Isnin, 26 Mac 2012

teriak.

saya pandang cermin.

bawah mata sedikit gelap.

kesan tidur dengan tiga wanita dalam satu kamar.

bila seorang menjerit,

yang seorang lagi pun ikut jerit.

saya cuma mampu tahan jerit.

pasrah.



pusat saya popular.

pusat kamu?

44 comments

26 Mac 2012 9:44 PG

kamu kena asingkan wanita-wanita itu... ;p
hihihiiii...

26 Mac 2012 9:48 PG

hehehe...dah tiba masa utk tidur bilik asing ni.....hehehhee

baru sempurna tidur tu,....cukup 1 je...hehehehe

2 yg kecik tu ...letak dalam bilik lain....hahaha

26 Mac 2012 9:51 PG

wowwww. anda bertuah dikelilingi bidadari

26 Mac 2012 9:52 PG

aku tidur dgn 2 lelaki sahaja buat masa nih...

kah kah.


.

satu hari nnt kamu akan rindu dgn teriakan itu :)

26 Mac 2012 9:57 PG

hahahaaha..saya juga tido bersama dua lelaki & seorg perempuan :)

26 Mac 2012 10:04 PG

eye bag...!
panda jadiannn...hahahah!
begitulah adat org beranak kecil....huhuhuhu!

26 Mac 2012 10:09 PG

hahaha..pusat bujal...itu pun ada orang search kan..

saya tidur dengan 2 lelaki sorang pompuan..semua nak mintak dipeluk.. tangan ada 2 je..

26 Mac 2012 10:10 PG

LOL...femes pusat kamu yer bujal ☺☺

Tak per, byk produk yg boleh hilangkan eye bag.

26 Mac 2012 10:10 PG

hahahah ... .. baru sikit dugaaan tu .....

26 Mac 2012 10:10 PG

ramai btol bidadari kamooo....
pusat dobot mungkin popular :D

26 Mac 2012 10:12 PG

tak pernah gagal buat saya tergelak awal pagi hee.

hilang blues isnin saya. :)

26 Mac 2012 10:14 PG

tahniah atas kejayaan .. pusat uncle tak nampak bila dipandang.

26 Mac 2012 10:35 PG

berdua lebih baik... :-)))

26 Mac 2012 10:37 PG

tak ingat no cukai tanah, hahaha klasik

26 Mac 2012 10:46 PG

x sangka pusat bujal sungguh femes...

26 Mac 2012 10:48 PG

Kakak nak tengok ketiga perempuan itu bujal... kakak tertinggal bas ke nie?

26 Mac 2012 10:48 PG

Hihihihihi...
(gelihati makcik)

26 Mac 2012 10:51 PG

bertuah badan kau, Jal. haha.

26 Mac 2012 11:32 PG

perghh.. cayalah.. tido sebilik dengan 3 wanita.. hehehehe

26 Mac 2012 11:34 PG

mereka semua amanah dr Allah..

mesti cute suasana itew... hehehe

26 Mac 2012 11:54 PG

siannya bujal. wanita terhebat disisi pusat bujal. hehe

26 Mac 2012 11:55 PG

tak ingat no cukai tanah pun boleh cari kat blog Bujal ya...hebat! ~haha

26 Mac 2012 12:48 PTG

huhuhuhuhu..cume kelakar dekat pusat tu..haihh..ade jugak yg berkenan ek....huhuhuhu....

26 Mac 2012 12:56 PTG

Bujal dah mcm biskut dah skg nie...

=(

26 Mac 2012 2:20 PTG

tp tidur bersama 3 wanita itu tiada kesan sampingan yg merbahayakan kecuali akan menghitamkan lg bawah mata kamu...

26 Mac 2012 3:09 PTG

takpe.. biar lebam bawah mata kerana 3 perempuan.. jgn lebam biji mata kerana 3 perempuan.. he..he..

26 Mac 2012 3:11 PTG

hehe.. jeritan kecil dari 2 wanita comel...

26 Mac 2012 4:11 PTG

sweetheyhhhh
:)

26 Mac 2012 7:03 PTG

Yg ptg slmt bertabah,anak2 itu punca rezeki & juga punca ujian dr Allah.smg bgn mlm bersama2 isteri tlg jg ank yek,jgn g pindah blk sdh.hahaha

26 Mac 2012 10:11 PTG

tahan jerit ok lagi...jangan tahan ken,,,tutttt. he he he

27 Mac 2012 12:06 PG

jeritan yg membawa bahagia tu....

27 Mac 2012 6:24 PG

pusat kau tenggelam ke terbojol bujal?

27 Mac 2012 12:30 PTG

hahahahahah sabar sja lah,,..nnti bila yg menjerit takda, rindu pulak... =)

sape yg xsenonoh sgt nk tgk pusat bujal ni?

27 Mac 2012 12:53 PTG

woho...anggap teriakan itu ibarat lagu..haha.

27 Mac 2012 2:41 PTG

sexy!

27 Mac 2012 4:39 PTG

Takkan 2 org wanita tu je yg tahu menjerit?.... Mmg macam-macam!

28 Mac 2012 2:36 PTG

hehehhehe
siapa yg kemaruk nak tengok pusat bujal tu?

28 Mac 2012 10:18 PTG

yang kak ayu tau...
kak rindu kamuuuuuuuuuuuu

29 Mac 2012 12:08 PTG

bujal, pusat kamu pun bujal ke? hahak..

30 Mac 2012 4:48 PG

Kenapa tak ajak lawan jerit sama? hahaha

31 Mac 2012 9:00 PG

kamu baca tak majalah Bujal kecik-kecik dulu..?

2 April 2012 4:46 PTG

wah! param tetap melekat walau dimana jua berada... bagus bagus

Happy Birthday mama AiAi, selamat makan kek

Catat Ulasan