Rabu, 6 Julai 2011

saya mahu bagi.kamu mahukah?


saya ada 17 biji botol air seperti dalam gambar diatas.

10 orang telah mendapat kelayakan automatik untuk menerima botol tersebut tanpa sebarang syarat,

kamu yang terbabit diatas sila emel saya butir-butir di bujal.x@gmail.com

.
.
jadi ada baki lagi tujuh.

untuk yang mahu,

syaratnya adalah begini :

1.hendaklah meletak wajah saya di blog kamu,

2.buat entri puji memuji tentang saya.

3.bawak 10 orang untuk follow blog saya.
.
.
.
.
okay,

saya gurau.

abaikan syarat diatas.

kalau kamu sudi terima pemberian saya,

tingalkan sahaja komen kamu di ruang yang disediakan.

undian akan dilakukan secara rawak pada esok hari.
.
.
.
.
lalu kamu bertanya,

"sempena apa pemberian kamu ini bujal?"

maka saya jawab:

" 7 adalah angka kegemaran saya."

-saya lahir bulan 7.

-ainul lahir bulan 7.

-saya dapat kerja bulan 7.

64 comments

6 Julai 2011 8:29 PG

incik yg budiman, sy mau jugak! puhhlissss....... :p

6 Julai 2011 8:32 PG

saya mahu, mahu dan mahu lagik....
tolong undi untuk saya...
=)

6 Julai 2011 8:37 PG

tak aci le.aku klik dari greader.

6 Julai 2011 8:39 PG

bujal,
makcik lahir 7 haribulan gak. Layak tak agak-agak.. haha..

6 Julai 2011 8:44 PG

saya nak jugak...

tapi langsung tidak ada 7 dalam diri saya.

6 Julai 2011 8:45 PG

Alhamdulillah ... nama makcik ada tersenarai di tangga ketiga, ya? :)

Eh! kamu hendak apa tadi?

Alamat makcik?

Makcik letak di sini saja ta?

7, Jalan Kencana 36/2
Taman Kencana
56100 Cheras
Ampang.

Kamu ada no hp makcik, kan?

Terima kasih ya? Makcik sayang kamu. :)

6 Julai 2011 8:54 PG

angle & komposisi gambar botol tu dikira clever...

6 Julai 2011 9:00 PG

bujal..
makcik pun lahir 7 hb...
makcik mmg suka nombor tujuh sejak makcik tahu sebut nombor...

6 Julai 2011 9:08 PG

saya suka no 13 tau
no 13 best!
walau dalam setahun xde bulan 13, 13 tetap di hati

6 Julai 2011 9:19 PG

ada unsur bias di sini kerana nama saya tidak ada!

*saya mau plissss....! :D

6 Julai 2011 9:22 PG

baiklah.sy tak peduli kamu mahu bg atau x.klo bg pown apa slhnya, kn.


hepy advance bufday en bujal dan anak kamu...

6 Julai 2011 9:22 PG

saya nak.. saya nak... ^_^

6 Julai 2011 9:26 PG

utk Abg. Gedek, tertinggal satu...pencahayaan yg mantap!

mmg betul ke ade tulisan matcham-matcham? ouh! ku terpikat!

6 Julai 2011 9:30 PG

salam...

(dah lama baca, baru hari ini berani komen)..

saya nikah bulan 7, dapat anak kedua pun bulan 7...

agak2nya layak tak?

sekian terima kasih...

6 Julai 2011 9:30 PG

saya nak jugak..siyessss....huhu...

kehadapan abg bujal yang dihormati, saya nak botol tu...waaaaaa...

6 Julai 2011 9:32 PG

tawaran yang menarik
barang yang menarik
pakcik suka
tapi bagilah kat orang lain
pakcik dah pencen !

6 Julai 2011 9:36 PG

wahh blh buat kenangan dan merapat kan ukhwah....saya juga mau jika ia bersisa dan berbaki.mmg cantik nmbr 7 .hadir dgn pelbagai maksud tersirat

6 Julai 2011 9:37 PG

saya pengomen yang ke 7!!!

