Selasa, 6 November 2012

ngilu.


membayangkan kesakitan,

buat bulu roma saya tegak.

kuku tercabut dari jari,

kena gigit ehem ehem masa tengah menyusu anak,

gigi kena gerudi,

tersepak kaki meja kena ibu jari kaki.

brrrrr~~

seriau.

kemudian aisyah panjat badan saya yang tidak berbaju.

dia usap ehem ehem saya.

lepas itu,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
SAKIT.

sakit sangat.

dalam sebak saya cakap dekat mama aiai:

"bu..nanti potong kuku tangan anak ye.."

7 bulan 20 hari
aktif
tidur malam bangun pagi.

38 comments

6 November 2012 10:04 PG

hhahahaha.....baru ngilu yg itu!!cuba try ngilu budak keluar kot bwh tuu...kekekeke...

6 November 2012 10:05 PG

Ehem..

6 November 2012 10:12 PG

Comelllllllllllllll!

6 November 2012 10:32 PG

Kehkehkehhhh

6 November 2012 10:50 PG

kuku budak kecik ni, nipis. tajam. hidung ngn telinga dakEpal selalu calar balar kene kuku dia sndr. padahal.. kuku pendek je..

6 November 2012 10:53 PG

comelnya Aisyah....

6 November 2012 11:03 PG

Anak - dialah racun, dialah penawar. :)

6 November 2012 11:34 PG

comey sungguh die ye

6 November 2012 11:37 PG

Heee... lama tak nampak - Tengok hari ini adik lebih montel dari si kakak. Geramnya:)

6 November 2012 11:42 PG


comel. macam saya time baby. =p

6 November 2012 12:19 PTG

comel!

6 November 2012 12:26 PTG

wah. dah 7 bupan 20 hari.

errr, bujal menyusukan anak ke. hehe

6 November 2012 12:39 PTG

kalau kena kuku , bercalor muka

6 November 2012 1:55 PTG

Ehem2 tu apa...ekekee....

6 November 2012 2:18 PTG

ehem2..bukan senang tau nak jadi ibu..tu baru kena kutil ngan kuku..kalau kena geget? hahaha..

6 November 2012 3:05 PTG

Tak pakai tututttttttt kaa

6 November 2012 3:17 PTG

naked on the floor kah?

6 November 2012 4:59 PTG

amboiiii.... haha

6 November 2012 5:24 PTG

apa kata kalau awak yg tolong potong kuku budak tu..

6 November 2012 5:45 PTG

nasib baik dia tidur malam bangun pagi.....



kalau tidur siang,malam berjaga.......
melangut la ekau nak bercinta dengan mamaAi,bahahahaha

6 November 2012 5:58 PTG

itu semua kengerian yg sgt la ngeriii...samaaaa laaa...kuku tak boleh nak tajam lagi keee? hehehe

arissa 7 bulan 26 hari...hehe..lasak ya amattt..main bola ngan abg..

6 November 2012 6:30 PTG

bagus bayi ini... :)

6 November 2012 6:30 PTG

eeeeeeeeeeeeee comelnya dia
gigit kang

7 November 2012 11:53 PG

Alaaaa bukan orang lain. Testing je tuh. hahaha

7 November 2012 11:01 PTG

Dah besar dah ai 2... Boleh planning for ai-boy pulak no...

8 November 2012 12:07 PTG

comelnye!

haiii bujal!!! ;)

9 November 2012 9:51 PG

comel giler anak kamu bujal...

baguslah aktif, itu tandanya bijak...

9 November 2012 1:15 PTG

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira kk hehehe :P http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

12 November 2012 7:07 PTG

Ehehehe...

P/s:bambam dah dia!

16 November 2012 4:15 PTG

Assalamualaikum Bujal

potong hari ni...Jumaat
sunat

19 November 2012 1:28 PTG

Ngilu! hahaha

20 November 2012 11:15 PG

alamakkk comelnyer babyyyy...!

22 November 2012 11:38 PG

haha. kena cakar ke? hikhik2. bujal2.

23 November 2012 3:27 PTG

ehem ehem...
sume ibu nk kne buat..
abahnya x tolong potong kuku anak ke?? hehehehe

6 Disember 2012 1:30 PG

comelnya baby..

6 Disember 2012 3:14 PTG

baru tau yea? err... naper 'bu' plaks? 'yah' buat per? kah3....

13 Disember 2012 2:01 PG

comel.... hehehe

27 Disember 2012 1:28 PTG

biar sentiasa pendek agar tak bercalar dicakar dek anak.. ;)

Catat Ulasan