Selasa, 8 Mei 2012

menjemput.

kambing sudah dipilih,

makan sudah ditempah,

semua sudah.

yang tinggal,

jemputan kepada kamu sahaja.

andai kamu kelapangan sabtu ini,

berkunjunglah ke rumah saya.

kenduri akikah aisyah irdina.

ada kambing golek tahu!

~no 24 lorong melikai 52 taman pelabuhan,pelabuhan klang selangor.
0143347701/0182268402.

11 pagi sampai makanan habis.

sudilah datang ya~

sesi bergambar bersama cuma rm5 sekeping!

keh keh~







*andai kamu hadir dan yang menyambut kamu itu adalah haji salim.berkatalah kamu itu kawan kepada firdaus.garu kepala haji salim kalau kamu cakap kamu kawan bujal.

43 comments

8 Mei 2012 9:15 PG

Insya Allah...

8 Mei 2012 9:17 PG

InsyaAllah.. terima kasih atas jemputan :)

8 Mei 2012 9:23 PG

jemputan diterima jika tiada aral yg mendatang..insyallah..amin...

8 Mei 2012 9:28 PG

Mak nak sangat datang, tapi pada hari yang sama di rumah mak juga buat majlis (malam, tapi masak sendiri).

8 Mei 2012 9:33 PG

Insyaallah........

8 Mei 2012 9:40 PG

tengs bujal. insyaAllah hadir, cuma tolong lah ingatkan takut terlupa lagi. tarikhnya bila? *lupa dah ni!

8 Mei 2012 9:40 PG

oh. sabtu. ok, roger. :D

8 Mei 2012 9:46 PG

hahaha...siap collect duit tu nak bergambar..sbb tu xleh jadi artis..fan boikot nanti..muahaha..

apapun..terima kasih atas undangan..insyaallah jika ada kelapangan..

8 Mei 2012 9:50 PG

abang tak boleh makan kambing. mohon sediakan chicken chop

8 Mei 2012 9:53 PG

ada sesi bergambar! hahaha... tak tahaaannn!!

8 Mei 2012 10:01 PG

Wahhh....
Moga majlis berjalan lancar...

Tp jauh nk pergi...tgk gmbo je nnt :)

8 Mei 2012 10:01 PG

nak bergambar dengan awak boleh....?

8 Mei 2012 10:18 PG

moga majlis berjalan lancar ye bujal...sesi bergambar tu y best

p/s:sis nk dtg!

8 Mei 2012 10:28 PG

laaa... awat hj salim tak kenal bujal???

8 Mei 2012 10:28 PG

teringin nak pergi

nak kenalkan irdina dengan adam

8 Mei 2012 10:46 PG

Hehehehehe...

Nampaknya tak dpt dtglah Bujal. Suami sy keje Sabtu tu.

=(

8 Mei 2012 10:53 PG

semoga majlisnya berjalan lancar..kakak saya pun buat majlis menyambut org baru pada hari yg sama..saya takcdapat hadir keduanya.. Ada urusan kerja..

8 Mei 2012 10:58 PG

"saya kawan bujal x,pakcik"..kikiki

kalo dekat memang kompem teman dtg..semoga semuanya berjalan dengan lancar.mohon maaf tak dapat dtg :)

8 Mei 2012 11:04 PG

kalau 451 follower awak akan hadir, akan cukupkah kambing itu ..

terima kasih atas jemputan tapi saya tidak dapat menghadirkan diri.

8 Mei 2012 11:34 PG

alah tomeinya aisyah..

anyway, haji salim dah sihat ye? alhamdulillah...

dia ke yg mengasuh aisyah ngan ainul juga?

8 Mei 2012 11:34 PG

terima kasih atas jemputan.. tapi sayang saya tak dapat hadir kerana masih dalam tempoh berpantang..

tak tahan tengok ada sesi bergambar.. hikhikhik..

bukan setakat garu kepala, mau pening haji salim kalau sebut kawan kepada bujal bukan firdaus..

8 Mei 2012 11:35 PG

bujal aku xknal ko, ni first time aku datang blog ko oastu ade invitation plak p rumah ko and aku plak dok klang.. nak datang gak bole?

8 Mei 2012 11:58 PG

terima kasih atas jemputan...segan rasanya nak dtg...hihhihihi

8 Mei 2012 12:24 PTG

aku tak dpt hadir..semoga segala urusan dipermudahkan..itu doa aku ya

8 Mei 2012 12:46 PTG

inshaAllah
X)

8 Mei 2012 12:56 PTG

tq for the invitation

tp sabtu ini kejaaaaaaaaaaaaa...

uwaaaaaaaaaa:((

8 Mei 2012 1:23 PTG

saya ingin berkata "saya ni kawan bujal".Nak tengok haji salim garu kepala..keh keh.

8 Mei 2012 1:23 PTG

suka kita ...pesanan yang last tu ...
Jenih hj Salim kan..

Apa pun terima kasih ..... atas jemputan

nak pegi laaa.. hihihi mau kenal sapa itu bujal! haha.. insyaAllah jika semenye kelapangan!

8 Mei 2012 2:13 PTG

boleh pegi nih. hahaha. bergambar dengan Aisyah RM5, bergambar dengan Bujal berapa harganya?

8 Mei 2012 2:42 PTG

terima kasih sudi menjemput...
maaf ye - iols tak dapat nak menghadirkan diri...

comel aje aisyah...

8 Mei 2012 3:06 PTG

nk jg dtg sbb sy ada kenduri kt JJ bkt tggi tp pastu kn rush g bangi sblm blk kg ptg tu jg...

8 Mei 2012 3:33 PTG

makanya, saya akan terlepas lagi peluang bertemu anak2 kamu.. isk!

8 Mei 2012 3:52 PTG

Assalamualaikum Bujal

terima kasih atas jemputan
saya doakan agar majlis berjalan lancar

8 Mei 2012 4:31 PTG

tq menjemput.insyaallah yer bujal=)

8 Mei 2012 5:22 PTG

Terimakasih atas jemputan...Semoga Majlis Kamu berlansung lancar...

8 Mei 2012 8:14 PTG

wow, bestnye dapat makan free...ngehngeh =p

8 Mei 2012 10:04 PTG

thanks atas jemputan..

tau dah.. tak ada jemput2 kan??

9 Mei 2012 2:06 PG

berkilo2 meter ni mahu mendapatkan kambing golek. yezzaa

9 Mei 2012 8:16 PG

xdpt nak join tuan....ada test ptd ari sabtu ni...

9 Mei 2012 9:38 PG

kalu dekat kompem pergi =)

14 Mei 2012 2:39 PG

minta maaf x sempat hadir. next time jemput lagi yea? adeh! terlepas peluang berjumpa haji salim..

Catat Ulasan