6 Julai 2011 9:41 PG

eh nape URL gua takde kat stats Lu? rasa2nyer 2000 kali dah gua masuk sini...

p/s: Malu tapi mahu hik hik hik

6 Julai 2011 9:41 PG

Banyak rahmat Allah beri pada bujal di bulan 7 ye. Syukur Alhamdulillah...

6 Julai 2011 9:42 PG

hey... kita lahir dalam bulan yg sama la... bulan 7... tapi sy nak hadiah yg lagi spesel bole?... hihihi

*sy kena buat entry mcm ni jugak ke utk celebrate bln 7 ni? ;p

6 Julai 2011 9:44 PG

saye mau...

6 Julai 2011 9:47 PG

wah, botol air Matcham-Matcham ! Kamu tempah di mana?

SAYA MAHU, KAMU TAHU!! ~HAHA

`semoga undian berpihak kepada saya ...miahahaha

6 Julai 2011 9:54 PG

bujal yg hensem,

saya juga lahir bulan 7.. kira bleh kawtim tak?

boleh la!!!!!!

6 Julai 2011 9:57 PG

yeeeeeeeee....
gua tersenarai.
maklumat apa yg yu nk?
tarikh nikah nk tak..?

hehe.



.

6 Julai 2011 10:06 PG

wah, sampai seribu! biar betul...!
haah la butir² macam mana? ketinggian? berat badan?

6 Julai 2011 10:17 PG

nakkkkk ......

selamat dah .... botol air anak hilang ni ...

6 Julai 2011 10:18 PG

salam en bujal..buat blogwalking terus nampak botol air tu.

nak gak satu..tapi takde angka 7 dalam hidup. tapi kalau lahir tahun "78" boleh gak masuk ke? :P

6 Julai 2011 10:25 PG

tahniah pada sepuluh yang bertuah...

bujal kalau makcik dikategori menerima dalam tujuh yang kosong. silalah pilih nama makcik sambil buka mata.

6 Julai 2011 10:40 PG

saya pun mahu jugak. undi biar telus ye. kehkehkeh

tibe-tibe jadi respect, sesetengah orang nak bagi barang ke GA ke even bloglist pun nak suh buat itu ini.

cayalah lu.

6 Julai 2011 10:43 PG

7 petala bumi
7 petala langit
7 benda ajaib di dunia
7 hari seminggu
7 huruf matcham
7 dosa 7 hukuman
7 no jersy michael owen
7 rongga di badan
7 part anggota badan
7 UP
7 eleven
7 warna perlangi
7 pedang setiawan
7 kaki labah-labah
7 perhentian
7 telaga bunian
7 jenis bunga untuk mandi bunga

ok done!

6 Julai 2011 10:57 PG

fuiyoooh!!

bujal memang baik hati

bujal memang manis

bujal memang dedikasi

rasa2 cukup tak kata2 pujian a.k.a. bodek dari MDT utk melayakkan dapat botol free tu???

:)

6 Julai 2011 10:59 PG

Ohh..hari ini Bujal berbagi hadiah...

-Ate suka rambut bujal yang rapi.
-Ate suka Entry2 bujal yang lucu tapi sinis penuh pengajaran.
-Ate suka kepolosan bujal saat menghulurkan jari untuk di tes kekuatan gigi ainul.

Hahaha...pujian kat sini cukup tak? Yg penting ikhlas kan?

6 Julai 2011 11:01 PG

ehehhehe..selamat hari lahir utk kamu dan ainul..ehhehe

6 Julai 2011 11:02 PG

beday sab 1 julai. ^^

6 Julai 2011 11:11 PG

mahuuu!!! tapi macam dah terlambat je ni. haha

6 Julai 2011 11:13 PG

kalau ada lebih , akak pun nak larrrr jugak

6 Julai 2011 11:21 PG

WIIIIIIIHUUUUUUUUUU...........
ailebiu!!!



ada alamat kat enbelop hari tu kan...

sat eh...
gua email lagi..

6 Julai 2011 11:23 PG

eh sama lak kita..aku pun suka nombor 7...suka giler!! ada banyak peristiwa kat nombor 7 ni dlm hidup aku...hehe..

aku nak jugak bujal...boleh la beb...

