Khamis, 6 September 2012

gambar gambaran.edisi peraga keluarga.

bila saya tekan punat kamera,

semua tahu buat muka fotogenik










tetapi bila dicadangkan gambar keluarga
.
.
.
.
.
.
.
.
.
~~tu dia~~

38 comments

6 September 2012 9:10 PG

like..:)

6 September 2012 9:12 PG

Salam bujal,
weekend hari tu ada blogger datang rumah akak, dia bawak adik lelaki dia..Ya Allah tegezut akak sebab adik lelakinya yang nama Rudy tu sama muka macam awak, terus akak tanya, ini blogger bujal X ker, adik dia terpinga-pinga....hehe sorry silap orang...

6 September 2012 9:15 PG

@Lady Windsor

wassalam~~ada ambik gambar tak? teringin jugak nak tengok orang muka iras saya~~he~~

6 September 2012 9:15 PG

hahaha. tertawa saia dengan gambar akhir t :D

6 September 2012 9:23 PG

memanggggg...! grr...semua susah nak bagi kerjasama. selalunya cuma ibu ayah je yg menten..adik ainul dah berapa bulan? lebih kurng anak kita kan? huhu..lain la muka bujal skrg..sbb lama x tgk kottt..

6 September 2012 9:26 PG

si kecik tu comel je pakai tudung.. kecik² dh pandai beraksi depan kamera..

6 September 2012 9:37 PG

Hehehee...masing xsyen tak nak bergambar dengan daddy dan mummy...

6 September 2012 9:38 PG

Dah panjang janggutnya wehhhhhhhh

6 September 2012 9:41 PG

sekali imbas wajah ainul ada rupa seorg pelakon kanak2 tu..ntah apa namanya tp yg berlakon citer damping malam tu (citer hantu lain ada gak dia berlakon..mcm congkak)

6 September 2012 9:42 PG

gmba raya yg last tuh unik.. =)

6 September 2012 9:48 PG

Sukalah makcik tengok gambar anak-anak bujal. Keletah. Adik pun dah makin cerdik dah...

6 September 2012 9:57 PG

amboi..siap ada gambar kemban ngan kain batik..hehehe..

6 September 2012 9:58 PG

suka entry bergambar! :)

6 September 2012 10:00 PG

Hehehe...anak² tak pandang camera lah pulok ☺☺

Comel gambar anak².

6 September 2012 10:09 PG

Anak-anak kamu comel seperti mama mereka... hehehe...

6 September 2012 10:26 PG

Janji ado gamba kuarga...dah cantik lah tu...

6 September 2012 11:28 PG

pic no 3 tu comel... hehehehe

sampai meleleh... :)

6 September 2012 11:41 PG

itu biasa..sorang ready yg tu pulak x ready.itu baru 2,kalau 10 acaner ye ;)

6 September 2012 11:42 PG

hahaha..baca komen lw tu kan
adik blogger yg dia kata iras awak tu ..adik saya lah ;)

6 September 2012 11:45 PG

@Irfa

ada iras saya ke?

6 September 2012 11:48 PG

hahahaha
hambik...
pandai anak2 ni...
ikut perangai sape ni??
ekekekekeke

6 September 2012 12:15 PTG

gambar kemban dengan kain batik tu yg tak menahan... hahaha

6 September 2012 12:16 PTG

Salam dan selamat hari raya Bujal...
Tahun ni berempat..
setahun dua lagi dah berlima...
raya makin meriah kan....

6 September 2012 12:36 PTG

as salam


semua ini akan menjadi kenangan yang manis apabila dilihat semula

6 September 2012 1:51 PTG

suka, KA like3

6 September 2012 4:08 PTG

suka la jugak,

pheww....

6 September 2012 8:24 PTG

mak pak depa yang maintain control tengok kamera,kehkehkeh

6 September 2012 11:53 PTG

ok la tu aksi spontan,..

7 September 2012 1:44 PG

salam raya bro..ma'ap

7 September 2012 10:32 PG

comel-comel belaka. gambar last tu sweet. hehe.

9 September 2012 11:07 PG

like mother like daughter..... sweet je

9 September 2012 9:30 PTG

Hahahaha, tu la yang dikatakan candid camera

10 September 2012 4:55 PTG

nak gambar satu keluarga mulalah masing2 tak mahu pandang kamera....selalu mcm tu kan.

14 September 2012 2:56 PTG

ai nak like semua gambar2 tu.. comel2 budak berdua ni..

psstt: gambar last tu buat ai tersenyum dibuatnya..

18 September 2012 1:10 PTG

comel sangat..

19 September 2012 4:34 PTG

hahahaha...tu dia!

20 September 2012 3:21 PTG

comelnyewww

Catat Ulasan