Isnin, 14 Januari 2013

gambar-gambaran : sandarkan pada kenangan.

 
nampak?
 
Gayung pun ada sijil lahir.
 
Semua Haji Salim punya perbuatan.
 
ISO : 9002

46 comments

14 Januari 2013 8:40 PG

kim salam Pak Haji Salim!

14 Januari 2013 8:43 PG

oklah tu..senang nak ingat bila guarantee tamat..hahaha..btw..arwah bapa saya suka tulis initial IB for ibrahim atas semua harta benda arwah..hehehe..

14 Januari 2013 8:48 PG

Haji Salim ni teliti orangnya.
kasut bertarikh jugakah?

14 Januari 2013 8:48 PG

hehehehe.. baguslah semua ada surat beranak...

surat mati jangan lupa, Bujal, hihi

14 Januari 2013 8:48 PG

bagus laaa haji salim ni..

14 Januari 2013 8:48 PG

salam bujal
Hanya bujal yg tahu ttg photo tu.
Salam kenal

14 Januari 2013 8:54 PG

alhamdulilah.. Haji Salim mmg kena buat sijil lahir.. sebab takut anak dia yg jadi pelupa.. ekekekeke~

14 Januari 2013 8:58 PG

bagusnya ...

14 Januari 2013 9:06 PG

Haji Salim ada geng - namanya En. Mustapha @ En. Bob! :)

14 Januari 2013 9:17 PG

Wah...siap tarikh tu, bagusnya.

14 Januari 2013 9:26 PG

Terlalu teliti Hj Salim nie. Mesti minat sejarah.

14 Januari 2013 9:32 PG

cool...haji salim cool

14 Januari 2013 9:47 PG

terdetik dlm hati yg tulisan ini saling tak tumpah mcm tulisan Hj Ibrahim (ayah akak)... SEBIJIK ok. Ayah akak pun suka mencatat tarikh pd semua benda yg dibelinya, waima cangkul sekalipun.... SEBIJIK!

14 Januari 2013 9:59 PG

perangai sebijik mcm arwah abah sy.. semua mende nk tulis tarikh.. buat beranda pun nk tulis gak...

14 Januari 2013 10:20 PG

rasanya orang2 lama memang camni kut kan,..teringat arwah abah dulu. memang akan catit semuanya. sentiasa ada buku catitan kecik. terbawak2 cara tentera la kut

14 Januari 2013 10:25 PG

hensem ar!hahaahaa..semua ade tarikh~

14 Januari 2013 10:27 PG

ISh...tarikh2 ni sbnrnya boleh buat hati org sayu. Ouh! Sori. Sy sikit emosi. Maklumlah, tak puas bercuti weekend.

14 Januari 2013 10:44 PG

hahaha...1st time tgk! semua ada tarikh lahir...cool lah!

14 Januari 2013 10:53 PG

cayalah..bagus jugak..boleh tau jangka hayat masing2..hihi..

14 Januari 2013 11:11 PG

terbaekkkk! =)

14 Januari 2013 12:52 PTG

Rajinnya Hj Salim. Anaknya sama ke?

14 Januari 2013 12:53 PTG

huhu dasyat Hj Salim tu.., ada rekod tarikh milikan...bagus2 boleh jdkan contoh nih.

14 Januari 2013 1:17 PTG

Comel!Cool la Hj Salim..

14 Januari 2013 2:32 PTG

Orang tua dulu dulu memang suka lagu tu. Buat simen lantai pun diloreknya tarikh di sudut.

14 Januari 2013 2:46 PTG

Assalamualaikum Bujal

berdisplin orangnya Hj Salim ni

14 Januari 2013 3:22 PTG

tak tahan tu gayung pun ada tanda lahir hehehe...

14 Januari 2013 4:11 PTG

baguslah... baru tahu bila benda tu dilahirkan

14 Januari 2013 4:38 PTG

he he bagus betul !

14 Januari 2013 5:34 PTG

wei ni fixed asset management....wakakakakkakaka kelas ko, dah mcm part of my job la kat opis.....perghhhhh kim salam kat hj salim, ckp aku kagum sangat2

14 Januari 2013 6:01 PTG

org dulu mmg nostalgic dgn benda2 di beli....bukan senang nak beli semula...orang sekarang suka suki ja tukar barang....

14 Januari 2013 7:56 PTG

terbaiklah, semua ada tarikh lahir ye..

14 Januari 2013 8:36 PTG

hmm gud idea ni,tk terpikiaq pulak....

15 Januari 2013 10:31 PG

hihihi.. teringat zaman dolu2.. sampai ke pokok, tandas pun ade gak org tulis hihihi....

15 Januari 2013 10:46 PG

Hj. Salim orgnya sangat prihatin akan barang-barang. bagus!!

15 Januari 2013 12:04 PTG

pengadang pintu pagar pun ada sijil lahir! bahahahaha

15 Januari 2013 4:25 PTG

normal tu... mak aku dengan pinggan cawan tu semua dia letak tarikh dan nama... supaya tak tertukar ngan pinggan jiran sebelah... hehhee

16 Januari 2013 11:03 PG

cer tgk belakang kamu, ada tak tanda lahir yg diukir pakai paku. hehehe

16 Januari 2013 11:35 PG

hehehe.ok la letak tarikh lahir tu..senang nak ukur tempoh hayatnya. hehehe

16 Januari 2013 5:04 PTG

oh.. patut di tiru jugak paten cam nih kannn... kalu tiru kena masuk lokap tak..?? hehehe

16 Januari 2013 9:56 PTG

cantik tulisan!

17 Januari 2013 9:35 PG

sebijik macam atok saya!

18 Januari 2013 6:54 PTG

Hehehe....

20 Januari 2013 7:00 PTG

Tak sangka akak ada geng!Sama mcm Haji Salim.

6 Februari 2013 9:53 PG

madam pun suka tulis tarikh dan kat mana bendalah dibeli...
24.6 tu birthday madam.. hahaha tetiba

4 Mac 2013 1:23 PTG

ingatkan Bujal yang buat.. ;)

13 Mac 2013 2:22 PTG

bapa saya dulu siap tulis message atas setboard.Bunyinya mcm ni:
'...pesan kat aku suruh pesan kat hampa jangan bakar buku buku ni.'Ketawa makcik dok ingat.

Catat Ulasan