Selasa, 21 April 2015

Datuk.

Sayang anak,

Tangan-tangankan.

Sayang cucu,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Jajan-jajankan.




















Cara Haji Salim menzahirkan sayang kepada cucu.

Makanan ringan tidak bagus untuk anak-anak,

Dalam masa yang sama tidaklah saya berani tegur Haji Salim punya sayang.

Makanya ,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Pantang Haji Salim leka,

Menantunya sorok-sorok makan kudapan anak sebelah peti sejuk.


burrpp~~~

Demi anak.




18 comments

21 April 2015 2:58 PTG

sayang menantu ler jugak tu namanya...

21 April 2015 3:06 PTG

Untunglah menantu Hj Salim...hikhikkk...

Betul tu nak ditegur hati orang tua cepat tersentuh nak tak nak carilah alternatif lain.

21 April 2015 3:14 PTG

kalau parents sendiri saya tegur jugak.. tapi kalau makpak mertua saya senyum dalam paksa..

burpp jugak..

21 April 2015 3:19 PTG

kah kah kah
aku report hj salim ptg ni

21 April 2015 3:52 PTG

burrrppppp .... yang tak tahan tu... kompom tinggal plastik jer tu

21 April 2015 5:01 PTG

ye la.. sayang cucu dijajankan..
very true la..

21 April 2015 8:13 PTG

Sebenarnya haji salim mmg tahu menantunya yg makan jajan cucunya
Sebab tu dia beli corntoz perasa BBQ
Ekekekkeekkeke

21 April 2015 8:23 PTG

Wah.. patutnya share dengan kita sekali.. burrpp.. kenyang.. lepas tu satu hal nak memujuk si anak sbb dah habiskan jajan dia.. kahkahkah..

21 April 2015 10:42 PTG

murni.

22 April 2015 8:55 PG

tak mau , mai sinilah

22 April 2015 11:06 PG

oihhh...rembat jajan budak...

=)

22 April 2015 4:05 PTG

Sebenarnya Hj Salim beli untuk menantu, tapi segan nak bagi terus. Dia pura2 bagi kat cucu kerana dia tahu yang akan makan adalah menantu... :)

23 April 2015 8:25 PG

betul tu..sorok kan ja makanan tu..kalau ikutkan budak2 sekali hadap ja habis..

25 April 2015 7:48 PTG

jangan kata menantu... yang maklong ni haa.. pun sama gak.. sayangkan anak buah, makan makankan. hehehe~

10 Mei 2015 3:19 PTG

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

8 Jun 2015 9:36 PG

Bagus, saya benar-benar suka it.if Anda juga menyukai situs kami ikuti: http://www.robesdemariee2013.com/

15 Jun 2015 1:49 PTG

assalamualaikum,

waaaaaa untung la bila Haji Salim sayangkan cucu dia...anak haji salim jugak yang merasa huhuhuhuhu

24 Jun 2015 2:25 PTG

HAHAHAHAHAHAHA

Catat Ulasan