Selasa, 25 Jun 2013

hidup mesti terus.


duduk diam-diam,

pintu tingkap katup rapat



saya tak mengapa.

bulu hidung lebat.

penapis habuk semulajadi.

21 comments

25 Jun 2013 8:41 PG

KLANG JUARA KAH?KEKEKEKEE....

25 Jun 2013 8:42 PG

hahaha..gambar last tu tak ble blah la...semoga kita baik2 sahaja ^_^

25 Jun 2013 8:46 PG

Lama makcik tak
Dgr kabar...
Semuga semuanya sihat2 juo...

25 Jun 2013 8:48 PG

@Ibu n Abah

alhamdulillah sekeluarga sihat~selalu je nampak makcik kat fb~he~~

25 Jun 2013 8:53 PG

Moga semua sihat hendakNYA walaupun terpaksa berhadapan dengan keadaan jerebu ketika ini..

25 Jun 2013 9:01 PG

Mak-ayah penapis banyak tapi anak-anak kena jaga lebih sikit.

25 Jun 2013 9:29 PG

Nak tunjuk HP ker nak tunjuk gambar pakai mask yg kretif tu...hehehe...

Take care bujal & family.

25 Jun 2013 9:50 PG

Hehehehe...takut sesak napas sbb bulu idung tebal lak kang....apa pun, take care.

25 Jun 2013 10:12 PG

tak abes2 nakal dia tau








bulu idong lebat susah nak korek... betol tak? hehehe

25 Jun 2013 10:23 PG

Hidung mak tak mancung! ;-)

25 Jun 2013 10:24 PG

hakhakhak...kalah rumpun pokok buluh ya?

25 Jun 2013 10:40 PG

apa rahsianya bulu hidung lebat? hahahahaa

25 Jun 2013 10:53 PG

bulu hidung lebat rasa2 nak tak gi buat buat wax..hahaha..

25 Jun 2013 11:03 PG

disarankan agar tidak rakus megorek idung dikhuatiri bulu2 penapis akan jatuh berguguran...

25 Jun 2013 11:05 PG

Lebat tak apa jgn berserabut...ekkeeee...

25 Jun 2013 11:32 PG

mesti terus hidup :)

25 Jun 2013 11:39 PG

dah berapa banyak dah tertelan jerebu ikut mulut..

25 Jun 2013 12:45 PTG

hoih? haha.

jerebu masuk kot lubang telinga

26 Jun 2013 2:33 PTG

jerebu tak efek apa2 sebab saya memang dok dalam rumah jer. ahha

27 Jun 2013 9:38 PG

mesti banyak tahi hidung kan..hihi

27 Jun 2013 10:52 PTG

hidung tu yg mahal..tu pasal disorok2..haha..ada hikmah time jerebu2 ni.. :p

Catat Ulasan