Selasa, 26 Mac 2013

blog begin at forty tambah empat.


terus rasa bersemangat mahu berkecimpung dengan dunia blog semula.

tapi itulah,

saya dengan tahi ayam amat sinonim.

HAHAHAHAHAHAHAHA.





*selamat hari lahir uncle.

**kepada yang sudi hendak berkawan,sila taip nama yang terpapar dalam kotak carian laman sesawang facebook anda.aum.

20 comments

26 Mac 2013 9:19 PG

tak nak ar kwn dgn ko..hahahaha...

26 Mac 2013 9:49 PG

tebal betul misaiii..haha...
hai abg misai, nak kawan boleh?

hehe~~

26 Mac 2013 9:51 PG

aummmmm~

26 Mac 2013 10:08 PG

bujal ngan tahik ayam maner lagik busuk?













larikkkkkkk

26 Mac 2013 10:17 PG

^_^ Miau...

26 Mac 2013 11:50 PG

Bz sgt ke bujal? Bile belek blk entri lama, mcm rindu pulak kat bujal ni...haih!

26 Mac 2013 12:13 PTG

haa update pun! sila letak resipi kek lumut ya. hahahahaha

26 Mac 2013 1:11 PTG

chaiyok chaiyok!

da lama x tanya khabar? sihat ka?

26 Mac 2013 1:19 PTG

nasib baik tak sinonim dengan bapak ayam ..

26 Mac 2013 8:36 PTG

Amboiiiii hai..

26 Mac 2013 8:57 PTG

Slm...tahi ayam pun kene cuci jugak....nti jd keras....hikhikhik.....

sinonim dgn taik ayam?

27 Mac 2013 10:21 PG

saya dengan rendah diri menjadikan anda sebagai role-model malas memblog, heh heh

27 Mac 2013 12:55 PTG

assalamualaikum tuan! jom kita celen nak siapa lagi lama x update belog? kih kih kih..

27 Mac 2013 1:40 PTG

tak dapat terus, dapat sipi2 pun jadilah tahi ayam tu.. hahaha..

31 Mac 2013 1:20 PTG

Saja tunggu lama baru nak komen...

jeling tarikh post... jeling jam tengok tarikh hari ini...

Okey... sekarang dah faham apa maksud 'hangat-hangat tahi ayam..'

Baahaha

Tengkiu boss!

1 April 2013 10:02 PG

patut la diam lama.. jgn la hangat2 taik ayam.. tak sedap tuh

1 April 2013 12:04 PTG

Jauhkan diri anda dari aura tahi ayam, nescaya blog sentiasa ber upadate...kah kah kah

3 April 2013 4:40 PTG

saya suka kawan dgn org macam kamu!

15 April 2013 6:44 PTG

tahi ayam ko dah jadi tahi ayam lencong la, sebab lama sangat peram

Catat Ulasan