Rabu, 3 April 2013

mahar.

kawan angkat telefon bimbit,

kawan letak telefon bimbit,

kawan pandang saya,

kawan mengeluh.

"tunang aku kawin dia nak hantaran iphone 5 sebijik.."

kawan garu kepala,

saya gelak sahaja.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

dulu arwah mak tanya,

"nak bagi hantaran apa bini kau ni?"

"ikut suka mak lah"

















tu diaaaaaaaaa~~~~~~

sampai sekarang saya gelak tiap kali tengok gambar hantaran saya dekat mama aiai~

44 comments

3 April 2013 10:59 PG

botak la lelaki tu kalu 5 iphone hehehe

3 April 2013 11:06 PG

Assalamualaikum bujal...
Dpt iphone 5 pun bukan gerenti bahagia...
Kan?

3 April 2013 11:12 PG

dunia semata2..hahahaha boleh gitu???

3 April 2013 11:13 PG

Ok.daku tumpang gelak jugak. Ehehe.sori.sori. takpe, at least barang tu semua dah tentu mamaAi pakai.
Hantaran daku pun, mak mertua bagi langsat belakang romah je. Ehehe.

3 April 2013 11:14 PG

Alalalala...sweetnya hantaran mcm ni. Sy suke sb sy sempoi je. Hantaran sy ms kawen pun seme murah2 je. Hahahaha!

3 April 2013 11:14 PG

hahahaha.. cool gila mama aiai dapat semua tuh.. tak payah nk kejar branded sume.. belasah janji penuh cukup bakul.. wakakaka~

3 April 2013 11:19 PG

Assalamualaikum Bujang

nanti mengadap HP ajer...
terlupa nak mengadap laki

3 April 2013 11:22 PG

demandnya. carik calon lain lah. :p

3 April 2013 11:23 PG

Mak dulu hantarannya jangankan iPhone, bateri AA pun takde!!! kehkehkeh...

3 April 2013 11:35 PG

janganlah demand sangat pasal hantaran tu.. nak kahwin utk seumur hidup.. jangan sebab nak nmpk grand, sampai menyusahkan..

psstt: memang cool je hantaran tu.. ;)

3 April 2013 11:41 PG

cool gila hantaran mama aiai. dah selamat kuor 2 orang comei comei lagi tau

3 April 2013 11:54 PG

hantaran mahal bole menjamin kebahagiaan ke?

3 April 2013 12:32 PTG

Nasib baik setakat minta iPhone5. Kalau dia minta kereta X5 sebijik mahu pengsan terus kawan awak tu .... huhu

3 April 2013 12:45 PTG

Mak aih.. Dia nak pakai ke kerabat dia pakai? Hahaha..

Rexona ada 2? Satu ketiak satu ke? Hahaha..

3 April 2013 12:51 PTG

leh mandi bersama ..
syampu syampu bersama .. keh keh keh

3 April 2013 12:55 PTG

Akak ingat lagi dulu2 punya hantaran berus gigi ngan colgate pun ada, hehehe..

Kamu kahwin tahun berapa masih lagi hantaran begini??? hehehehehe..

3 April 2013 12:55 PTG

Akak ingat lagi dulu2 punya hantaran berus gigi ngan colgate pun ada, hehehe..

Kamu kahwin tahun berapa masih lagi hantaran begini??? hehehehehe..

3 April 2013 12:56 PTG

hantaran utk mama aiai tu buat saya senyum :) Alhamdulillah, bahagia juga kan kan...

3 April 2013 2:07 PTG

alahai nak i phone 5..botak la laki hehe zaman berubah permintaan pun berubah huhu

3 April 2013 2:35 PTG

AsSalam,

Dah tertulis rezeki hantaran utk mama aiai cam gitu

3 April 2013 3:04 PTG

hahaha... tetap nk gelak bro.
tapi tak kisahlah.
asal u all bahagia..

:)



.

3 April 2013 4:04 PTG

cop, seriously tu hantaran kau bagi wife dulu? Dan wife pun setuju? Aku respect kau bro...Yg penting, nilai kasih sayang kan...pedulikan kata nista jiran org keliling...hahaha

3 April 2013 4:39 PTG

hakhakhak...kamu memang kelakar bujal!!

3 April 2013 5:19 PTG

Orang la mintak hantaran pelik2 pastu kawen dua tiga bulan kata tak serasi...perggghhhh...IPhone 5 tu...

Wahhh slumber gila hantaran tu...ada aku kesah ek Bujal.

4 April 2013 8:57 PG

kahkahkahhh...

goyang goyang perut akak gelak Dek !!

alfatihah untuk Bonda

4 April 2013 9:47 PG

hantaranmu sweet je d mate akak ;)

4 April 2013 11:02 PG

sempoi abes..dee pun simple2 aje bujal..yg penting lps kahwin xde hutang ngan sapa2 pun :)

4 April 2013 1:53 PTG

Tabik lahhh...!!

4 April 2013 4:28 PTG

hantaran kamu tu semuanya berguna... ^_^
iphone 5? duit beli iphone 5 boleh tambah untuk kenduri...

6 April 2013 2:03 PTG

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

8 April 2013 7:50 PG

sunsilk? hhahaha

8 April 2013 2:17 PTG

sbb tu ada kes,hantaran gempak tp sebenarnya pompuan yg keluar duit dulu semata2 nk gah di mata org ramai

sy dulu..kami duk berbincang sesama.buat mana yg termampu..yg penting halal dan buat yg wajib.betapa bertuah suami saya tu kan?hihi

8 April 2013 2:48 PTG

bujal ko mcm kak ayu. tapi kak ada sikit mahal kot.
avon jitu keseluruhan harga sebakul set solek kak bwh rm 100.
hahaha

8 April 2013 4:21 PTG

rexona aka odorono tu paling tak tahan..
okla tu dr takder yetak?

simplenya.
bahagia saja kan :)

alhamdulillah :)

9 April 2013 4:30 PTG

bahahaha, tergelak kat opis.

9 April 2013 9:03 PTG

hahahaa!!! rexona tuh!!!

15 April 2013 6:43 PTG

wah...hantaran org dulu2 camtu la, saya cam aku

17 April 2013 3:11 PTG

saya letak pisang berangan 2 sikat yang tembun2 dalam bakul hantaran. No apple, anggur etc. haha

16 Mei 2013 11:45 PG

aaaaaaa comel gila hantaran. boleh kongsi pakai sama sama. hihi.

hai bujal papa ainul. ingat saya lagi? :)

17 Mei 2013 10:39 PG

Ini semua tak penting geng....akk dulu ...dlm bakul hantaran buah2an ada buah tebu...tebu jenis buahan ker??...

17 Mei 2013 4:04 PTG

epic. sweeet hhihi

18 Mei 2013 4:26 PTG

hahaha

1 September 2013 2:20 PTG

hahahahahahahahahahaha syampu sunsilk pun adoo?? hahaahaha gelak guling2

Catat Ulasan