Isnin, 7 Januari 2013

cerita kekeluargaan : anak yang jujur.

Adik menangis,

Kakak datang dekat abah muka cuak.

"kakak tertendang adik.kakak sori.."

Abah mengeluh.

"kakak tendang macamana?"

"macamni.."

DUSYUM!!(efek bunyi kakak tendang adik)

Adik tambah meraung.
.
.
.
.
.
.
Abah nya pun bangang.

Pergi tanya siapa suruh?

aisyah irdina
 
9 bulan 21 hari.
 
Belum ada gigi.

34 comments

7 Januari 2013 8:33 PG

hoi..kejam! p letak dlm mesin basuh pulak....

Dusyum abahnya pulak!!

dush!

7 Januari 2013 9:05 PG

hahh.. report.. penderaan kanak2.. marah neh.. sila post anak utk saya jaga okeh.. ehehehehe~

comel je dia.. kecik sgt leh muat dlm tuh...

7 Januari 2013 9:10 PG

2 IN 1..MANDI & CUCI BAJU SEKALI..HIKHIKHIK..COMEL

7 Januari 2013 9:14 PG

alolo...sian dia tau..dusyum2 bapaknya...hehehe..

7 Januari 2013 9:25 PG

hoi. hoi.

kalau tak nak anak tu bg kat aku...



.

7 Januari 2013 9:37 PG

weiii... apasal letak dalam mesin basuh macam tu... nak kena dusyum bapak dia nih...

7 Januari 2013 9:50 PG

'saya hanya menunjukkan eksyennya saja' - jiran cikgu shaari, masam² manis :)

7 Januari 2013 9:58 PG

Kesiannya Adik...

Ish... Meh nenek luku kepala abah tu sekali!

7 Januari 2013 10:09 PG

Comelllll!

Aduh! Nape suruh Kakak bt latihan amali? Bujal ni ponn!

7 Januari 2013 10:15 PG

budak bijak!

7 Januari 2013 10:28 PG

Abah kejam..
Basuh adik dlm washing machine...
- model iklan mesin basuh pun ok gak... Kan?

7 Januari 2013 10:33 PG

Alahaiii tu baru 2 anak. Banyak banyak sabar Bro!

7 Januari 2013 10:47 PG

adoila..

nak pi report jap. hik hik.

7 Januari 2013 11:00 PG

jimat banyak mcm ni... tak payah beli play pan

7 Januari 2013 11:25 PG

ni kes tak tahan nak gi toilet ke? tumpang mesin basuh jap..

7 Januari 2013 11:53 PG

masuk mesin basuk tap pe .. jangan mesin pengering !

7 Januari 2013 12:02 PTG

takpa...anak aku dulu 11 bulan pun menten takdak gigi..hahaha

7 Januari 2013 12:03 PTG

hakhakhak...adeila abahnya pong

7 Januari 2013 12:43 PTG

wei kes dera dah ni hehehe

7 Januari 2013 1:10 PTG

adoi..2x kena.huhu

7 Januari 2013 2:18 PTG

takpe...

aisyah irdina kecik lagi. takpe...

7 Januari 2013 2:39 PTG

Kenapalah masukkan dia dlm washing mc tu. Jgnlah buat macam ini... kakak tak suka.

7 Januari 2013 3:12 PTG

hrni 2 manosia menayangkan mereka menyumbat anak mereka dalam washing machine. salah seorang adalah bapak ainul.

adakah harini hari sumbat anak dlm washing machine???

7 Januari 2013 3:47 PTG

awat la pak dia gi letak dalam mesin basuh..sian dia

7 Januari 2013 3:47 PTG

budak jujur sgt

7 Januari 2013 4:25 PTG

Ade ke srh buat demo. Mesti la buat punyer....

7 Januari 2013 7:37 PTG

Muahahaha!!!

Siap demo tuh

7 Januari 2013 8:24 PTG

=..="

7 Januari 2013 10:19 PTG

"Abah, button mana mama tekan untuk gerak mesin basuh ni?"......

Kot...kot...kakak ainul tanya cenggitu.

Haha.

8 Januari 2013 10:58 PG

saya juga selalu masukkan anak ke dalam washing machine.

8 Januari 2013 9:06 PTG

Jom masukkan abah dia dlm washing machine pulak

9 Januari 2013 5:31 PTG

bujal!!!!!!!







kejam kau dera anak!.. hehehe

4 Mac 2013 1:28 PTG

huhuhu.. lenkali jangan tanya kat kakak..

nape pulak dia ada kat dalam mesin basuh ek..?

Catat Ulasan