oktober 2011 8:27 PTG

seronok ke? dah rasa?

19 Oktober 2011 1:50 PG

statement org dah dapat lesen.. hehee.. =}

19 Oktober 2011 9:37 PG

moga kekal bahagia.. insyaAllah..

20 Oktober 2011 11:24 PTG

kawen itu sronok kalau kita pandai menyeronokkan pekahwinan tu..kan..
btw, cantik picture, kad kawen depa ke?kalau ye, kreatif nyee!lain dari lain..

Catat Ulasan