Isnin, 23 April 2012

pudar.

usung troli,

dalam isi susu lampin anak

senyum kepada gadis,

sudah tidak laku.

keh keh~



1 bulan 7 hari
naik 1.2kg sejak lahir




1 tahun 9 bulan 6 hari.

demam.







48 comments

23 April 2012 8:42 PG

memang tak keruan hati bila anak demam tapi bila tengok si kecil sihat membesar,hati jadi tenang :)

23 April 2012 8:50 PG

Adik dah lebih besar muka dia dari kakak. Heee.... tembam betul adik ye:) Cepat sembuh kakak ye..

23 April 2012 8:53 PG

Gadis berdua dalam gambar itu sedia menerima senyumanmu, nak. :)

23 April 2012 9:03 PG

alhamdulilah.. demam nak boleh akai tuh kata org kedah.. hehehe.. si adik bertambah sehat.. montel.. comel sgt..

23 April 2012 9:09 PG

salam kenal. i dah follow blog comel ni.follow i balik ye..tq..;D

23 April 2012 9:13 PG

amboi..moolatnye!!!

23 April 2012 9:14 PG

keh keh.

ada hati nk test market lagi tu..



.

23 April 2012 9:23 PG

Heh..heh..heh...
Jika takder pampers dlm troli... Senyum bujal masih mampu mencairkan...
Salah timing jer....

23 April 2012 9:38 PG

comel - kedua2nya sekali

kesian kat kakak nya - demam pulak...
moga sepat sembuh ye sayang!

-dari makcik milo-
:D

23 April 2012 9:44 PG

ade hati jugak nak senyum kat gadis-gadiss..hahahaaaaa...

23 April 2012 9:46 PG

cer ko tarik napas pepanjang jam tu. kasi efek 3 pax di sittew.
kompem laku..

23 April 2012 9:51 PG

kah kah kah...
apa kelas awek kaunter nak senyum kat pemuda yg beli pampers segunung..

23 April 2012 9:54 PG

hahahahaaaa...

(gelak jahat!)
^_^

23 April 2012 10:21 PG

Ainul demam ke? Skg nie cuaca tak menentu...

=(

23 April 2012 10:38 PG

Assalamualaikum Bujal

moga cepat sembuh drp demam

23 April 2012 10:39 PG

haha, seyum jelah.

sepet la dua-dua AiAi

23 April 2012 11:09 PG

Kalau suami ahkak ni plak takmo ngalah jugak walau anak dah tiga senyum kat awek tetap jugak bajet ada awek yang tergoda hee...
moga anak kamu cepat sihat dan yang kecik tu terus membesar sihat dan kuat hee... comei la

23 April 2012 11:29 PG

kakak AINUL demam nak bertambah besar..almaklum lah dia kan kakak...hehehe!

23 April 2012 12:27 PTG

cakaplah... saya belum kahwin yg no 2 lagi, huhuhu

23 April 2012 12:45 PTG

SENYUM ITU SEDEKAH

23 April 2012 12:53 PTG

comel si adik...

23 April 2012 1:04 PTG

Ada hati gakkk eee...

23 April 2012 1:20 PTG

comel betul macam bapaknya...hehe

23 April 2012 2:08 PTG

x kena kuti dgn mama ai ai senyum kat aweks hihi?

23 April 2012 4:26 PTG

macam tulah orang dah kawin ni....

hati masih ada hati nak pasang lain.....tapi tak mampu...HAHAHA

23 April 2012 4:37 PTG

comel anak... btw done follow - noob

23 April 2012 8:09 PTG

alorrr...ngaper comel sgt nih?

24 April 2012 3:25 PG

aku ni? belum laku! nak kawin juga!!

24 April 2012 11:57 PG

dulu betul² laku ke? hehehe

24 April 2012 12:03 PTG

lampin tu dah dijampi. heheh!

24 April 2012 3:32 PTG

alaaaa .. boleh je sambil senyum mata cakap "ni adik i". Hehehe

24 April 2012 3:40 PTG

geram yg kecik tuh... gebunya pipi..:)

25 April 2012 5:32 PG

haha...ala makwe bertiga kat rumah tu sentiasa disisimu :)

25 April 2012 9:43 PG

bila nak tambah sorang lagi , ni...?

25 April 2012 1:29 PTG

lentok2 kepala masing2.

26 April 2012 9:40 PG

moga cepat sembuh...

26 April 2012 10:33 PG

sila senyum kat gadis bawah 5 tahun ... pasti still laku lagi Dek...

26 April 2012 11:14 PG

senyum pada gadis tiruan pun tak laku kalau cam ni..hahaha..

26 April 2012 12:17 PTG

aaaaa....comelnyaa!

27 April 2012 11:17 PG

kemain lagik ye bujal...! hehehe

alah tomeinya...
si adik dan rupa2 kakak sikit2..

sian ainul demam..

30 April 2012 10:32 PG

haip haip. jgn senyum lelebih

2 Mei 2012 9:13 PTG

moga dak kakak cepat sembuh..
lama dah tak singgah kat sini..

3 Mei 2012 2:49 PTG

semoga baby cepat sembuh.

apappun, paling tak tahan ayt SENYUM KEPADA GADIS, TP TAK LAKU TU..kekekeke

3 Mei 2012 10:35 PTG

musim demam nih...irizz pun demam lately

6 Mei 2012 8:06 PG

Baby yang comel.... Jgn biar demam selalu...

8 Mei 2012 2:36 PTG

sempat lagi nak senyum2 ye..
hamboiii

8 Mei 2012 4:32 PTG

cepatnya rasa baby besar..cian akak dmm.moga cepat sembuh

17 Mei 2012 1:59 PTG

amboi ada hati lagi tu
ehhe

comelnya baby :)

Catat Ulasan