Rabu, 4 April 2012

gambargambaran.edisi rindu menyerang kalbu.

tempat saya kerja dulu.

tempat yang amat seronok tahu!

dekat pintu belakang ada jual nasi campur lauk daging burger.

42 comments

4 April 2012 3:24 PTG

tempat jatuh lagi dikenang..inikan pula tempat bekerja... =P

4 April 2012 3:27 PTG

eh dekat je...

4 April 2012 3:28 PTG

eh...tak nampak gambar...adehh...

4 April 2012 3:32 PTG

bujal pindah ke?

4 April 2012 3:34 PTG

huh...hebat

4 April 2012 3:35 PTG

Kompleks yang nampak suram!

4 April 2012 3:35 PTG

@Fatin Mraz

kenang orang boleh? keh keh~~

4 April 2012 3:36 PTG

@:: Mrs.Eady ::

dekqat pun harap hujung minggu je la~~hari biasa malas nak gi~jalan jem tu~~

4 April 2012 3:36 PTG

@Rai Ourkizuna

gambar wilayah kompleks kat KL nun~~

4 April 2012 3:37 PTG

@eLL

tempat kerja dulu la~

4 April 2012 3:37 PTG

@azam

tu lauk orang tak cukup duit~keh keh~

4 April 2012 3:37 PTG

lauk daging burger sedap ker?

4 April 2012 3:38 PTG

@kakcik

tapi dulu pernah meriah tu mak~he~~

4 April 2012 3:39 PTG

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

nasi,kuah kari,daging burger goreng, rm 3 je~~sedaqp la kalau lapar~~boleh la kan? keh keh~~

4 April 2012 4:05 PTG

makan ajer...

4 April 2012 4:29 PTG

skrg dah tak macam dulu.

4 April 2012 4:31 PTG

ini memang betul2 tengah bandar klang....hoho..jem!!.

4 April 2012 4:31 PTG

hang rindu tempat kerja ke,atau sebenarnya hanya rindu nasi lauk daging burger?
ke rindu akak penjual nasi?

mana satu..ehehe

4 April 2012 4:36 PTG

wah..dekat dgn nasi campur mmg mebeles!

4 April 2012 4:56 PTG

tak suke situ...dulu byk pendatang...tp skg tatau le...huhuhuhu!

4 April 2012 5:04 PTG

Yg lain2 bUjal ingat2 lupa..Tp kalau makan...terpahat dlm ingatan kamu yer...

4 April 2012 6:11 PTG

lauk daging berger? mesti sedap tu.

4 April 2012 6:31 PTG

salam dari saigon.

dulu ada Jabatan Imigresen di dalamnya kan ?

4 April 2012 6:33 PTG

keh keh..

4 April 2012 6:34 PTG

Ada gak yang sama..berat badan saya.keh keh..

4 April 2012 6:34 PTG

Kat kl la..he..

4 April 2012 6:35 PTG

Yang jual makcik..keh keh..

4 April 2012 6:35 PTG

Kalau jauh alamat kebulur la..keh keh..

4 April 2012 6:36 PTG

Sekarang da takde ape..he..

4 April 2012 6:36 PTG

Ofkos..oeh keh..

4 April 2012 6:37 PTG

Ketagih la jugak sekejap..he..

4 April 2012 6:38 PTG

Betul..saya kerja ambik gambar pasport time tu..keh keh..

*kirim ole2 dari saigon..he..

4 April 2012 6:51 PTG

nasik campur lauk daging beger? ahahahaha..boleh try tu...ni opis apa ko keja Bujal?

4 April 2012 7:01 PTG

Keje macai ambik gambar pasport..keh keh..

4 April 2012 9:24 PTG

Kak Azie tak pernah sekalipun masuk kompleks tu. Kalu tahu kamu kerja situ, tiap minggu boleh sergah. hahahaha

4 April 2012 11:16 PTG

masa tu yg lalu kat situ bukan Rapid kot, tapi Bas Srijaya.

5 April 2012 6:33 PG

bujallllllllllll
kak ayu windu..
mana menhilang dik..
takkan tunjuk bangunan..orangnya mana??????
gambar ainul ker??

5 April 2012 7:24 PG

ha?

5 April 2012 7:48 PG

Tpt jatuh lagi di kenang...makcik terlepas n3 bawah....
Selamat hari jadi mama ainul-ai??. Bujal boleh buat eggless chocolate cake kat dia, lagi kelas buat sendiri...senang saja....

5 April 2012 8:40 PG

Kat rumah kalo takdek lauk lain, akak suke goren nasik lauk dagin berger.. daappppp!

5 April 2012 4:28 PTG

dulu saya keje kat jalan duta.time lunch ada cafe berhadapan bangunan.mmg besh.la nie duk pjaya mana ada stall2 kecik cam kl.nak carik makanpun payah.tak besh.tp dr segi jem bgus pjaya berkali kali

6 April 2012 12:55 PG

sini tempat banjir sekarang....

Catat Ulasan