Rabu, 14 Mac 2012

kisah benar pelanggan baru saluran televisyen berbayar dengan definasi tinggi.

706,

703,

734,

706,

703,

734.

itu sahaja.

yang lain membosankan.

jauh terperosok dalam hati,

ada sedikit menyesal.

saya ambil pakej RM100 sebulan tahu!

46 comments

14 Mac 2012 8:59 PG

wa amik pakej paling basic. janji tibi takde sesemut....

14 Mac 2012 9:18 PG

:) camtulah.....

semua ulang² je...melainkan sukan....ada byk live

14 Mac 2012 9:21 PG

will not upgrade. That is for sure.

14 Mac 2012 9:25 PG

aku ambik yg tak ada pakej.. haha..

14 Mac 2012 9:30 PG

309


393


706


720


721


726


729


ni kaklong punya..
kenapa ada perbezaan erk?

14 Mac 2012 9:33 PG

Ayah dah langgan Unifi - mak gunakan untuk tonton youtube je!

Mak dah tengok Ombak Rindu full movie - tak best punnnnn.....

14 Mac 2012 9:38 PG

nasib baik tak beli yg high definition punya...
basic pun dah kira ok just tv nampak clear..
rancangan pun menarik gak, kalo nak tgk movie leh je download, x yah nak beli kt astroo..

14 Mac 2012 9:42 PG

Kakak satu nombor pun tak ada - tak langgan pun hihi...

14 Mac 2012 9:44 PG

INIFI Jom! =D

14 Mac 2012 9:53 PG

kannnn.. so, menyesal sgt la neh??? hehehehe~

14 Mac 2012 9:55 PG

yup...try unifi =)

14 Mac 2012 10:09 PG

saluran apa tu bujal? apesal sy x penah tgk tu seme?

14 Mac 2012 10:17 PG

rumah saya takde astro..biar pun skrin tv penuh semut..hehehe...

14 Mac 2012 10:18 PG

Hahahahah! Bujal tak amik movie ke? Klu sy, sy mmg lyn movie je...

14 Mac 2012 10:23 PG

tak amik apa-apa pakej

14 Mac 2012 10:25 PG

tv 1
tv 2
tv 3
ntv 7
tv 9
tv siam

tu je channel yg ada kt rumah.

sy puas hati

sbb FREEEEEEEEE ^_^

14 Mac 2012 10:26 PG

701 711 712 411 412 413

heeheheh..hehehe..

14 Mac 2012 10:51 PG

saya dah lama tamatkan perkhidmatan sbb dia bkn sahaja "Mcm-Mcm Ada" tetapi jugak "Asyik Ulang Tayang Sahaja". SO, Babai Astro.

14 Mac 2012 11:08 PG

wah!..mahlanya pakej awak!!

14 Mac 2012 11:08 PG

ambik yg paling murah...sbb kalau tak de tak cantik pulak gambar tv tuu...

14 Mac 2012 11:09 PG

saya dah potong terus - lagi senang hati.
lalalala...

14 Mac 2012 11:10 PG

akk same ngan kakchik@ella..
sudah baibaiiiii.. :)

14 Mac 2012 11:24 PG

ratu amik yg basic je...tu pun amik sbb nak terangkan ariel tv.ehehe..

14 Mac 2012 11:36 PG

tak payah nak astro sangat lah abam. kehkeh

14 Mac 2012 11:43 PG

nak bayor rm50 sebulan pun semput ke astro..jangan mimpi nak amik HD..hahhaha :)

nak tgk tv pun x smpt..kalo betul2 tgk pun weekend aje..

so sgt membazir kalo nk upgrade pon :(

14 Mac 2012 11:44 PG

sama lah kita....hujan2 mcm ni astro tak leh pasang..service is currently unavailable..huh

14 Mac 2012 12:18 PTG

amik yg basic je cukup....

14 Mac 2012 12:26 PTG

dah potong sikit..sikit...sikit..

Sikit hari lagi..nak potong banyak lah pulak....

14 Mac 2012 12:58 PTG

HD best tgk movie..Discovery/Nat Geo..and sometimes Sports..

kau tak langgan package Learning & Movie ka bro?

14 Mac 2012 1:14 PTG

ambek yg basic sudah...agar tidak menyesal kemudian ari...

hehe

14 Mac 2012 2:34 PTG

channel awak sebut semua saya tak tahu

14 Mac 2012 3:51 PTG

cartoon network utk si kecil~

14 Mac 2012 4:04 PTG

channel ape tuh?
rumah saya ada tv1, tv2, tv3, ntv7, 8tv & tv9 je.
layan jugak drama-drama melayu sekarang.
hahaha

14 Mac 2012 4:07 PTG

dalam cadangan nak potong terus... bertukar kepada unify... tunggu coverage dia sampai je... ;p

14 Mac 2012 4:19 PTG

amek basic je, bukan tgk sgt pun...masa byk habis kat ofis...

tu pun amek sbb nak terangkan tv jer....kalau tak, tak hingin aku nak langgan...haha...

14 Mac 2012 4:31 PTG

aku pun tak tahu...

14 Mac 2012 4:51 PTG

sy lagi tak dpt tngok tv. sbb adk tngok bola je. tp sy tukang byr :)

14 Mac 2012 4:57 PTG

boring dengan siaran berbayar ni...pagi petang cerita yg sama...hoho.

14 Mac 2012 6:39 PTG

aku :

555

OVJ

734

HBO FPM

707

551 553

yg lain.. rugi!

15 Mac 2012 7:28 PG

391 best la.

Dream Team itu motivate kita untuk bersukan. :-)

15 Mac 2012 11:57 PG

ha?

15 Mac 2012 12:57 PTG

huhuhuhu ...suda upgrade.....

15 Mac 2012 2:37 PTG

kita punya 70 jek sebulan..

ada astro citra..

tak ambik tak boleh..
duduk rumah atas kayangan ni. kalau tak pakai astro.. jenuh le dok godek2 aerial... hampeh je gambornya

15 Mac 2012 4:34 PTG

Estro untok orang bangsawan. Uncle tiada.... ( malu )

15 Mac 2012 8:27 PTG

hahah samalah kita! bayar mahal2 tapi menyesal giler at the end of the dayy >_<

16 Mac 2012 8:45 PG

ada astro tapi malam dan hujung minggu je ada masa nak tengok.. selebihnya tibi yang tengok ai.. rugi2..

Catat Ulasan