Jumaat, 18 Mei 2012

romantik bilik tinja.

sms masuk:

"saya nak dengar dari mulut awak sendiri"

terkedu sekejap.

bukanlah saya tidak mahu melafazkan ayat tersebut,

tapi ketika itu sahabat saya shariman ada bersama.

malulah saya .

lagi sms masuk,

isi yang sama dengan nada lebih mendesak.

mengeluh dan beralah.

saya kunci diri dalam tandas.

dail nombor wanita tersayang :

"ye,saya sayang awak,saya cintakan awak"
.
.
.
.
.
.
.
.
.
























hari hari sayang,

dan ya,

berpeluh juga saya mahu ingat tarikh hari ini ada peristiwa apa.

45 comments

18 Mei 2012 9:24 PG

Alhamdulillah dah 7 tahun... dgn dua penyeri. Moga terus diberkati.

18 Mei 2012 9:27 PG

ala, saya tak ingat tarikh couple saya, cemana ni??

18 Mei 2012 9:29 PG

Haha jerangkap Samar!

18 Mei 2012 9:31 PG

moga dipercepatkan jodoh amin...murah rezeki nnti :)

18 Mei 2012 9:34 PG

@Afasz

keh keh~~selamat datang ke blog saya kak~~
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
psst~~alhamdulillah jodoh kami sampai ke jinjang pelamin~da ada 2 orang anak da pun~~

18 Mei 2012 9:35 PG

@Kakzakie

cadangnya nak tambah l;agi~~keh keh~

18 Mei 2012 9:35 PG

@kucingorengemok

baguslah.keh keh~~

18 Mei 2012 9:36 PG

@-hazen

serang hendap~~keh keh~~

18 Mei 2012 9:45 PG

huh .... masuk jamban .... tak patuttt

18 Mei 2012 9:46 PG

ada apa pompuan dengan tarikh kan?

nasib baik ada google kalender! haha!

18 Mei 2012 9:50 PG

ayu nak marah dengan komen uncle gedek...........

menci tau..
pompuan mmg suka tarikh2 khusus... belum lagi kami tanya u pakai baju apa first time date??

cer...cer.. jawapppp..

18 Mei 2012 9:58 PG

iols hanya ingat tarikh birthday anak2 iols jah...
tarikh lain tolak tepi dan buat2 lupa
bleh??? ekekekeke

18 Mei 2012 9:58 PG

iols hanya ingat tarikh birthday anak2 iols jah...
tarikh lain tolak tepi dan buat2 lupa
bleh??? ekekekeke

18 Mei 2012 9:59 PG

Anniversary perkenalan ke? Auwww!

18 Mei 2012 10:01 PG

kalau saya, saya yang gelabah rasanya. pesen lupa tarikh sgt sgt sgt!

18 Mei 2012 10:02 PG

wakakakakkaa..siap masuk tandas nak cover!

18 Mei 2012 10:08 PG

Alhamdulillah.

Mak dengan ayah kalau campur waktu mula kenal sehingga kini dah hampir 30 tahun. :)

18 Mei 2012 10:12 PG

hehe..mujur sy ni perempuan bukan jenis pengingat tarikh istimewa..kalau x mesti somi sy berpeluh juga..hehe


bertuah kamu ada isteri romantik :)

18 Mei 2012 10:37 PG

erkkk.. gua lupa bila tarikh kapel
so tak boleh la nak test incik apek pulak
huhu~

18 Mei 2012 10:43 PG

lelaki memang macam tuuuu....!

18 Mei 2012 10:52 PG

alhamdulilah.. tahniah...semoga berbahagia selalu... amin~

18 Mei 2012 10:55 PG

lelaki mudah lupa kan?

hikhik

18 Mei 2012 11:03 PG

sama la..lelaki ni selalu jer tak ingat...

18 Mei 2012 11:08 PG

sy memahami.. org lelaki jarang mengingati benda2 kecik cm ni tu yg berpeluh nk ingt blk

18 Mei 2012 11:23 PG

soalan perangkap tu.. hahaha..

apa-apapun semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.. ;)

18 Mei 2012 11:34 PG

berpeluh2 pun tak pe .. yg penting ingat. pasni buh reminder dlm henfon ye.

18 Mei 2012 11:34 PG

Selamat 7-Tahun bujal---->kenal ke kawin ke tak kisah lah kan asal anniversary.
Satu cite lawak, one day makcik time bouquet of flowers.....pastu tepon pakcik..."TQ..." tau pakcik kata apa?..."TQ pasepa?"..sah sah dia lupa kita org punya anniversary, secretary dia yg hantarkan...HAHA lepastu makcik bgtau dia jgn hantar lagi bunga...buang duit je.after few days...layu.

18 Mei 2012 12:05 PTG

popuan mmg particular bab ni...bini aku pun sama la bro....nasib badan...hahahaha

18 Mei 2012 12:44 PTG

so sweet!

18 Mei 2012 12:45 PTG

suami saya bday mak dia pun saya yg ingatkan :P

tak berani nak tanya tarikh couple bila..takut kuciwa..haha..

18 Mei 2012 1:44 PTG

alaaaaaaaaaa

sweeeeeeeeeeeeeeeeeet

tetibe rase nak kawen. eh ;)

18 Mei 2012 1:58 PTG

bahagia nya~~~~ =)

18 Mei 2012 2:14 PTG

serius..dee tak ingat bila dee couple, bila tunang..tarikh nikah pun kadang2 sasar..sbb tu bila suami tak ingat dee tak marah sbb dee lagi teruk..hahaha..

18 Mei 2012 2:44 PTG

mana ah tarikh kapel gua dgn cinta pertama dari sekolah dulu...yg tak menjadi.

18 Mei 2012 3:35 PTG

sweetnya...

peluh jantan betina semua keluar ya.. hihihi

18 Mei 2012 4:32 PTG

ingat tarikh kapel?
hebat sgt tu bujal...


.

18 Mei 2012 5:21 PTG

Makchik ingat2 lupa lah....tp tak per lah kan makchik dah tua...excuses la....hehehe...keluar peluh jantan betina aqua sekali ker?..heheheh....

18 Mei 2012 7:39 PTG

tarikh kapel aku 30/1/2012, jadi aku tulis kat sini, bila aku lupa nanti, aku nak bukak blog kau, skrol balik komen. hahaha

18 Mei 2012 7:58 PTG

kahkah. sweetnyeww abam bujal

18 Mei 2012 9:06 PTG

Giler sweettttt :-D

kalo tanya hubby,sure dia pening gak nih

21 Mei 2012 9:04 PG

sweet nye :)

21 Mei 2012 1:44 PTG

hahahaha

21 Mei 2012 4:26 PTG

ko teka je kannn...??!!

22 Mei 2012 12:38 PTG

bulan 5, anniversary first time jumpa kami :p keh keh keh. 9 tahun dah.

22 Mei 2012 2:05 PTG

sedang dalam bilik/tandas ke? haha

Catat Ulasan