Isnin, 5 Mac 2012

kembali.

haji salim pergi umrah.

maka saya bercuti 2 minggu jaga ainul.

hari ini saya bertugas semula.

punyalah saya rindu meja kerja saya.

begitulah ceritanya..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
kamu yang bergelar suri rumah,

penat  menjadi kamu rupanya.

yang sebenarnya mahu tayang set televisyen baharu.

keh keh~

41 comments

5 Mac 2012 11:02 PG

first????????

5 Mac 2012 11:03 PG

yeayyy.. confirm first!!!

5 Mac 2012 11:09 PG

uncle sekarang kerja di rumah, dan buat kerja rumah....

Boleh bayangkan kehebatan itu...?

5 Mac 2012 11:13 PG

jaga ainul bukan susah mana pun. cuma letih pada kerja-kerja lain...

5 Mac 2012 11:14 PG

letih tak? letih kannnn? hehe

5 Mac 2012 11:16 PG

sekarang baru kamu tau.

5 Mac 2012 11:18 PG

awak kembali! yey!!!

5 Mac 2012 11:19 PG

mr.mama..hehehhe..

5 Mac 2012 11:23 PG

tipulah kau penat..ko tido aja kat rumah kan. ainul jaga kau..hahahaha...

5 Mac 2012 11:23 PG

hehee..benar.. penat kan?
hehe..selamat kembali bujal..
=D

5 Mac 2012 11:25 PG

fuhyooo.. da tergantung tv tuh...
selamat la takde si ainul panjat2 kannn...


*jd Mr Mama 2 minggu yek?*

5 Mac 2012 11:44 PG

hah!! tau punnnn penat....

5 Mac 2012 11:44 PG

hai bujal...



hah,baru kamu tau yerrrr,...!

5 Mac 2012 11:46 PG

seronok jadi mr mama...kalau 1 xpe...kalau 4 5 camne??

5 Mac 2012 11:47 PG

eh... kita pun cuti kerja... tapi seminggu je la... Luqman kena chicken pox...

errr... best apa duduk rumah... tetiba je rasa mcm nak berhenti kerja terus... hihihi

5 Mac 2012 11:58 PG

ainul tolong wat keje rumah sekali ek..hehe

5 Mac 2012 12:08 PTG

haaaa baru tau yerrrr :p

5 Mac 2012 12:11 PTG

hoho...baru tau..keh keh.

5 Mac 2012 12:23 PTG

sebagai org bujang, aku rasa penatnya jadi suri rumah, ditambah kau ada anak, lagi double penat.. semoga tabah hendaknya, jgn lupa mintak duit dapur dekat mama ainul ye. hehe

5 Mac 2012 12:32 PTG

sengih sampai telinga dapat TV baru ;)

5 Mac 2012 12:35 PTG

Lame betul Bujal cuti! Yeay! Selamat kembali! Jgn senyap2 je pas ni tau!

Eceh! TV baru! Hahahahah!

5 Mac 2012 12:39 PTG

Qiqiqiqiqiq...
Mak bujal namanya...

5 Mac 2012 1:06 PTG

perghh..lama ilang ko bujal..hehe

tb melekat kat dinding tuh...
caya la~~

5 Mac 2012 1:38 PTG

welcome back bro.wow...contoh terbaik.amik cuti sampai 2 minggu jaga anak.salute la...tak sme lelaki ble buat cmtu tau..

5 Mac 2012 2:42 PTG

ainul ada tanya x nape asyik nampak muka bujal je?? hehe...

5 Mac 2012 3:09 PTG

selamat kembali bekerja selepas mengalas tugas yg penat tp seronok tu.. okey.. akak dah jeles dgn tv baru yg tergantung tu.. he..he..

baguslah ada kalau lelaki yg tahu beban surirumah :)

5 Mac 2012 3:20 PTG

wah wah wah bapak mithali ni!

5 Mac 2012 3:42 PTG

selamat kembali bertugas. penatkan jadi surirumahtangga, sebab tu cik ina nak keja. he he he

5 Mac 2012 4:05 PTG

Betul..bukan senang jadi surirumah...tiada cuti..tiada rehat...hebatkan!

5 Mac 2012 4:14 PTG

comelnya ainul...!

cantiknya set tv baru tu...

hikhik

5 Mac 2012 5:09 PTG

kamu cuti 2 minggu jugak ker bujal?

5 Mac 2012 5:30 PTG

Owwh patut laa jadi Sura rumah yer.. :))

5 Mac 2012 7:05 PTG

wah wah wah. hebat la bro bujal. dah pakai tb nipis

5 Mac 2012 7:41 PTG

kena plak astro beyond. lagilah mantap!

5 Mac 2012 10:32 PTG

haha nak tayang tv baru ye? ekekeke

6 Mac 2012 9:06 PG

aloalaoalo comelnye ainul

6 Mac 2012 10:59 PG

bertuah ainul dijaga atoknya.
syukur dapat cuti
untuk tunaikan umrah.
adek ainul dah nak tiba bulan ni.
bila?
ingin aku datang ziarah tengok baby. selamat melahirkan.

6 Mac 2012 3:32 PTG

mmg fenat nak gaji suriumah=)mcm2 dr pg ke ptg mmbawak ke mlm mmg tak abes kejo!

7 Mac 2012 3:14 PTG

penat? ala... baru 2 minggu

7 Mac 2012 3:32 PTG

Househusband utk 2 minggu...bagusnya ☺☺. Patut lah lama menyepi.

Catat Ulasan