Khamis, 29 Mac 2012

29/03/2012

saya bertanya kepada kamu,

perempuan berpantang boleh makan kek harijadi?

kalau boleh sila sarankan saya jenis kek yang sedap.

cuma satu tiada dua

saya cinta sampai bila-bila.

isteri saya sudah umur 28.

54 comments

29 Mac 2012 12:18 PTG

tua setahun daripada saya, isteri yang cantik macam ni siapa yang tidak cinta? bertuah dua-dua. selamat ulang tahun mama. errr, dah tukar tak panggil mamaainul lagi ke?

*kek mungkin yang lowfat kot? yg ada kat secret recipe

29 Mac 2012 12:20 PTG

@eLL

mama AiAi~~keh keh~~

29 Mac 2012 12:20 PTG

apa saja kek yang halalan wa toyyiba baik utk ibu lepas bersalin.

29 Mac 2012 12:22 PTG

@Daddy Ziyyad

takde effek apa?

29 Mac 2012 12:28 PTG

bujal..
tahniah sekali lagi...
selamat hari jadi buat mamaainul...

29 Mac 2012 12:28 PTG

Alahmdulillah dapat kakak tengok mama/adik Ainul. Moga sihat. Happy 28th birthday dik...

Kakak tak makan kek masa pantang. Ada org jenis tak kisah...

29 Mac 2012 12:32 PTG

cantik.. =)

selamat untuk kedua2 mereka! =)

terasa ada bahagia di entri ini.. =)

29 Mac 2012 12:34 PTG

@Ibu n Abah

tq makcik~~

29 Mac 2012 12:34 PTG

@Kakzakie

cuba akak selak entri2 lepas~~ada gambar anak saya~~

29 Mac 2012 12:34 PTG

@Kella

he~~tq kella~~

29 Mac 2012 12:36 PTG

tak per..makan jer...
bukan mudarat punnn...
:)

29 Mac 2012 12:37 PTG

kek?boleh saje tapi jgn la bnyk sgt.. :)

ape pun tahniah sekali lagi! :)

29 Mac 2012 12:37 PTG

kek?boleh saje tapi jgn la bnyk sgt.. :)

ape pun tahniah sekali lagi! :)

29 Mac 2012 12:38 PTG

selamat ulang tahun buat mamaAiAi.. hiihihi..

29 Mac 2012 12:40 PTG

@kaklong

cukup 10 orang cakap boleh saya gi beli~keh keh~~

29 Mac 2012 12:40 PTG

Berikan saja kek yang dia suka, tapi janganlah makan sampai tak hengat donia! :)

29 Mac 2012 12:41 PTG

@:: Mrs.Eady ::

buat syarat je~~sepotong jadi la kan~he~~

29 Mac 2012 12:41 PTG

@salmia saidin

keh keh~~tq~~

29 Mac 2012 12:42 PTG

@kakcik

ala~~buat rasa je mak~~yang menghadap nanti saya~keh keh~

29 Mac 2012 12:44 PTG

saya 19 + 10 tahun nih.. :)
moga bahagia hingga akhir hayat

makan kek?..err..tak pasti!

29 Mac 2012 1:03 PTG

amboi ibu dan anak sama comeii aii

29 Mac 2012 1:11 PTG

28 dh ada 2..jeles okeh..muda lagi..kita baru mkn kek arijadi la bujal..mkn sikit jela..jgn mkn byk..tkde efek la..cuma bidan yg jaga tu tak kasik makan kek roti dan seangkatan dengannya..tp kesian plak kat adik ipar sebab kek arijadi dia takdek orang nak makan *okeh alasan*

29 Mac 2012 1:22 PTG

masa iols dalam pantang - makan aje kek segala tu...
tak de kesan yang tak elok pun --- takat kesan perut kenyang adalah.... alhamdulillah....


happy birthday buat mama aiai...
comel le plak sebut aiai eh....

29 Mac 2012 1:38 PTG

mcm2 org ni..ada yg kata mkn kek kembang mcm kek..sbb ada ragi..kalau dee dulu c-zer tak makan sbb gatal telur tu kan..tp seriously..bagilah dia makan sket..satu slice pun ok..

tahniah atas kelahiran baby..comel..eh..mudanya 28..umur dee kena tambah lagi 10..ngehngeh..

29 Mac 2012 2:19 PTG

tak semesti nya sambut beday kena makan kek kan?...

ada org dlm pantang - tak kisah makan apa pun...
ada org badan tak kuat - makan sembarang, boleh bentan...
terpulang la... badan masing-masing kan...

