Rabu, 2 Oktober 2013

log in.

"lama da kerja?"

"5 tahun lebih.."

saya jawab tunjuk 5 jari.

"tak boring ke buat kerja yang sama?"
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
"langsung tak."

saya dapat kerja yang saya suka.

saya bertuah.


18 comments

2 Oktober 2013 9:33 PG

kabare bujal?

Rindu sama entri2 malar segar kamooo~~~

2 Oktober 2013 9:35 PG

kira dah sign darah la ni..keh keh keh..hai selamat berkenalan, awak blogger baru ek..keh keh

2 Oktober 2013 9:44 PG

yelah..kita pun buat kerja yg sama berbelas tahun..alhamdulillah..masih belum bosan :)

2 Oktober 2013 10:00 PG

untung lar....saya tak suka kerja saya....hukhuk..

2 Oktober 2013 10:04 PG

tahniah bujal

2 Oktober 2013 10:05 PG

5tahun??? baru lagi tu...
iols ni.... dah 20tahun keja ngan kompeni yg sama - keja pun campurtolak lebih kurang aje lah.... but i love it!

2 Oktober 2013 10:10 PG

5 tahun memang tak boring lagi2 kerja yang menghadapi ragam yang tak sama setiap hari. macam akak ni dah dekat 18 tahun, hari2 ngadap benda yang sama.. boring, jemu, menyampah, matcham2lah!! Nasib baik ada kerja, kan.. ada kerja adalah wang.. huhuhu

2 Oktober 2013 10:12 PG

Alhamdulillah

2 Oktober 2013 10:25 PG

alhamdulillah.. tak semua orang dapat kerjaya yg diorang suka kan..

2 Oktober 2013 10:31 PG

ada kerja kosong x?
hehe~~

2 Oktober 2013 11:02 PG

10 tahun...suka dengan kerja..tapi kadang2 boring jugak.

bagus la suka dengan kerja..kipidap okey! :D

2 Oktober 2013 11:17 PG

dah 13 tahun kerja di tempat yg sama... Kekadang rasa mcm nak pencen di sini dan kekadang rasa nak berhenti 24 jam pun ada. Matcham-matcham hal.

2 Oktober 2013 11:57 PG

Akak dah dekat 20 tahun buat kerja yg sama...sama cam bujal enjoy dengan kerja yg kita suka.

2 Oktober 2013 1:13 PTG

saya pun dapat kerja yang saya suka ^_^
alhamdulillah

2 Oktober 2013 2:20 PTG

saya chenta kerjaya saya jugak :)

2 Oktober 2013 4:32 PTG

Alhamdulillah.. rezeki dariNYA.. ;)

psstt: ni mesti dak Bujal baru jumpa password nak log in blog ni.. kehkehkeh..

2 Oktober 2013 7:17 PTG

rambot lejen..hahaha

3 Oktober 2013 1:20 PTG

tak tercapai lagi hasrat nak pedajal kat kaunter..

Catat Ulasan