Jumaat, 9 Mac 2012

pesong.

kadang-kadang,

konfigurasi otak jadi carca marba.

talaan lari.

sistem bermasalah.

entah apa punca.

pagi tadi saya sapa tuan kedai tempat saya biasa beli surat khabar:

"assalamualaikum uncle! bila balik umrah??"
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
terkebil-kebil Encik Ban Leong pandang saya.

saya tidak tahu apa saya fikir masa itu.

*cerita lebih kurang sama.

26 comments

9 Mac 2012 11:38 PG

kahkahkah...
dia nk jawab pon tak reti tuh..

hehehehe~
tp tuh tandanya tuah blog neh ada sifat2 mulia suka bg salam kat org...

9 Mac 2012 11:40 PG

mabuk pening ..... dia nak jawab ..

9 Mac 2012 11:45 PG

Kamu membuatkan mak tersedak! :)

9 Mac 2012 11:46 PG

terlebih ramah gamak ye

9 Mac 2012 11:46 PG

memang masa ini ramai orang balik dari buat Umrah .. awak tu agaknya mabuk kurma lah tu.

9 Mac 2012 11:47 PG

balik umrah??

9 Mac 2012 12:06 PTG

Nape jdk mcm tu?

9 Mac 2012 12:18 PTG

takpe..takpe..
sesekali silap..

*faktor umur tu bujal..hehehe

9 Mac 2012 12:25 PTG

LOL...macam mana bley terpesong nih ☺☺☺☺

9 Mac 2012 12:30 PTG

itu encik ban leong bin abdullah ke?

9 Mac 2012 12:50 PTG

agak2 kalo uncle ban leong pegi umrah, kat mana ek?

9 Mac 2012 1:06 PTG

harap2 ada jalur iman masuk dalam kalbu tokei Ban Leong.

9 Mac 2012 1:07 PTG

semoga encin ban leong diberikan hidayah...

9 Mac 2012 1:14 PTG

satu bentuk dakwah gk tuh...nnti uncle tu balik cari maksud umrah..hahahaha!

9 Mac 2012 1:27 PTG

en ban leong gi umrah kat China la. ahaha!!

jap.

betul ke namanya ban leong?

hahaha..


mgkin kamu sedang teringatkan seseorg yg lain..

9 Mac 2012 1:46 PTG

ahahahahah

adehhhh!~ uols punya entry always buat iols tergelak besar hoccay!~

uols mamai lagi kot.... teringat katil bantal kat rumah....

9 Mac 2012 3:05 PTG

Kalau kakak pun terkebil macam Ban Leong...

9 Mac 2012 3:05 PTG

jiwa kacau~hee...

9 Mac 2012 3:33 PTG

nama uncle tuh ban leong ek...hehee
sy teringat sy pun ada uncle yg selalu sy tegur masa kat opis dulu, tapi x pernah tanya nama dia..

9 Mac 2012 3:45 PTG

hehehe
Insya-Allah 1 hari nanti..

9 Mac 2012 5:18 PTG

sekali Encik Ban Leong Jawab


"APA YANG KO MEREPEK NI SHYAITANN"...........

10 Mac 2012 4:35 PG

kalau zaman study2 dulu, mungkin boleh salahkan dapur dan kapal selam.

tapi dah besar2 ni,mungkin tak cukup tdur.

12 Mac 2012 10:39 PG

tergelak baca komen eye_nee.. hahaha..

13 Mac 2012 10:07 PG

Bila umur dah meningkat, memang macam tu tapi bujal kan muda lagi? ;)

14 Mac 2012 11:09 PG

hahahahha....mindless kejap!

Catat Ulasan