Selasa, 19 Jun 2012

pandang,rasa,hayati.

kadang-kadang,

kita benci,

benci tidak berpunca.

benci ikut tanggapan.

orang lain benci,

kita pun hendak sama.

buka hati,

buka mata.

tak kenal,

maka tidak cinta.

yang benar,

peminatazwanalimasterchefselebriti.

keh keh~


40 comments

19 Jun 2012 9:38 PG

haha..aritu tengok sekali je kat kampung..

maklumlah rumah takde astro..

19 Jun 2012 9:41 PG

kamu se geng dengan mak saya.

heheh!

19 Jun 2012 9:58 PG

Eh? Kita sama. Buat entri psl double A gak. Heee~

19 Jun 2012 10:08 PG

Mak pun suka juga tengok gelagat AA tu. :)

19 Jun 2012 10:22 PG

Hahahah peminat AA rupanyaa.. Mmg AA sebagai penyeri dlm MCS tuh..kalau dia tak de sure..tak drama kan.. Propa jerk hehehehe..

19 Jun 2012 10:30 PG

Kah kah kah...

19 Jun 2012 10:39 PG

Peminat AA yer. TAk pernah lagi tgk MCS. Klo balik umah mertua baru dpt tgk ☺☺

19 Jun 2012 10:45 PG

sama ngan entri fara. betul, kalo takde dia tak kick la masterchef selebriti

19 Jun 2012 10:50 PG

kita pun peminat dia gak..
tapi dlm masterchef celebrity tu je lah.. hehehe

suka tgk dia dlm tu.. bersahaja..
tak pura-pura

19 Jun 2012 10:58 PG

pernah tengok MSC tapi belum tengok group AA lagi. best ke?

19 Jun 2012 11:21 PG

cheh! hahaha

19 Jun 2012 11:30 PG

ewwwww!!

19 Jun 2012 11:43 PG

hahaha..kalau dia takde boringlah MCF tu..nak pinjam kipas azwan ali boleh? panaslah u!

19 Jun 2012 11:43 PG

hahaha..kalau dia takde boringlah MCF tu..nak pinjam kipas azwan ali boleh? panaslah u!

19 Jun 2012 11:43 PG

hahaha..kalau dia takde boringlah MCF tu..nak pinjam kipas azwan ali boleh? panaslah u!

19 Jun 2012 11:44 PG

hahaha..kalau dia takde boringlah MCF tu..nak pinjam kipas azwan ali boleh? panaslah u!

19 Jun 2012 11:44 PG

hahaha..kalau dia takde boringlah MCF tu..nak pinjam kipas azwan ali boleh? panaslah u!

19 Jun 2012 11:55 PG

Makchik tak der masalah dgn gelagat dia tu..ok jer...gelak2 jer tgk dia...itu dia yg semualajd kan...ada org suka ada tidak..manalah boleh nak puaskan hati semua org...Ko Giler!!!!!....

19 Jun 2012 12:07 PTG

erkkk...
hihihihi...

19 Jun 2012 12:12 PTG

kehkehkeh~~

Dlm diam ku meminati mu...

19 Jun 2012 1:09 PTG

aku tak minat double A.....tapi tak sangka terror gak dia masak kan hehehehhehe.....salam kenal peminat double A

19 Jun 2012 1:57 PTG

tak minat gak tapi layan kan ajeeee..

19 Jun 2012 1:59 PTG

estro tiada... :(

19 Jun 2012 2:43 PTG

hoccay - nanti nak tengok lah rancangan ni....

19 Jun 2012 4:01 PTG

ade astro pun tak de maknenyer boleh tengok. Sbb twin dah tengok kartun...

19 Jun 2012 11:34 PTG

Kadang2 jer tengok...

20 Jun 2012 9:20 PG

semalam ingat kan dia yang terkeluar


rupa-rupanya org lain lak

20 Jun 2012 10:47 PG

nie "kipas susah mati" AA ke nie??
hehehheee

20 Jun 2012 12:03 PTG

hehe.. ;ike this.... slam kenal n dah follow u 462

21 Jun 2012 5:40 PG

kesiaaaannnn...
:)

21 Jun 2012 12:12 PTG

gua miss la part tu
tak tgk plak!

21 Jun 2012 2:13 PTG

heheheh..xkenal maka xtau kan..hehhe..gelagatnye penyeri kan..heheh

umah aku xde astro.. so aku leh abaikan.. hehe

22 Jun 2012 3:50 PTG

hehe.AA

jom baca kejap..=D
http://lolz-l.blogspot.com/2012/06/still-jahat-walaupun-dah-solat.html

23 Jun 2012 8:38 PG

kau...




azwanali sangaaat!!


haha

23 Jun 2012 3:28 PTG

ingatkan dia keluar, rupanya carl yang keluar.. :(

26 Jun 2012 12:20 PTG

baru mlm tadi dpt tengok
buat pertama kalinya...

azwan ali terer basuh pinggan..hik3

26 Jun 2012 1:47 PTG

benci2 buat apa..dpt dosa kering je..hehehe..

28 Jun 2012 1:40 PTG

ko biau betul!!!!!!???

28 Jun 2012 10:55 PTG

daripada r.azmi baik AA lagis...

Catat Ulasan