Selasa, 4 Mac 2014

bulan 3.

hari lahir puteri,

hari lahir isteri,

dalam saku tiada baki.

*mengeluh.

19 comments

4 Mac 2014 10:39 PG

chill mungkin boleh hidangkan pulut kuning tapi bentuk kek tu :)

4 Mac 2014 11:05 PG

Kek sepotong bersama kad..sungguh indah kenangan tu walaupun dgn sedikit harga...


Btw...bape lama x update blog la haaaaa?

4 Mac 2014 11:10 PG

nak bg hadiah kondo sebiji ke?

4 Mac 2014 11:14 PG

bawak makan2 pun ok dah bro.

selamat hari lahir buat semua kesayangan kamu bujal!

:)


.

4 Mac 2014 11:21 PG

saya pun kronik sikit bulan tiga ni.. *mengeluh*

selamat hari lahir puteri dan permaisuri...

4 Mac 2014 11:23 PG

@:: Mrs.Eady ::

biasa la..sekarang bajet anuarzain..time tertentu je buat show.keh keh~

4 Mac 2014 11:23 PG

@faizah muhammad

kalau mampu lama da~~~~~~~~

4 Mac 2014 11:24 PG

@tasekM

hari2 bawak makan..he..

4 Mac 2014 11:24 PG

@Rai Ourkizuna

insuran kereta expired? keh keh~

4 Mac 2014 11:25 PG

@Amir Khalis

aku bg roti je..keh keh~

4 Mac 2014 11:26 PG

Bagi mak, tanggungjawab dan kasih sayang lebih penting dari hadiah berjenama tapi diiringi keluhan! Hehehe

4 Mac 2014 12:43 PTG

takpa..celebrate bulan 4

4 Mac 2014 1:08 PTG

sama laa....aniberseri dengan besday si kecik...*mengeluh sama*

4 Mac 2014 4:22 PTG

Belimbing buluh lemak cili api bersama telur itik...marveles tu bUjal...tak yah kek..

4 Mac 2014 9:56 PTG

Tunggu la. Buat bulan 9.

5 Mac 2014 12:21 PTG

sebijik kek saiz kecil kongsi 2 org pun sweet apa...

5 Mac 2014 1:59 PTG

Tunggu poket penuh lah baru celebrate ☺☺

Selamat hari lahir buat isteri dan puteri.

6 Mac 2014 11:48 PG

@bujal Xmengeluh jugk...roadtax mati..>.<

6 Mac 2014 11:48 PG

@bujal Xmengeluh jugk...roadtax mati..>.<

Catat Ulasan