6 Julai 2011 11:24 PG

haih! tujuh punye pasal. kalau x mnang jackpot jugak, x tau la nak ckp cmne dah...


selamat hari lahir kepada kamu bujal...

6 Julai 2011 11:30 PG

bulan 7 adalah bulan kelahiran en. suamiku, kalau dapat akan kuhadiahkan pada beliau..

psstt: selamat hari lahir Bujal, Moga sentiasa dilindungi, dirahmati dan diberkatiNYA serta sihat selalu..

6 Julai 2011 12:06 PTG

mak sy lahir bln 7, adik ipar lahir bln 7, ank saudara lahir bln 7..walaupon sy suka angka 3..

selamat hari jadi utk bujal..

mcm xda harapan sy nk dapt..pasrah..

6 Julai 2011 12:09 PTG

nak..nak..nak..tak kira.. *guling di lantai seperti anak kecik tidak dapat apa yang diingini..ahahaha

6 Julai 2011 12:47 PTG

- Bujal! mane kamu rembat botol2 tu hah...

6 Julai 2011 12:51 PTG

keh3...aku rasa kau bagi jer semua botol2 tu kepada ghostwriter...dia betul2 berusaha tu....!

6 Julai 2011 1:16 PTG

saya pon na jugak walaupon mmg macam tade harapan. hehe^^

6 Julai 2011 1:32 PTG

agak2, saya ada rezki tak?
saya pun suka angka 7 *serius*

6 Julai 2011 2:00 PTG

sy nk..botol air sy dh lebur..xsempat nk gune lg sbb sy 'cerdik' g basuh botol baru gune air panas..=(
sy perlukn botol bru..
lgpun sy bce blog kamu setiap pgi..
sy xda blog~~~
^___^

6 Julai 2011 2:05 PTG

kita nak..!
kita nak...!

awak & ainul sama bulan lahir ngan baby Q saya..

besday dia jumaat ni.

6 Julai 2011 3:09 PTG

nak jugak..boleh pilih warna tak?

6 Julai 2011 5:22 PTG

kalau aku tak dapat,aku cungkil mata ko bujal!grrrr!!!

6 Julai 2011 5:36 PTG

bujal,bagi kat kaklong la,sempena hari lahir anak kaklong DANIA, 15hb.7 ni...eh..tak malu betul kaklong ni kan?~heheh~

6 Julai 2011 7:03 PTG

saya pun mahu..botol air anak saya dah 2 kali hilang..hahaha..alasan je tu...tp saya tetap mahu..

6 Julai 2011 9:03 PTG

kalau dapat la botol tu...boleh bawak pi mana-mana bila bulan posa...kalau-kalau tak sempat buka kat umah la...

6 Julai 2011 9:48 PTG

nakk jugakkkk :(((

7 Julai 2011 5:27 PG

ooo cik ina dah tahu bulan 7 yang bertuah. yuyi lahir 13/7. yeah yeah cik ina dapat botol air.

7 Julai 2011 8:05 PG

Dr smlm dah baca komen diorg tp saje tak nak komen. Respek kat kamu bujal, nak bg biarlah ikhlas kannn..tak perlu nak bersyarat2 kannn. Selamat Hr lahir Bujal. Besday org yg sy syg pun bulan ni gak. Kata org, taurus ngan cancer ada chemistry tau, hikhikhik.

7 Julai 2011 8:49 PG

epi besday:)

7 Julai 2011 10:27 PG

birthday bujal ahad ni? semuga akan dapat 7 anak.

7 Julai 2011 6:40 PTG

Happy birthday bro :) nice bottle :)

12 Ogos 2011 12:22 PTG

hai en. bujal.
saya mahu bertanya, macam mana nak dapatkan traffic source yang ada referring urls tu?
saya pun guna g.analytics tapi takjumpa yang boleh tengok referring? :)

12 Ogos 2011 12:30 PTG

@cOкet.solehanom

Masuk blogger.com,klik kat stats,pastu klikkat traffic sources.ble dapat punya..he~~

12 Ogos 2011 10:25 PTG

yahh, ohh macam tu je. terima kasih en bujal :D

Catat Ulasan