Selasa, 17 Disember 2013

wordless wednesday in advance.



#iheartmygunting #thatmuch

20 comments

17 Disember 2013 10:28 PG

dalam hati ade jiwang. hikhikhik...

17 Disember 2013 10:32 PG

err...likeeee....serioussslyyy??? Ahahahaha....suwitt!

17 Disember 2013 11:13 PG

sangat sentimental. ahha.

17 Disember 2013 11:13 PG

hahahaha...hahahaa...hahahaa...hadoiiiiii...

17 Disember 2013 11:20 PG

ADoiiii...gelak2 baca nih.

17 Disember 2013 12:34 PTG

Lol!!!

Hahahahah

17 Disember 2013 12:36 PTG

...baca mende alah ni, sy punya pen pilot pun dah hilang. Baru sehari cuti tau.

17 Disember 2013 1:08 PTG

Ko kalu gunting tu hilang meti nangis gling2kan Bujal...?

17 Disember 2013 1:45 PTG

tak duduk dekat kaunter yang depan lobby tu eh..?

patutlaaa tak nampak hari tuuuu

17 Disember 2013 2:39 PTG

hahaha..ok. ini kelakar!..haha

17 Disember 2013 3:36 PTG

gunting first day saya dapat masa kerja pun kaler hijau. dah rosak, hilang. huuuuuu

17 Disember 2013 3:56 PTG

tak yah tunggu wednesday ke nak komen?

eh, gunting tu tak tumpul ke?

17 Disember 2013 8:19 PTG

betul macam kata makcik kantin.. tak payah tunggu hari rabu pun.. la ni pun boleh publish..
hehehe.. betullah.. teringat ada menda yang sentimental value kat office tu..

psstt: wah.. tetiba rasa nak buat entry macam ni.. tiru boleh.. kehkehkeh..

17 Disember 2013 10:41 PTG

Ingatkan gunting tu la jadi punca selama ni dok berambut matcham-matcham fesyen?

17 Disember 2013 11:09 PTG

matcam matcam lah awak ni ! hehe

20 Disember 2013 4:48 PTG

stapler saya ikat tali pun boleh hilang.. huhuhu. Dasar pencopet!

21 Disember 2013 10:09 PG

kahkahkah lawak lawak

24 Disember 2013 4:12 PTG

kemain sentimental value lagi kau..hahaha..

25 Februari 2014 2:38 PTG

hahaha..kena tag elok2 lenkali.. siap tulis lepas pinjam pulang balik.. hehehe..

7 Mac 2014 11:06 PG

saya terlambat tapi tetap nak tanya- boleh ke harta kerajaan bawak balik rumah isi dalam frem? heh

Catat Ulasan