29 Mac 2012 2:28 PTG

Happy birthday Mrs Bujal X. Mr Bujal X jgn lupa hadiahkan Cake Low Fat. Makan kenyang-kenyang eh Mrs Bujal X, harini kan harijadi .. hari kita dirai.

29 Mac 2012 2:28 PTG

Happy birthday Mrs Bujal X. Mr Bujal X jgn lupa hadiahkan Cake Low Fat. Makan kenyang-kenyang eh Mrs Bujal X, harini kan harijadi .. hari kita dirai.

29 Mac 2012 2:32 PTG

mak kak munna tak kasi makan kek masa pantang...tapi akak belasah je..makan curi2 tak tahan dah...

happy besday buat mamaaiai

29 Mac 2012 3:45 PTG

ala suweett!!!

29 Mac 2012 3:47 PTG

Heppi besdei MamaAiAi :)
setengah org takleh makan telor mase pantang kot2 gatey.. tapi kalo makan jamah2 je tak ngape kotttttt

29 Mac 2012 3:59 PTG

kalau ikut kata doktor mkn ajelah apa-apa

tp kalau ikut cara org dulu kala mungkin awak boleh carik kek yg x pakai telor..


emm kalau kek coklat takut coklat buat baby kembong..


apa-apa nk makan pon sbnrnya kena pikirkan baby yg dlm hari..kalau baby kembong bukan dia saja yg nangis awak pon nangis sama nnt HEHE..


jamah saja mungkin ok :)

29 Mac 2012 4:39 PTG

Ouh, bday mamaainul ke? Hehehehe....happy bday to her!!!

Bujal, tgu la die abis pantang. Klu nak jamu gak, suh die jamu mata je. Hahahaha!

29 Mac 2012 4:58 PTG

no sait efek la setakat sepotong dua makan kek....tok sah takut....

29 Mac 2012 5:02 PTG

28. muda lagi. :)

*

selamat hari lahir ye isteri Bujal. :)

29 Mac 2012 5:22 PTG

bagus ! bagus !

29 Mac 2012 5:35 PTG

selamat hari lahir isteri bujal... hehehe..

ada orang kata kalau suami izinkan boleh je makan..

masa dalam pantang saya makan ayamas dan juga nasi daging (bersalin czer)..alhamdulillah sihat..tapi kalau boleh jangan diamalkan..hehehe...

29 Mac 2012 5:59 PTG

mama AiAi sama umur dgn saya.. 8 ari yg lepas sy celebrate ke 28..bestnya dah ada 2 baby..

bagi je kek..nnti dia merajuk..;)

29 Mac 2012 8:32 PTG

28, masih cun ,muda lagi,
versi 3.0 boleh menyusul 2 tahun lagi ;)



alah bujal,tak yah kek,kau buat lempeng pun mesti mama ainul feeling cinta (sebab air tgn suami, keh3.)

29 Mac 2012 10:24 PTG

Wah muda lgk.kamu mmg sgt romantik,kalo suami sy tulis mcm nih harus sy pengsan 4-5 round!
Happy birthday utk mama ainul :-D

30 Mac 2012 4:45 PG

Tahniah! Tahniah! Syukur dan selamat semuanya.

Tumpang gumbira dan bahagia!

30 Mac 2012 10:17 PG

tahniah..& hepi belated bezday...
samalah tarikh dgn bezday adik sy...

30 Mac 2012 10:33 PG

berseri2 mama aiai =)

selamat hari lahir...bg jamah ckit je takpe kot..bg lps ngidam

30 Mac 2012 4:25 PTG

semua kek boleh makan.

cuma jangan makan Kek Jagung atau dalam bahasa englishnya...

30 Mac 2012 4:50 PTG

Selamat Hari Jadi untuk isteri Bujal yg berumur 28 tahun. Tahniah juga dgn kelahiran baru.

30 Mac 2012 11:33 PTG

happy birthday to mamaainul + mamaadiainul

31 Mac 2012 8:58 PG

makan jer !!

hai Bujal..
lammanya tak nyempat nak melawat sini!!

1 April 2012 7:41 PG

ameen...

semoga jodoh kamu berpanjangan hendaknya

2 April 2012 2:02 PTG

happy belated birthday kepada isteri bujal~

2 April 2012 5:18 PTG

pergghh..isteri umur 28 awok umur bapa??muda tu

3 April 2012 10:56 PG

comel :)

3 April 2012 3:39 PTG

buat sendirilah kek bujal.lagi bermakna=)

4 April 2012 9:21 PG

28?

kamu?

4 April 2012 2:08 PTG

boleh makan.. tapi cikit je.. jangan la sampai kenyang..

6 April 2012 5:48 PTG

happy besday mama ainul..


kalau putu..makan je..sepotong jadilah...

Catat Ulasan