Isnin, 29 Jun 2015

Puasa 12.

Pergi pasar hendak cari air kelapa dan tembikai,

Bawa pulang air kelapa dan tembikai.

Masuk pasaraya bawa RM400 untuk baju raya,

Keluar pasaraya dengan baki 15 sen.

Mula puasa 105kg,

Tengah puasa 105kg.

Okay,

Yang itu saya gagal.

Pokoknya,

Kawal nafsu.

Sebaik mungkin.

Burrpp. *sendawa sahur.

18 comments

29 Jun 2015 1:34 PTG

tak dapat nak sendawa ri ini.. sebab terlajak sahur.. hehehe..

29 Jun 2015 1:40 PTG

Usaha lagi. Usaha lagi.

hahahaha mengata orang, bagai diri sendiri yang terasa nih..

29 Jun 2015 2:13 PTG

BUJAL UPDATE BLOG??
BUJAL UPDATE BLOG??

BUJAL BERMIMPIKAH??

:D

29 Jun 2015 2:21 PTG

Lama menghilang
anak dah berapa?

Selamat berpuasa dari kakak.

29 Jun 2015 2:27 PTG

Sendawa angin je la.. Haha

29 Jun 2015 2:28 PTG

Oops.. Haha

29 Jun 2015 2:28 PTG

Setahun sekali update.. Kesian ramai yg merindu... Haha

29 Jun 2015 2:29 PTG

Masih dua kak.. Masing2 da minta adik.. Tapi adik tiri.. Hmm mana nk cari ni.. Haha.. Selamat brpuasa kak..

29 Jun 2015 3:10 PTG

Masih dua kak.. Masing2 da minta adik.. Tapi adik tiri.. Hmm mana nk cari ni.. Haha.. Selamat brpuasa kak..

29 Jun 2015 3:13 PTG

Insya Allah, di mana ada kemahuan di situ ada jalan... :)

29 Jun 2015 5:02 PTG

makcik pun....org kata kurus tapi timbang serupa....camno tu?

30 Jun 2015 9:20 PG

Tunggu Akhir puasa baru timbang balik...

1 Julai 2015 9:51 PG

Part nyopping mudah turun (kempis purse)
Berat badan.... Taklaa semudah itu...
Kenapa ek?

2 Julai 2015 3:37 PTG

Puasa 105kg-Raya 125kg

8 Julai 2015 5:47 PG

saya tak berani naik atas penimbang




Penimbang pun giveup dengan saya..

14 Julai 2015 4:47 PTG

berat saya kurang 1.5kg~
huhu..itu saya tak kisah..
dompet saya kurang banyak ni...
itu yang saya kisah... huuu

28 September 2015 2:50 PG

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

4 April 2016 10:44 PTG

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Catat Ulasan